Frankrig, Val Thorens

Lejlighed

Les Balcons de Val Thorens

Fakta

Om Les Balcons de Val Thorens

Balcons de Val Thorens er lækre chaletlejligheder, der byder hele familien velkommen til en skiferie i De franske Alper som sent skal glemmes.

Med en beliggenhed hævet over selve byen, troner lejlighederne sig majestætisk med en skøn udsigt ud over hele Val Thorens.

Pæne lejligheder tæt på pisten

Til jer der lægger tryk på ski i skiferie, lover vi, at I ikke vil tage skuffet fra Balcons. De pæne lejligheder ligger 50 meter fra selve pisten, så her kommer I hurtigt og let af sted på eventyr i sneen. Den korte afstand er samtidig en fordel for jer, der godt kan nøjes med korte skidage, da der aldrig er langt hjem. Lejlighederne ligger i en lille charmerende bydel, der er hævet over selve Val Thorens. Omgivelserne er med til at skabe hyggelige rammer, der skriger af bjegidyl.

Verdensklasse afterski

Dette betyder også, at de værste festaber hærger langt fra denne perle. Selvom I ikke er mere end et skisving fra byens centrum, har I alligevel et bredt udvalg af restauranter og indkøbsmuligheder lige i nærheden – så aftenens kulinariske begivenheder er sikret.

Lejlighederne

De store og velindrettede chaletlejligheder har et lækkert nytilbygget spa-område med pool, sauna og spa. Om aftenen kan man hygge sig i lejighedens opholdstue med udgang til balkon og udsigt over byen.
Lejlighederne har et flot moderne køkken og skulle gruppens kok have lyst til at holde fri og nyde ferien, så er det også muligt at tilkøbe både aftensmad og halvpension.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 650 m

Afstand til shopping 500 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 650 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Jacuzzi Ja

Kæledyr (på forespørgsel) From 100€ /week

Parkering (mod betaling) 84€ /week

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

2-værelses lejlighed

2-værelses lejlighed, til max 4 personer, på ca. 32 kvm. Lejligheden er indrettet med et køkken/opholdsrum med sovesofa for 2 personer, et soveværelse med to sovepladser og badeværelse med separat toilet.
Balkon -Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab 

2 værelses lejlighed m. kabine

2-værelses lejlighed med kabine, til max 6 personer, på 43kvm. Lejligheden er indrettet med et køkken/opholdsrum med sovesofa for 2 personer, to soveværelser med to sovepladser og badeværelse med separat toilet.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

3-værelses lejlighed

3-værelses lejlighed til max 6 personer, på ca. 52 kvm. Lejligheden er indrettet med et køkken/opholdsrum med sovesofa til 2 personer, to soveværelser med to sovepladser og badeværelse med separat toilet.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

4-værelses lejlighed

4-værelses lejlighed til max 8 personer, på ca. 72 m². Lejligheden er indrettet med et køkken/opholdsrum med to sovepladser, tre soveværelser med to sovepladser og badeværelse og separat toilet.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

5-værelses lejlighed "Superior"

10 personers lejlighed på 110 m² består af 4 soveværelser med to sovepladser, køkken/opholdsrum med to sovepladser, spiseplads og udgang til balkon. Der er 4 badeværelser, samt 4 toiletter.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

7-værelses lejlighed

150 kvm indrettet med dusch/wc med spa, seks soveværelser med to sovepladser, køkken/opholdsrum med to sovepladser, 1 badeværelse, 3 bruserum og 4 toiletter.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

9-værelses lejlighed

170 kvm indrettet med 8 soveværelser med to sovepladser, køkken/opholdsrum med to sovepladser, 2 badeværelser, 3 bruserum og 4 toiletter. 
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

AccommodationTypes