Frankrig, Val Thorens

Lejlighed

Les Balcons de Val Thorens

Fakta

Om Les Balcons de Val Thorens

Balcons de Val Thorens er lækre chaletlejligheder, der byder hele familien velkommen til en skiferie i De franske Alper som sent skal glemmes.

Med en beliggenhed hævet over selve byen, troner lejlighederne sig majestætisk med en skøn udsigt ud over hele Val Thorens.

Pæne lejligheder tæt på pisten

Til jer der lægger tryk på ski i skiferie, lover vi, at I ikke vil tage skuffet fra Balcons. De pæne lejligheder ligger 50 meter fra selve pisten, så her kommer I hurtigt og let af sted på eventyr i sneen. Den korte afstand er samtidig en fordel for jer, der godt kan nøjes med korte skidage, da der aldrig er langt hjem.  Lejlighederne ligger i en lille charmerende bydel, der er hævet over selve Val Thorens. Omgivelserne er med til at skabe hyggelige rammer, der skriger af bjegidyl.

Verdensklasse afterski

Dette betyder også, at de værste festaber hærger langt fra denne perle. Selvom I ikke er mere end et skisving fra byens centrum, har I alligevel et bredt udvalg af restauranter og indkøbsmuligheder lige i nærheden – så aftenens kulinariske begivenheder er sikret.

Lejlighederne

De store og velindrettede chaletlejligheder har et lækkert nytilbygget spa-område med pool, sauna og spa. Om aftenen kan man hygge sig i lejighedens opholdstue med udgang til balkon og udsigt over byen.
Lejlighederne har et flot moderne køkken og skulle gruppens kok have lyst til at holde fri og nyde ferien, så er det også muligt at tilkøbe både aftensmad og halvpension.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 650 m

Afstand til shopping 500 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 650 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Babyseng Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Garage 75€/Week

Jacuzzi Ja

Kæledyr Ja

Parkering (mod betaling) Yes (70€/week)

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

2 værelser m. kabine 4 personer

2-værelses lejlighed med kabine, til maksimum 4 personer, på 32 kvm. Lejligheden er indrettet med et køkken/opholdsrum med sovesofa for 2 personer, en kabine med to sovepladser og badeværelse med seperat toilet.
Balkon -Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab 

2 værelser m. kabine 5 personer

2-værelses lejlighed med kabine, til maksimum 5 personer, på 35 kvm. Lejligheden er indrettet med et køkken/opholdsrum med sovesofa for 2 personer, et soveværelse med tre sovepladser og badeværelse med seperat toilet.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

3 værelser 6 personer

3 værelser for 6 personer, på 54 kvm. Lejligheden er indrettet med et køkken/opholdsrum med sovesofa for 2 personer, to soveværelser med to enkeltsenge i hver og badeværelse.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

4 værelser 8 personer

8 personers lejlighed på 72 m² består af 3 soveværelser med en dobbeltseng, opholdsstue med 2 sovepladser, spiseplads og udgang til balkon. Endvidere, åbent køkken med opvaskemaskine, mikroovn og køle/fryseskab samt komfur. Desuden badeværelse med jacuzzi og et brusebadeværelse og 2 toiletter.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

5 værelser 10 personer

8 Maximum 10 personer. 110 kvm bestående av fyra sovrum med tilhörende dusch/wc, vardagsrum med 2 sängplaster, kök med diskmaskin, kylskåp och frys, kokplattor, ugn och mikrovågsugn. dessutom TV och Balkong
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

5 værelser 10 personer "Superior"

10 personers lejlighed på 110 m² består af 4 soveværelser med en dobbeltseng, opholdsstue med sovesofaer, spiseplads og udgang til balkon. Endvidere satellittv, telefon, åbent køkken med opvaskemaskine, mikroovn og køle/fryseskab samt komfur. Der er 4 badeværelser med spa samt 4 toiletter

7 værelser 14 personer

Til maksimum 14 pers. 150 kvm indrettet med dusch/wc med spa, 6 soveværelser med dobbeltseng, opholdsrum med 3 sovepladser, køkken med opvaskemaskine, køleskab med frys, kogeplader, ovn, mikroovn. Endvidere TV og balkon.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

9 værelser 16 personer

Til maksimum 16 pers. 170 kvm indrettet med 8 soveværelser med dobbeltseng, dusch/wc hvor to af dem indeholder spa, opholdsrum med 2 sovepladser, køkken med opvaskemaskine, køleskab med frys, kogeplader, ovn, mikroovn. Endvidere TV og balkon.
Balkon -Kaffemaskine - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab

AccommodationTypes