Frankrig, Tignes

Lejlighed

Apartment Le Jhana

inkl. transfer

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Apartment Le Jhana

Flot lejlighedskompleks beliggende i centrum af Val Claret - tæt på pisterne, centrum og shopping. Perfekt beliggenhed til årets skiferie til Tignes!

Dette smukke 4-stjernede lejlighedskompleks stod færdigt i 2011, og hver af de fire stjerner er fuldt fortjent. Men det er ikke kun hotellet, der er lækkert - beliggenheden er også i top! Her er kun få minutters gang til nærmeste piste og lifte. Her er den første stjerne.

Wellness på skiferien

Den anden stjerne får lejlighedskomplekset for det lækre wellness-område, hvis du spørger os! Efter en god dag på pisterne kan du krybe i den boblende jacuzzi eller besøge stedets indendørs pool. Alt dette findes i Nervada, som ligger 300 meter fra lejlighederne.

Store og moderne lejligheder

Den tredje stjerne synes vi, er tydelig, når du kommer ind i lejlighederne. Store, lækre lejligheder med plads til at alle venner og hele familien kan bo under ét tag. De lækre og fuldt udstyrede lejligheder kommer desværre uden deres egen kok, men køkkenstandarden er meget høj, og her er der rig mulighed for at udleve din indre “Chef du France!”

Den fjerde stjerne er uden tvivl hele oplevelsen - altså, vi siger det bare igen: Her er lækkert!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turist kontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde jer velkommen på skiferien.

Transferbussen stopper kun et sted i Tignes Le Lac, parkeringen ved Turistkontoret, og et sted i Tignes Val Claret, ved den store busholdeplads. Der kan derfor være 100-550 meter ud til din indkvartering. Guiderne vil selvfølgelig guide jer i den rigtige retning.

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 75 m

Afstand til centrum 150 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 250 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Viskestykker Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Dampbad Ja

Garage 60€/week

Jacuzzi Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 75€ /week

Parkering (mod betaling) 70€ /week

Reception Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

SwimmingPool: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 3-værelses 6 personer

3 værelses lejlighed til 6 personer (50-55m²) Et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med 2 enkeltsenge, opholdsstue med sovesofa til 2 personer, badværelse med håndvask og badekar samt toilet.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Miniovn - Ovn – Køleskab –Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 
 

Lejlighed 4-værelses 8 personer

4 værelses lejlighed til 8 personer (70-80m²) Et soveværelse med dobbeltseng. To værelser med hver 2 enkeltsenge. Opholdsstue med sovesofa til 2 personer. To badeværelser, et med håndvask og badekar samt et med håndvask og brusebad samt 2 toilet.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Miniovn - Ovn – Køleskab –Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes