Frankrig, Tignes

Lejlighed

Apartments YNYCIO

Fakta

Om Apartments YNYCIO

Med ski-in/ski-out og kun et sneboldkast fra centrum i Tignes Val Claret ligger de moderne og helt unikke lejligheder Apartments Ynycio

I december 2022 slår Apartments Ynycio for første gang dørene op, til sine helt unikke lejligheder. De er inspireret af bjergene i Sydamerika, med en helt unik og smuk indretning. Du får her en eksotisk og farverig atmosfære og lejligheder med direkte adgang til pisten.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Du kommer ikke til at bo bedre end på Ynycio. Du bor nemlig lige ved Grand Motte Funicular og Bolin stoleliften, som hurtigt og nemt tager dig ud i det 350 kilometer skønne skiområde. Du slipper for at skulle trave langt i din skistøvler med både dine og børnenes ski på nakken.

Med kun et sneboldkast fra centrum af Tignes Val Claret, bor du ovenikøbet tæt på barer, restauranter, butikker og supermarkeder. Der er derfor ingen undskyldninger for ikke at udforske byen. På turen gennem Val Claret finder du mange lækre restauranter med mad fra alle verdenshjørner, tøjbutikker, et apotek og alverdens specialforretninger.

Lejligheder

Det kan godt være at lejlighedskomplekset er indrettet med en livlig og farverig atmosfære, men selve lejlighederne er indrettet med et mere dæmpet farvevalg. Omgivet af råhvide, grå og brune toner, kan du slappe godt af i rolige omgivelser - Du kan rolig inviteret hele familien plus et sæt svigerforældre med på skiferie, der er nemlig plads til 2-6 personer i lejlighederne. Hvis det ikke er familien der skal med, er lejlighederne også et godt valg til vennerne, eller bare til dig og din partner.

Lejlighederne er dejlige rummelige og åbne, med et opholdsrum der indbyder til hyggelige stunder med hele dit rejseselskab. I opholdsrummet er der åbent til køkkenet, så hele familien eller alle vennerne kan følge med i din fantastiske kulinariske formåen. Det er også her, du kan sidde og hygge dig med brætspil, en aftendrink eller en god bog.

Der er også mulighed for at bruge lejlighedskompleksets fællesområder som bar, restaurant og loungeområde. De tilbyder endda aften underholdning et par dage i ugen.

Maden

Du er kokken i dit eget køkken i lejlighederne, og med gå-afstand til det nærmest supermarked er det nemt. Men nogle gange er det bare nemmere, at andre laver maden til dig. I Tignes er der et bredt udvalg af lækre restauranter, men hvis det skal være rigtig nemt, er der en restaurant i lejlighedskomplekset. Her servere de latinamerikansk inspireret mad, som kan købes både til frokost og aftensmaden. I restauranten er der mulighed for at tilkøbe morgenmad til dit ophold. Så hvis du bare gerne vil vågne om morgenen, trille ud af sengen og direkte hen til morgenbordet, er det en nem løsning at tilkøbe. Så er der også garanti for, at du får fyldt energidepoterne op til rigeligt med pistekilometer.

Wellness

Skulle kroppen trænge til en omgang forkælelse og afslapning, kan du nyde en dejlig eftermiddag i lejlighedskompleksets wellnessafdeling. Her kan du tage en tur i pool’en, sauna’en eller i tyrkisk hammambad. Der er kort sagt rig mulighed for en god omgang selvforkælelse. Mod betaling kan du også bestille et hav af forskellige massagebehandlinger, hvis kroppen skulle trænge til at blive æltet ekstra godt igennem.

Vær opmærksom på, at børn under 13 år skal ledsages af en voksen, og sauna og hammam kan benyttes af personer fra 16 år.

Værd at vide

Synes du også, det er træls, når hele familiens ski og støvler står i lejligheden? - Så kan du tage det helt rolig! Der er nemlig mulighed for at opbevare skiene i skiskabe, og skistøvlerne i støvletørrerne så du kan stikke fødderne i et par lune, støvler hver morgen.

Kommer du kørende til Tignes på skiferie, er der mulighed for parkering ved lejlighedskomplekset mod betaling og booking.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turistkontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne for mere information, når de ringer ugen før afrejse.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort. Det er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må eller kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Transferbussen stopper kun et sted i Tignes Le Lac, parkeringen ved Turistkontoret, og et sted i Tignes Val Claret, ved den store busholdeplads. Der kan derfor være 100-550 meter ud til din indkvartering. Guiderne vil selvfølgelig guide jer i den rigtige retning.

Danski glæder sig til at byde dig indenfor i Apartments Ynycio i Tignes, til årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste 25 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til skileje 350 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Miniovn Ja

Safetybox Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Viskestykker Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng On request

Babyseng Ja

Dampbad Ja

Garage 112€ /week

Kæledyr (på forespørgsel) 154€ /week

Lounge Ja

Vis mere

Parkering (mod betaling): 112€ /week

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

2-værelses lejlighed med kabine til 2-4 personer

Lejlighed i ét plan på ca. 40m2. Lejligheden har et soveværelse med en dobbeltseng og en alkove med to enkeltsenge. Derudover indeholder lejligheden et opholdsrum med køkken og et badeværelse med toilet og badekar eller brus.

3-værelses lejlighed til 2-4 personer

Lejlighed på ca. 58m2 i enten ét eller to plan. Lejligheden har et soveværelse med en dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Derudover indeholder lejligheden et opholdsrum med køkken, et badeværelse med toilet og brus eller badekar og et separat bruserum. Sidst, men ikke mindst er der i forbindelse med lejligheden en privat sauna.

3-værelses lejlighed med kabine til 6 personer PLUS

Lejlighed på ca. 60m2 i enten ét eller to plan. Lejligheden har et soveværelse med en dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og en kabine med to enkeltsenge. Derudover indeholder lejligheden et opholdsrum med køkken, to bade og to toiletter. Toilet og bad kan enten være som klassiske badeværelser i samme rum, eller separate.

AccommodationTypes