Frankrig, Tignes

Hotel

Hotel L'Aiguille Percée

Halvpension

Fakta

Om Hotel L'Aiguille Percée

Nyd den moderne, rustikke charme på det hyggelige L’Aiguille Percée chalet-hotel i hjertet af Tignes Le Lac.

Velkommen til Hotel L’Aiguille Percée - et hyggeligt hotel i ægte chalet-style, bygget i rustik stil med sten og træ, så du får følelsen af ægte fransk alpestemning.

Her bor du med en perfekt placering i Tignes Le Lac, med både skiliften og butikkerne inden for rækkevidde. Der er kun 100 meter til den nærmest skilift, som vil tage dig op i det skønne skiområde nemt og bekvemt. Det er også ved skiliften der er mødepunkt for skiskolen, så det er også nemt hvis du rejser med børn der skal på skiskole.

Tignes har det helt store panoramalærred rullet ud, med Alpernes smukke amfiteater af naturlige, flotte, hvide bjergtoppe. Det hele kommer til syne, så snart du træder ud ad døren fra hotellet. Mere centralt kan det næsten ikke blive på Hotel L’Aiguille Percée, både i forhold til bylivet, piste-suset og den bjergtagende udsigt.

Skiferie med halvpension

Hver morgen kan du sætte dig til rette i den hyggelige restaurant og nyde morgenmaden, samtidig med at du nyder udsigten til pisten og planlægger dagens skiprogram. Kokkene er vant til at mætte skiløbernes maver, så der er garanti for at du bliver mæt og klar til dagens skiløb.

Føler du dig sulten efter en hel dag på Tignes mange pister, så tag plads i restauranten og baren med den autentiske og smart indretningsstil. Her vil der være lækre moderne smage, kombineret med traditionelle retter.

Sådan bor du

Gennemgående er hotellets stil tydelig – alpin-stemning med rustikke træpaneler og sten, der giver hygge og varme. Værelserne indbyder til dejlig rolig og afslappende atmosfære, så her kan du rigtig få slappet af til endnu en dag på pisterne. Værelserne har desuden alt du behøver på en skiferie.

Spa og pool

Vil du gerne slappe af efter en hård dag på pisterne, er der gode muligheder for det i hotellets spa og pool. Der er både en indendørs pool, dampbad og sauna til at forkæle de ømme muskler, så de kan blive klar til flere timer i det store skiområde.

Fællesarealer

På hotellet finder du også fællesarealer, hvor du kan slænge dig i de bløde møbler, spille et brætspil med familien, eller bare nyde en drink fra baren og en god bog.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turistkontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til skileje 225 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng On request

Dampbad Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 20€ /day

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

Vis mere

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Comfort
Vestvendt værelse beliggende på anden, tredje eller fjerde sal. Består af en 140×200 dobbeltseng, en tv-skærm, et ensuite brusebad og toilet.

Dobbeltværelse Privillege
Sydvendte værelser beliggende på anden, tredje og fjerde sal. Består af en dobbeltseng på 140×200, med privat balkon og tv. Et badeværelse eller brusebad med toilet.

Triple room Privillege
Sydvendte værelser beliggende på anden og tredje sal. Består af en 140x200 dobbeltseng og en 90x200 enkeltseng eller tre enkeltsenge, med privat balkon og et tv. Et badeværelse eller brusebad med toilet.

Suite med hems
Sydvendte suiter beliggende på femte sal. Består af to enkeltsenge på 90×200 i entréen. Forenden af trappen findes hemsen, der tilbyder to enkeltsenge på 90x200. Værelset har desuden privat altan.

Familiesuite med 2 soveværelser og hems

Denne lejlighed består af to dobbeltværelser med dobbeltsenge (enkeltsenge på forespørgsel), en stue på hemsen med en stor sovesofa og et badeværelse. Værelset har maksimalt plads til 6 personer.

AccommodationTypes