Frankrig, Tignes

Lejlighed

Apartment Le Telemark

inkl. transfer

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Apartment Le Telemark

Lige ved søen i Tignes finder du disse lækre og charmerende lejligheder Le Telemark. Her er alt, hvad du har brug for på skiferien.

Le Telemark ligger i den ende af byen som heder Le Lac. Det er lige ved indgangen til Tignes og lige ved den berømte - og smukke - sø Lac de Tignes.

Lejlighederne

I receptionen finder du et autentisk og hyggeligt opholdsrum, hvor du med ro og mag kan læse en bog foran pejsen, nyde en kold øl og grine af dagens skiløb.

I lejlighederne finder du alt, du har brug for på skiferien. Lejlighederne, og hele komplekset, er inspireret af den klassiske chalet-stil med masser af træ. Her er, hvad du har brug for, til at lave en god morgenmad og en lækker aftensmad – og som bonus har Le Telemark udlån af fondue- og raclette udstyr, så du virkelig kan få lov til at smage de franske specialiteter.

Skiferie med spa

Selvom du bor i en lejlighed, så er der mulighed for at forkæle den ømme skikrop her! Der er nemlig både pool, jacuzzi og sauna – og skulle du have behov for mere motion, så er der også et fitnessrum.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turist kontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Transferbussen stopper kun et sted i Tignes Le Lac, parkeringen ved Turistkontoret, og et sted i Tignes Val Claret, ved den store busholdeplads. Der kan derfor være 100-550 meter ud til din indkvartering. Guiderne vil selvfølgelig guide jer i den rigtige retning.


Danski glæder sig til at se jer på årets skiferie til Tignes!

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 450 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Miniovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Viskestykker Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Garage 60€/week

Jacuzzi Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 80€ /week

Parkering (mod betaling) 80€ /week

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

SwimmingPool: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 2-værelses 4 personer

2 vær. til 4 personer, 35-40 kvm. Lejligheden har et soveværelse med 2 enkelte senge og en sovesofa til 2 personer i stuen. Lejligheden har satelit tv, telefon, bad og toilet med hårtørre. Lejligheden har balkon samt køkken med ovn, kogeplader, opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine og elkoger.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Miniovn - Ovn – Køleskab – Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

 

Lejlighed 3-værelses 6 personer

3 vær. til 6 personer, 50-55 kvm. Lejligheden har et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med 2 enkelt senge samt en sovesofa til 2 personer i stuen. Lejligheden har satelit tv, telefon, bad og toilet med hårtørre. Lejligheden har balkon samt køkken med ovn, kogeplader, opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine og elkoger.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Miniovn - Ovn – Køleskab – Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Vaskemaskine - Elkedel
- Wi-Fi (gratis) 
 

Lejlighed 4-værelses 8 personer

4 vær. til 8 personer, 70-80 kvm. Lejligheden har et soveværelse med en dobbeltseng, 2 soveværelser med enkeltsenge og en sovesofa til 2 personer i stuen.Lejligheden har2 badeværelser og 2 toiletter. Lejligheden har satelit tv, telefon og hårtørre. Lejligheden har balkon samt køkken med ovn, kogeplader, opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine og elkoger. Nogle lejligheder er i duplex.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Miniovn - Ovn – Køleskab – Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Vaskemaskine - Elkedel
- Wi-Fi (gratis) 

 

Lejlighed 5-værelses 10 personer

5 vær. til 10 personer, 85-100 kvm. Lejligheden har 2 soveværelser med dobbeltsenge og 2 soveværelser med 2 enkelt senge samt en sovesofa til 2 personer i stuen. Der er ialt 2 badeværelser og 2 toiletter. Lejligheden har satelit tv, telefon og hårtørre. Der er balkon samt køkken med ovn, kogeplader, opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine og elkoger. Nogle lejligheder er i duplex.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Miniovn - Ovn – Køleskab – Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Vaskemaskine - Elkedel
- Wi-Fi (gratis) 
 

Lejlighed 6-værelses 12 personer

6 vær. til 12 personer, 110 kvm. Lejligheden har 2 soveværelser med dobbeltsenge og 3 soveværelser med 2 enkeltsenge i hver samt en sovesofa til 2 personer i stuen. Der er ialt 3 badeværelser og 2 toiletter. Lejligheden har satelit tv, telefon og hårtørre. Der er balkon samt køkken med ovn, kogeplader, opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine og elkoger. Nogle lejligheder er i duplex.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Miniovn - Ovn – Køleskab – Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Vaskemaskine - Elkedel
- Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes