Østrig, Sölden

Hotel

Parkhotel Sölden

Morgenmad

Fakta

Om Parkhotel Sölden

Vil du gerne på tæt på alt? Pisten, liften, spa, fitness, barer og restauranter - så er Parkhotel Sölden en mulighed, hvor alt er i gåafstand.

Her bor du på et godt 3-stjernet hotel i centrum af Sölden, hvor den hyggelige atmosfære er inkluderet i prisen. Parkhotel Sölden er et hotel der er helt nede på jorden, hvor ejeren af hotellet fokuserer på at give dig den bedste oplevelse, hvor hyggen er i højsædet.

Værelserne

Værelserne er simple, med en hyggelig østrigsk atmosfære der oser af god stemning. Selvom værelserne er simple, har de alt det du behøver på din skiferie.

Alle ophold på Parkhotel Sölden er med morgenmad, som du kan nyde i den hyggelige restaurant. Hver morgen kan du fylde energidepoterne med en god gang morgenmad, så du er klar til en hel dag på ski.

Alt indenfor gåafstand

På Parkhotel Sölden har du det hele få minutter fra din hoveddør - det skal jo være nemt og behageligt at være på skiferie. Den ene af byens store lifte ligger under 5 minutters gang fra hotellet, og hvis du gerne vil udforske byens barer, butikker og natklubber ligger de også kun inden for 5 minutters gang.

Wellness

Du kan rolig tage hele familien med på skiferie - også selvom ikke alle er lige vilde med skiløbet. Det store wellness-område, Freizeit Arene, ligger nemlig kun 100 meter fra hotellet. Her kan du finde alt fra wellness til fitness.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski ønsker dig rigtig go’ fornøjelse!

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 400 m

Afstand til centrum 150 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 250 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Babyseng 15€

Babyseng Ja

Dampbad Ja

Garage €12

Kæledyr (på forespørgsel) Request

Lounge Ja

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solarium: Ja

Solterrasse: Ja

TV rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

WiFi i lobby: Ja

AccommodationTypes