Frankrig, Tignes

Hotel

Residences Village Montana

Inkl. 6 dages liftkort

inkl. transfer

Vælg rejsende 2 voksne
Transport Fly, Kastrup
Ankomstdato 23.12.2023
Hjemrejsedato 30.12.2023

Vælg værelser

23 dec
30 dec
13 jan
27 jan
3 feb

Alternativ 1

1 x 3-værelses lejlighed til 4 personer (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Balkon/terrasse
 • Køleskab
 • TV
 • Sengelinned
 • Håndklæder
 • Ovn
 • Komfur
 • Føntørrer
 • Elkedel
 • Opvaskemaskine
 • WiFi i lejlighed
 • Badekar eller bruser
 • Slutrengøring undtagen køkken
 • Toilet
 • Mikroovn

Fakta

Om Residences Village Montana

Residence Village Montana er et hyggeligt og traditionelt lejlighedskompleks, der kun ligger 50 meter fra pisten i Tignes.

Har du netop besluttet at årets skiferie skal gå til Tignes i Frankrig? Så har vi her et godt bud på en charmerende lejlighed, tæt på det hele så du er klar til at ramme pisterne i Tignes!

Faktisk er pisterne det første du rammer med kun 50 meter til den nærmeste piste - så du er hurtigt både på og af pisten. Perfekt, ikke?

Klassiske og hyggelige alpelejligheder

Residence Village Montana er et hyggeligt og traditionelt lejlighedskompleks bygget i træ og sten og ligger midt i det skønne Le Lac område. Her er der et par minutters gang til centrum af det pulserende byliv i Tignes.

Der er forskellige lejligheder som rummer alt fra 4-6 personer. Alle lejligheder i Residence Village Montana indeholder, hvad du skal bruge på skiferien. Du finder blandt andet et køkken som er udstyret med ovn, opvaskemaskine, toaster med mere. Endvidere er der i nogle lejligheder en hyggelig lille pejs, som indbyder til hyggelige aftener.

Mulighed for halvpension

Hvis du gerne vil slippe for at lave mad, så er det muligt at tilkøbe pension. Du kan både tilkøbe kvartpension, aftensmad eller halvpension. Morgenmaden er en buffet med over 50 forskellige produkter og skal indtages på restauranten Les Chanterelles, som du finder på Hotel Village Montana.

Halvpension: Her får du 7 morgenmadsbuffeter og 7 aftensmiddage fra 434€ pr. mand over 13 år. Børn fra 4-12 år koster 301€.

Kvartpension: Her får du 7 morgenmadsbuffeter fra 140€ pr. mand over 13 år. Børn fra 4-12 år koster 112€

Aftensmad: Her får du 7 aftensmiddage fra 294 € pr. mand over 13 år. Børn fra 4-12 år koster 189€.


Spa og wellness

Der er spa-faciliteter på det nærliggende Hotel Village Montana, og prisen er 15 euro/person/dag, hvis du trænger til at få løsnet skibene op efter dagens skiløb.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turist kontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Transferbussen stopper kun et sted i Tignes Le Lac, parkeringen ved Turistkontoret, og et sted i Tignes Val Claret, ved den store busholdeplads. Der kan derfor være 100-550 meter ud til din indkvartering. Guiderne vil selvfølgelig guide jer i den rigtige retning.

Vi glæder os til at se dig i Tignes på årets skiferie.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 450 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Parkering (mod betaling) 80€/week

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Slutrengøring undtagen køkken Ja

WiFi Ja

Lejlighed 3-værelses 4 personer

3 vær.  til 4 personer. Lejligheden er på 45 kvm og består af et opholdsrum, 2 separate værelser med enkeltsenge, bad og separat toilet med hårtørrer. Køkken med ovn, microovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel m.m. Der er telefon, LCD TV, gratis internet, saftyboks og balkon.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Mikrobølgeovn- Ovn – Køleskab –Telefon - Håndklæder -Brødrister -TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

 

Lejlighed 3-værelses 6 personer

3 vær. til 6 personer. Lejligheden er 45 kvm og består af 2 separate soveværelser med enkeltsenge, sovesofa i opholdsrum. Bad og toilet er separat og har hårtørrer. Køkken med ovn, microovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel m.m. Der er telefon, LCD TV, gratis internet, saftyboks og balkon.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Mikrobølgeovn- Ovn – Køleskab –Telefon - Håndklæder -Brødrister -TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 
 

Lejlighed 4-værelses 6 personer

4-værelses lejlighed for 6 personer på 66m2 som består af 3 soveværelser med enkeltsenge, opholdsrum, et separat toilet og badeværelse med hårtørrer, samt et badeværelse med brusebad og toilet. Stue med pejs, køkken med ovn, microovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel m.m. Der er telefon, LCD TV, gratis internet, saftyboks og balkon. Et par af denne type lejligheder er i 2 etager.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Mikrobølgeovn- Ovn – Køleskab –Telefon - Håndklæder -Brødrister -TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 
 

Lejlighed 4-værelses med pejs 6 personer

4 vær. til 6 personer. Lejligheden er 64 kvm og består af 3 seperate soveværelser med enkeltsenge, badeværelse og toilet. Opholdsrum med pejs og køkken med ovn, microovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, el-kedel m.m. Der er telefon, LCD TV, gratis internet, saftyboks og balkon.’  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Mikrobølgeovn- Ovn – Køleskab –Telefon - Håndklæder -Brødrister -TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

 

Lejlighed 6-værelses 10 personer

6 vær. til 10 personer. Lejligheden er 105 kvm (Lejligheden på 64 kvm og 45 kvm slås sammen - der er en dør imellem lejlighederne) består af 5 separate soveværelser med enkeltsenge, 2 badeværelser og 2 toiletter og hårtørrer. Lejligheden har opholdsrum med pejs, køkken med ovn, microovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel m.m. Der er telefon, LCD TV, gratis internet, saftyboks og balkon.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Mikrobølgeovn- Ovn – Køleskab –Telefon - Håndklæder -Brødrister -TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 23.12.2023 - 13:30 - København
Ankomst 23.12.2023 - 15:35 - Lyon
Rejsetid 2:05
Flynr. D89712
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Hjemrejse

Afrejse 30.12.2023 - 16:35 - Lyon
Ankomst 30.12.2023 - 18:40 - København
Rejsetid 2:05
Flynr. D89713
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  


Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 


Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  


Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 


Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

AccommodationTypes