Frankrig, Tignes

Hotel

Hotel Val Claret

All inclusive

Fakta

Om Hotel Val Claret

Vil du gerne bo med ski-in/ski-out og dejlige omgivelser, med udsigt til sneklædte bjergtoppe? - Velkommen til Hotel Val Claret i Tignes.

Du kommer ganske enkelt ikke til at bo bedre i Tignes Val Claret - du bor nemlig lige ved pisten og liften. Når du går ud af skikælderen, står du på pisten, og kan kigge lige ned til den første lift “Bolin”. Du slipper for at skulle trave langt med både dine og børnenes ski på nakken, det er bare med at klikke skiene på, og suse derudad, i det store skiområde.

Ophold med all-inclusive

Selvom du bor et sneboldkast fra centrum af Tignes Val Claret, hvor du kan gå på opdagelse i både restauranter, barer, tøjbutikker og alverdens specialbutikker, så får du her på Hotel Val Claret, alt du behøver. På Hotel Val Claret bor du nemlig med all-inclusive, så du behøver faktisk ikke at tænke på noget. Du får både morgenmad, frokost, eftermiddagssnack og aftensmad - og til alle måltiderne er der også drikkevarer inkluderet.

Til morgenmad bliver du forkælet med en lækker morgenmadsbuffet, hvor du med garanti nok skal få fyldt maven til en hel dag på ski. Du skal heller ikke snyde dig selv for den lækre snack-buffet du finder, når du kommer hjem fra dagens skiløb med både kage, vafler og lækre juices. Til aftensmaden, når sulten igen melder sig, kan du sætte dig til rette til en stor lækker buffet. Der er lidt for enhver smag i buffeten, og du behøver langt fra spise det samme hele ugen.

Værelserne

Alle værelserne er indrettet simple, praktiske og komfortable, og indbyder til afslapning efter en hel dag på pisterne i det store skiområde. Værelserne har alt det du behøver, for at få en dejlig og afslappet skiferie i Tignes.

Fællesområder

Når du kommer træt hjem fra pisterne om eftermiddagen, kan du tage plads på den solrige terrasse med din eftermiddagssnack, eller en drink i hånden. Her kan du slappe af med solens sidste stråler, bagende i dit ansigt.

Når solen er gået ned bag bjergtoppene, kan du bevæge dig ind i hotellets lounge og barområde. Her kan du slænge dig i de bløde møbler, hygge dig med en bog eller spille et brætspil med familien. Du kan også hænge ud i baren og afprøve hele deres drinks kort.

Der findes også børneklub på hotellet, hvor hotellets personale tager sig af børnene, lige fra babyer til teenagere. Da det er hotellets personale, er det ikke dansktalende personale der tager sig af børnene, men der er rig mulighed for at børnene kan finde nye legekammerater og hygge sig i det store legerum til børn.

Wellness

Trænger kroppen til en omgang forkælelse, afslapning og genopladning, kan du nyde en dejlig eftermiddag i hotellets spa- og wellnessafdeling. Her du tage en svømmetur i poolen, med den flotte udsigt over bjergkæderne, eller du kan varme kroppen godt op i saunaen og hammam. Mod ekstra betaling, kan du endda også booke en af de mange massagebehandlinger. Kort sagt, er der rig mulighed for selvforkælelse på hotellet. Vær opmærksom på, at sauna, hammam og massagebehandlinger kan benyttes af personer fra 16 år.

Trænger kroppen til at røre sig noget mere, kan du deltage i en af hotellets afslappende yoga timer, eller du kan holde din form vedlige i det veludstyret fitnessrum du finder på hotellet.

Godt at vide

I kælderen finder du et skirum, hvor du kan opbevare dine og familiens ski. Der findes også støvletørrer, så du kan stikke fødderne i et par lune støvler hver morgen.

På ankomst og afrejsedagen, stopper transferbussen kun ét sted i Tignes Le Lac - parkeringen ved turistkontoret - og et sted i Tignes Val Claret - ved den store busholdeplads. Der kan derfor være 100-550 meter ud til din indkvartering. Guiderne vil selvfølgelig guide jer i den rigtige retning.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turistkontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne for mere information, når de ringer ugen før afrejse.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort. Det er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må eller kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig indenfor på Hotel Val Claret i Tignes, på årets skiferie.

Afstande

Afstand til piste 20 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til skileje 0 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Kaffemaskine Ja

Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

All inclusive Ja

Børnevenlig Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Handicap rum Ja

Handicapvenligt Ja

Vis mere

Legerum: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

AccommodationTypes