Frankrig, Tignes

Hotel

Hotel VoulezVous

Inkl. 6 dages liftkort

Inkl. halvpension

Vælg rejsende 2 voksne
Transport Egen transport
Ankomstdato 07.01.2023
Hjemrejsedato 14.01.2023

Vælg værelser

7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
4 feb

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse Cosy (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • WiFi i værelse
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
4 feb

Alternativ 2

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • WiFi i værelse
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
4 feb

Alternativ 3

1 x Juniorsuite (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • WiFi i værelse
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
4 feb

Alternativ 4

1 x Suite (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • WiFi i værelse
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
4 feb
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Alternativ 5

1 x Dobbeltværelse med 1 opredning Privillige (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • WiFi i værelse
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
4 feb

Fakta

Om Hotel VoulezVous

Velkommen til Tignes le Lac og dette 4-stjernede Hotel Voulez Vous, med kun et sneboldkast fra pisten, og med et hav af aktiviteter for hele familien.

Her har du mulighed for at bo på et nybygget hotel, placeret kun 50 meter fra pisten og med kun 200 meter til den nærmest lift, der nemt tager dig op i det store skiområde.

Der er rig mulighed for hele familien at hygge sig, hvor børnene kan lege i legerummet, og forældrene kan nyde deres Aprés-ski drink i baren, eller hele familien kan dyste i et brætspil i børnerummet.

Fællesområder og aktiviteter

På hotellet finder du deres helt egen Icebreaker-bar, hvor deres egen mixologist står og shaker lækre signatur cocktails. Der er også mulighed for at nyde et lækkert glas vin fra Savoie-området, sammen med et aperitifbræt med lokale charcuterier og oste.

Udover at du og familien kan sidde og hygge sig, og tale om alle dagens ski-oplevelser i baren, er der også mulighed for at udfordre sin indre sangfugl i Karoke-boxen senere på aftenen. Du kan også slå dig løs på dansegulvet og nyde musikken med høretelefoner på til silent-party.

Wellness

På hotellet finder du også hele 600m2 spa og wellness område, hvor du kan få løsnet op i musklerne og blive klar til endnu en dag i det fantastiske skiområde i Tignes. Der er fri afbenyttelse af spa og wellness området for alle over 15 år, dog kan der i højsæsonen blive nødvendigt at booke tid, for at området ikke skal blive overfyldt.

Der er altså mulighed for at snuppe en dukkert i poolen med den fantastiske udsigt udover de sneklædte bjerge, blive varmet igennem i saunaen eller Hammam’en, eller booke tid til massage og en af de eksklusive behandlinger, mod ekstra betaling.

Halvpension

På dette hotel skal du ikke lede længe efter en god start på din ski dag. Fra kl. 7 til 10 serverer hotellets restaurant morgenmad fra buffeten, og her finder du et godt udvalg af brød, ost, charcuterier, lokale delikatesser, frisk frugt og kage, til at tanken kroppen op med god energi til en hel dag i den friske alpeluft.

Når dagen er omme, og det er tid til aftensmaden, kan du roligt sætte dig til rette i hotellets restaurant. De gør sig umage med at forkæle dine smagssanser, med den bedste fransk-italiensk gastronomi fra Savoi regionen, som kommer direkte fra lokale producenter.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turist kontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde jer velkommen i Tignes på årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

WiFi i lejlighed Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Fitnessrum Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

SwimmingPool Ja

WiFi Ja

Vis mere

WiFi (mod betaling): On Request

Dobbeltværelse

Værelse på ca. 15-22 m2 med badeværelse med brus og toilet. Værelset har en dobbeltseng, som kan laves til 2 enkeltsenge på forespørgsel.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse Cosy

Værelse på ca. 23-29 m2 med badeværelse med brus og toilet. Værelset har en dobbeltseng, som kan laves til 2 enkeltsenge på forespørgsel.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse Privillege

Værelse på ca. 29-35 m2 med badeværelse med badekar eller brus og toilet. Værelset har en dobbeltseng, som kan laves til 2 enkeltsenge på forespørgsel, og en udtræksseng til et barn under 12 år.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Juniorsuite

Værelse på ca. 36-38 m2 med badeværelse med brus og toilet. Værelset har en dobbeltseng, som kan laves til 2 enkeltsenge på forespørgsel, og 2 udtrækssenge til børn under 12 år.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Suite

Værelse på ca. 42 m2 med badeværelse med brus og toilet. Værelset har en dobbeltseng, som kan laves til 2 enkeltsenge på forespørgsel og 2 udtrækssenge til børn under 12 år. Derudover har værelset balkon.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder - Balkon

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Danski.

AccommodationTypes