Børnevenligt og billigt Skiferie til Livigno

Sådan er en skiferie til Livigno i Italien:

 • Børnevenlig! Børnene vil elske en skiferie hertil.
 • Billig - hele området er toldfrit.
 • Vi tilbyder som noget nyt dansk børneskiskole
 • En lang by omringet af skiløbet - så du er næsten altid tæt på en piste eller lift og dermed skiløbet.
 • Bedst hvis du bor på Danskis stamhotel San Rocco.
 • Meget mere end bare fedt skiløb!

 

Kærlighed helt uden rust

Livigno er kåret til Europas 3. bedste skisportssted 2018 - og Italiens bedste. Det er ikke uden grund! Faktisk har vi hos Danski været forelsket i Livigno siden 1982/83 - den sæson, hvor Danski startede. Livigno var nemlig en del af vores program fra start, og vores kærlighed er ikke blevet mindre med årene.

Læs mere om Livigno her

Fakta om Livigno

Blå pister

30 km

Røde pister

65 km

Sorte pister

20 km

Samlet pister

115 km

Livigno

Højeste skiløb

2.796 m

Længste nedfart

7 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

32

Liftkapacitet

47.300 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Livigno

Mottolino

Lago

Passo del Gallo

Trepalle

Børnevenlig skiferie På ski i Livigno

Danski opdagede Livigno i 1982, og vi har været der lige siden. Det er ikke uden grund!

Der er rigtig gode begynder- og børneforhold i Livigno, især på pisterne nede ved byen. Samtidigt har let øvede skiløbere et meget fint terræn med brede, velpræparerede pister - dog med lidt svære nedfarter fra mellemstationen på Carosello-siden. Øvede og meget øvede har gode muligheder for teknisk træning. Seriøst stejle pister og pukler findes ikke.

Hvor står man godt på ski i Livigno?

Livignos skiområde består af to bjergsider: Carosello og Mottolino. I vest finder du Carosello - også kendt som solsiden.

Carosello er det største område. Størstedelen af Carosellos pister er blå og røde, hvilket gør at bjergsiden er optimal for nye skiløbere. På den anden side af byen ligger Mottolino. Denne side af bjerget får mindre sol, hvilket også betyder færre mennesker. Det lave antal af skiløbere og de brede pister giver en svimlende følelse af, at du har bjerget for dig selv.

Mottolino-området er mindre end Carosello, til gengæld er pisterne bredere, og du kan finde en større variation af forskellige pister. Noget som er godt at vide er, at lift 5, Sponda, er midtpunktet for Mottolino.

Gode pister til skiferien i Livigno

Herunder er et par favoritpister, som du bare må prøve, på din skiferie til Livigno.

Rejsen til Federia: Hvis du leder efter en smuk udsigt, mens du er på ski, bør du tage denne tur. Tag lift 16 op til toppen, tag derefter transportlinjen mod lift 14. Husk at nyde udsigten på vejen op, for den er enestående!

Fryseboksen: Når du er kommet op til Federia, også kaldet fryserskuffen, skal du op med lift 14 og derefter holde til højre. Prøv den røde piste længst væk, det er en helt fantastisk oplevelse.

Den sorte benvarmer: Hvis du kan lide udfordringer, og har brug for lidt varme i dine ben, så skal du prøve den her piste! Tag lift 4 til toppen af Mottolino, og derefter tager du den sorte piste der kører helt ned til bunden af lift 1. Du er med garanti varm i stængerne, når du kommer ned.

Fra top til bund: Denne tur starter også på toppen af lift 4. Der er et lille transportstykke, du skal forbi lift 5 mod lift 3 og slut så af med den røde piste ned mod gondolliften. Turen er fem kilometer lang!

Læs mere om pisterne og hent pistekort for Livigno

Dansk børneskiskole - NYHED

I Livigno tilbyder vi som noget nyt dansk børneskiskole. Undervisningen varetages af danske instruktører fra Ski School Online, der brænder for skiløb og tilbyder en moderne og positiv undervisningsstil. Se priser og læs mere her

Off-piste i Livigno

Hvis du er til off-piste, så finder du også markerede freeride områder på Mottolinosiden. Har du certificeret udstyr, kan du udforske området selv, men du kan også komme på guidede ture.

Freeride og snowpark

Mange tror fejlagtigt, at Livigno udelukkende er velpræparerede pister. Men er du til fart og freeride, er Livigno også noget for dig! Skiområdet er blevet kåret til "Best Freeride Location 2014" ved Freeride Awards 2014. Byen var også vært for European Freeride Festival 2015.

Livigno har også sin egen snowpark med bokse, rails og hop. Livigno kan prale af at have en af de største og mest eftertragtede snowparker i hele Italien. Her kan du øve dig på de svære hop. Er du nybegynder, er der også et hop, hvor der en stor oppustelig pude at lande på hver gang, så ingen kommer til skade.

Velfungerende liftsystem

Det velfungerende liftsystem sørger for, at alle kommer hurtigt rundt i terrænet. Faktisk er liftkøer et sjældent syn i Livigno, blandt andet fordi byen hele tiden investerer i deres liftsystem. I 2017/18 opgraderede Livigno blandt andet med to nye gondoler i forlængelse af hinanden, som går fra dalen til toppen - Carosello 3000.

Snesikker skitur til Livigno

Livigno ligger i 1.816 meters højde, og skisæsonen er lang her - ofte med masser af sne. Byen ligger i bunden af en dal og op ad bjergene til begge sider forgrener pisterne sig til 2.800 meters højde. Herfra kan du vælge mellem mange forskellige nedfarter til byen. Læs mere om det akutelle vejr i Livigno her

Børnevenlig skiferie til Livigno

Der er et væld af dejlige pister til børn, begyndere og let øvede skiløbere. Faktisk er Livigno det skiområde i Italien som vi hos Danski synes er mest børnevenlig. Her er alt du har brug for på en familie skiferie. Desuden tilbyder vi hos Danski dansk børneskiskole i Livigno. Lettere bliver det altså ikke!

Læs mere om byen Livigno her

Populære ophold i Livigno

Danski favorit siden 1982 Om byen i Livigno

Velkommen til Livignos længste piste - hovedgaden!

Livignos "længste piste" er i hovedgaden, og her kan du efter en god skidag vælge mellem et utal af indbydende restauranter og hyggelige barer. Til dig der vil mere end det, kan Livigno mønstre et par gode diskoteker og barer med gang i den. Livigno er toldfrit område, og der er rig mulighed for at handle enhver form for elektronik, skisportsudstyr med mere til attraktive priser. Du finder mere end 100 butikker som ikke har noget med skiløb at gøre, så husk kreditkortet.

Danskis stamhotel: Hotel San Rocco

I Livigno bor Danskis gæster ofte samlet i den hyggelige San Rocco-bydel. Hovedparten af vores hoteller og lejligheder ligger i den rolige ende af byen lige ud til lifte og pister. Mange af vores gæster kommer igen år efter år for at bo på Hotel San Rocco. Hotellet  har været vores populære samlingssted i alle de år, vi har arrangeret skirejser til Livigno. Hotellet har gennemgået mange forandringer igennem disse år uden at det er gået ud over den italienske charme.

Kører du selv til Livigno?

Det er ikke sådan lige at komme til Livigno i Italien. Du kan med fordel tage biltoget gennem tunellen den sidste stækning, og hvis du kommer fra Schweiz er det den eneste mulighed. På den måde undgår du noget af bjergkørslen. Tidspunkterne for hvornår gæster må køre ind og ud af Livigno gennem tunellen bliver styret med hård hånd hver lørdag i hele skisæsonen. Hvis du vil undgå tunellen, kan du køre over Bormio-passet, som er åbent om vinteren - dette pas lukkes dog ved ekstreme vejrforhold. Det foregår som beskrevet her:

TUNNEL åbningstider når du skal IND til Livigno

Tunnellen er LUKKET lørdage i hele skisæsonen fra klokken 06:00 - 10:00, når du skal ind til Livigno. Her er så til gengæld åbent for gæster, der skal hjem, som de vil have ud af byen først! Det betyder, at du skal sørge for at ankomme enten meget tidligt eller efter klokken 10:00.

TUNNEL åbningstider når du skal HJEM fra Livigno

Tunnellen er ÅBEN lørdage i hele skisæsonen fra klokken 06:00 - 10:00 og igen efter klokken 18:00 for gæster der skal hjem fra Livigno. Der spærres af ved den nordligste rundkørsel fra klokken 09:00. Vær opmærksom på at de lukker tunnellen efter klokken 10:00 og indtil klokken 18:00.

Indtil klokken 06:00 og efter 18:00 reguleres trafikken med lyssignal

Husk selv at tjekke tunnellens åbningstider, vi tager forbehold for fejl og ændringer efter vind og vejr i ovenstående.

Her kan du lade din elbil

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Læs mere om aktiviteter i Livigno her

Vores lejligheder og hoteller i Livigno

AccommodationTypes

Mere end skiløb Aktiviteter i Livigno

Fordi der er så meget andet i Livigno, er det også en af vores bedste destinationer at tage til, hvis en eller flere i selskabet ikke skal stå så meget på ski eller slet ikke skal på ski. Ingen kommer ikke til at kede sig i Livigno!

Paragliding

Den perfekte aktivitet for dig, der altid har drømt om at flyve over bjergene. Se de mægtige bjerge i Livigno og få en uforglemmelig oplevelse.

Snesko rundt i Livigno

En gammel, men fantastisk, måde at komme rundt på i den smukke natur i Livigno. Du kan gå og udforske området omgivet af naturen.

Aften ski og skilærernes skishow

I Livigno kan du også stå på ski om aftenen. I vintersæsonen vil du hver torsdag fra klokken 20:30 – 22:30 tage liften nummer 23, Camposcula, op og stå på ski – perfekt til dig, der ikke kan få nok. På samme piste kan du hver tirsdag klokken 21:00 se skilærernes skishow. De viser deres imponerende tricks og det er absolut et kig værd!

Heliski

Test spændingen og tag med helikopteren! Her ser du de bedste steder i Livigno fra et andet perspektiv. Det er noget, du aldrig vil glemme! Du flyver over de smukke Alpe toppe væk fra lifte og de sædvanlige pister. Du lander på en top på et uberørt bjerg, hvor du forlader de første skispor. Kan absolut anbefales!

Pistevisning

Vil du gerne prøve nogle nye pister eller lære området godt at kende? Så kan du tage med vores dygtige guider på pistevisning i Livigno. Her vil de vise dig nogle af deres favoritpister, fortælle historier om området - og det bedste er, at alle niveauer kan være med. Du kan også læse guidernes guide til Livigno her.

Arrangementer med guiderne

Vores guider i Livigno har også hver sæson en masse spændende arrangementer på ugeprogrammet. Det varierer lidt fra sæson til sæson og nogle er mod ekstra betaling. Herunder er et udkast til, hvad der kunne være på et ugeprogram med guiderne.

 • Picnic i sneen
 • Pistevisning
 • Pubcrawl
 • Vinsmagning
 • Børneaktiviteter

 

Få et tilbud på skiferien til Livigno

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Livigno. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

Skileje i Livigno

Herunder kan du få et overblik over mulighederne og priser for skileje i Livigno. Alle priser er i DKK.

Antal dage 5 6 7 8
Ski bronze u. 14 269 319 359 399
Ski bronze 449 499 539 579
Ski silver 619 689 739 799
Ski gold 699 809 889 959
Ski platin 919 1079 1189 1289
Ski og støvler bronze u. 14 409 479 529 589
Ski og støvler bronze 649 749 819 889
Ski og støvler silver 819 939 1049 1099
Ski og støvler gold 989 1119 1229 1339
Ski og støvler platin 1209 1389 1529 1669
Snowboard standard u. 14 269 319 359 399
Snowboard standard 509 669 699 739
Snowboard og støvler standard u. 14 409 479 529 589
Snowboard og støvler standard 709 919 989 1049
Snowboard superior 699 809 899 999
Snowboard og støvler superior 989 1119 1249 1379
Hjelm u. 14 109 129 149 169
Hjelm 109 129 149 169

I Livigno samarbejder vi med forskellige skiudlejninger, da byen er lang og stor, således at skiudlejningen altid vil være tæt på jeres hotel eller lejlighed. Priserne er de samme, uanset hvor du lejer dem henne - og vi skal nok guide dig til det sted, der er tættest på dig.

BRONZE: Til nybegynderen eller den mindre øvede skiløber med 0-4 års ski-erfaring.
SØLV: Til den erfarne skiløber med 4-6 års erfaring.
GULD: Til den øvede skiløber med +6 års erfaring. 
PLATIN: Til den meget øvede skiløber der også vil i off-pisten.

Book skilejen online på Mit Danski eller ring til os på 86 800 600, hvis du har spørgsmål. 

Book skileje her

Vild med Livigno? Så kan du også lide ..