Østrig, Ischgl

Hotel

Solo på ski: Heart Hotel Sylvia

Halvpension

Fakta

Om Solo på ski: Heart Hotel Sylvia

Vores eget glade personale pusler om dig og serverer lækker mad, mens du nyder skiferien tæt på skiområdet - velkommen indenfor på det hyggelige Heart Hotel Sylvia i Ischgl.

Dette er et hotel til specialturen "Solo på ski", læs mere her.

Pladser tilbage på turen:

 • 1 plads tilbage på "Dobbeltværelse med opredning" - til en kvinde
 • Flere pladser tilbage på "Dobbeltværelse med balkon og 1 opredning" - til begge køn
 • Fokus på skiløb og fællesskab

  Siden 2007 har vi hvert år arrangeret denne solotur, som har fuld fokus på fællesskab og samvær på pisten for ligesindede skiløbere. Bare fordi alle dine venner eller familie ikke vil med på ski, så behøver du ikke undvære den friske bjergluft og følelsen af at suse ned af pisterne. Der vil være fælles skiløb for flere niveauer, så både nybegyndere, øvede og eksperter kan få udfordringer og gode oplevelser med andre på pisten. Nogle dage vil der også være guidet skiløb rundt på områdets bedste pister.

  Hotellet

  Den bedste måde, at indkredse, hvad en skiferie på Heart Hotel Sylvia indeholder, er hygge, atmosfære og stemning. Stilen og rammerne er moderne og godt skruet sammen, samtidig med at den særlige østrigske alpehytte-stil ikke fornægter sig.

  Fællesarealet i loungen inviterer til at du, efter en god dag på pisterne, slapper af med et spil kort eller en spændende bog i sofaen.

  Ellers er der også baren lige ved siden af, hvor vores personale står klar med en snack, en drink eller en kølig og forfriskende øl. Hvis man er lidt træt i lemmerne efter en god dag på skiene, er hotellets sauna og dampbad et dejligt sted at slappe lidt af inden aftensmaden.

  Godt placeret til skiløbet

  Heart Hotel Sylvias beliggenhed knap 300 meter fra to af Ischgls to store hovedlifter op i netværket er ikke til at kimse ad. For at komme til Fimba-bahn og Pardatschgrat-bahn, som de hedder, skal du på en lille gåtur op ad bakke og derefter over en lille bro. Turen er hurtigt klaret, og dermed er skiløbet tæt på dig, når du bor her.

  Det fås nærmest ikke bedre, når pisten tilbage til byen går lige mellem de to store lifter. Om morgenen er du hurtigt på pisterne i området, og eftermiddagens trætte ben og røde kinder kan uden besvær se frem til afslapning hjemme i varmen.

  På ski skal man spise godt

  Det er måske ikke de store gastronomiske udfoldelser, der er det første, man forbinder med Østrig, selv om de dog godt ved, hvad en god schnitzel eller en apfelstrudel går ud på. Ja, deres hovedstad har trods alt lagt navn til wienerschnitzelen.

  Uanset hvad, er det skandinaviske hold på Heart Hotel Sylvia klar til at sørge for, at du får noget godt at spise. Tanken her er ganske ligetil: Maden skal være god og velsmagende. Der er tænkt på, at du er sulten efter en lang dag på ski.

  Du står derfor op hver morgen til en god morgenbuffet, der gør dig klar til dagens strabadser i sneen. Når du kommer hjem fra ski eller afterski, venter der tre velsmagende retter til aftensmaden.

  Mulighed for vegetar/vegansk menu

  På vores Heart Hotels forsøger vi at sikre alle en god madoplevelse – også hvis du har allergier. Vi kan tage højde for følgende allergier: gluten, nødder, mælk eller laktose.

  Er du mælkeallergiker, laktoseintolerant, veganer, vegetar eller pescetar tilbyder vi en dejlig vegetarisk menu som også er vegansk.

  For at sikre at vi kan imødekomme en vegansk/vegatar menu og eventuelle allergier skal dette informeres når du booker din rejse. Vi gør opmærksom på, at når du bestiller vegetar/vegansk menu, gælder det for alle dine middage på hotellet.

  Har du andre allergier eller madpræferencer end ovenstående er du velkommen til at kontakte os på mail@danski.dk, så undersøger vi mulighederne for at imødekomme dette.

  Ankomst og afrejse

  På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00, kan du se frem til en enkel og mættende varm ret, enten fra buffet eller tallerkenserveret. Til dig der ankommer senere på dagen, byder vi på en sandwich frem til kl. 22.30.

  Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en dejlig morgenbuffet. Prisen er 18€ for voksne og 10€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30-09.30. På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

  Hyggelige værelser


  Med ordet østrigsk standard mener vi solid og god kvalitet, og det er hvad de rummelige værelser på Heart Hotel Sylvia går ud på. Interiørets stil har et romantisk skær med storblomstrede tekstiler, gulvtæpper og gode tykke gardiner.

  Man kan mene hvad man vil om stilen, og smag og behag er som bekendt individuelt, men der er ingen tvivl om, at værelserne er meget hyggelige, velholdte og de indeholder alt, du har behov for på en skiferie. Mange af værelserne har desuden egen balkon. Enkelte af værelserne ligger i kælderen og har højtsiddende vinduer. Disse værelser er i sin egen budget-kategori.

  Sådan bor du på Solo-skiferien

  Du booker en seng på et værelse, hvor du bor med andre af samme køn.

  Vi gør også opmærksom på, at vi ikke kan garantere at du får det værelse du booker online, da vi efterfølgende fordeler værelserne, så det passer med mænd/kvinder. Vi vil naturligvis gøre alt hvad vi kan for at gøre alle tilfredse.

  Internet

  Overalt på Heart Hotel Sylvia er der gratis WiFi, men det fungerer bedst i fællesarealerne. Vi skal huske på, at vi er i Alperne, og der kan der godt opstå “klumper” af varierende størrelser i forsyningen. Vi har installeret nyt WiFi-udstyr på hotellet, men der kan alligevel være udsving i kvalitet og stabilitet.

  Ikke en scoreferie

  Hos Danski er det vigtigt at pointere, at der ikke er tale om en score-skiferie for singler, men en solo-skiferie for alle, som rejser alene, single eller ej, hvor du kan fokusere på skiløbet og dele din passion med ligesindede.

  Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

  Turistskat opkræves på destinationen

  Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

  OBS! Det er ikke muligt at benytte rabatkode på specialture.

  Afstande

  Afstand til piste 300 m

  Afstand til lift 300 m

  Afstand til centrum 300 m

  Afstand til shopping 150 m

  Afstand til skibus 100 m

  Afstand til skileje 200 m

  Værelset

  TV Ja

  Føntørrer Ja

  Bad eller badekar Ja

  Toilet Ja

  Mad og drikke

  Bar Ja

  Restaurant Ja

  Glutenfri mad Ja

  Halvpension Ja

  Faciliteter

  Babyseng Ja

  Reception Ja

  Sauna Ja

  Skirum med støvletørrer Ja

  TV rum Ja

  WiFi Ja

  obbeltværelse Budget som enkeltværelse

  Dobbeltværelse Budget med dobbeltseng som enkeltværelse. Med bad og toilet. Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

  Seng på dobbeltværelse

  Seng på dobbeltværelse med dobbelt seng. Med bad og toilet.
  Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

  Seng på dobbeltværelse med en opredning

  Seng på et dobbeltværelse med opredning, bestående af dobbeltseng samt en sovesofa. Med bad og toilet. Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

  Seng på dobbeltværelse med en opredning og balkon

  Seng på et dobbeltværelse med en opredning med dobbeltseng samt en opredning og balkon. Med bad og toilet. Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

  Seng på dobbeltværelser med 2 opredninger til 3 personer og balkon ( Max 3 personer )


  Seng på et dobbeltværelse med dobbeltseng samt en opredning på en sovesofa. Med bad og toilet.
  Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

  Seng på dobbeltværelse med 3 opredning til 4 personer og balkon ( Max 4 personer )

  Seng på et dobbeltværelse med dobbeltseng samt sovesofa og opredning. Med bad, toilet og balkon. Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

  AccommodationTypes