Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

Berghotel Seidl-Alm

Halvpension

Fakta

Om Berghotel Seidl-Alm

Hyggeligt ski-in/ski-out hotel med østrigsk stemning, og alt hvad I behøver samlet ét sted.

Berghotel Seidl-Alm er det perfekte hotel til familieferien. Der findes her værelser med plads til alle, der er sørget for det hele og skiløbet er lige udenfor døren. Nemmere bliver det ikke.

Østrigsk stemning lige ved pisten

Her bor I på et traditionelt østrigsk hotel oppe på bjerget med smuk udsigt over bjergtoppene. I får her en ægte alpin-stemning helt tæt på, da det kun er muligt at komme til og fra hotellet på ski eller med lift. Det betyder også, at I hver morgen kan gå direkte ud på pisten fra hoveddøren.

På Berghotel Seidl-Alm er der plads til alle. Det er særligt velegnet til familier eller mindre grupper, da det er muligt at bo i både tre-, fire- og fem-personers værelser. Hotellet rummer dog naturligvis også hyggelige dobbeltværelser.

God mad og hyggelige stunder

Når I bor på bjerget, så er der naturligvis sørget for det hele og dermed kommer opholdet med halvpension. Hver morgen kan I sætte jer til rette i hotellets restaurant med panorama-udsigt og nyde en indbydende morgenbuffet med lokale delikatesser.

Efter en lang dag på pisterne med god tid til at samle appetit kan I se frem til en tre-retters middag, hvor restauranten tager højde for både børn, vegetarer og veganere.

Hver eftermiddag holder hotellets bar afterski, hvor I kan nyde en drink eller varm kakao på hotellets solterasse og puste ud efter en god dag på ski.

Skiområdet starter ved hoveddøren

Berghotel Seidl-Alm har det helt store og enestående trækplaster, at I bor lige ud til pisten i ægte ski-in/ski-out stil. I kan altså hver morgen slippe for liftkøen inden første tur, og dermed være nogle af de første til at slå sving på de dugfriske pister.

Fra hotellet kan I køre via en behagelig blå piste, som er god til alle niveauer, til lifter som vil tage jer direkte videre ud i et store SkiCirkus skiområde.

Vær opmærksom på...

… At fordi hotellet ligger på bjerget, så er det vigtigt at nå den sidste lift op kl. 16:00, da det er den eneste måde at komme tilbage til hotellet på. Det er altså ikke muligt at bevæge sig mellem selve byen og hotellet udenfor skiområdets åbningstider.

Dette gælder også ved ankomst og afrejse. Det betyder, at I ved ankomst skal tage Schönleiten-liften fra Vorderglemm op til hotellet inden kl. 16:00. Ligeledes kan I på afrejsedagen ikke tage afsted før skiområdet åbner.

Hvis jeres liftkort ikke er gældende på ankomstdagen, men har startdato dagen efter, så kan I komme op med liften efter klokken 15.00 på ankomstdagen uden ekstra tilkøb. 

Bagagen? Den tager hotellets personale sig af at få fragtet både op og ned for jer. Så den skal I slet ikke bekymre jer om, hvis I vælger at bo på bjerget.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Turistinformationen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Vi ønsker jer en fremragede ferie i Saalbach-Hinterglemm!

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 5000 m

Afstand til shopping 5000 m

Afstand til skibus 5000 m

Afstand til skileje 5000 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Børnevenlig Ja

Legerum Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Vis mere

Skirum: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Standart


Lyst dobbeltværelse med lyse parketgulve, dobbeltseng samt TV og bad og toilet med bruser. Værelset er ca. 15 m2. Sengelinned - Håndklæder - TV – Brus – WiFi

Dobbeltværelse Superior


Nyrenoveret lyst dobbeltværelse med dobbeltseng samt TV og bad og toilet med bruser. Værelset er ca. 17 m2. Sengelinned - Håndklæder - TV – Brus - WiFi

Dobbeltværelse Superior med Balkon


Nyrenoveret lyst dobbeltværelse med dobbeltseng samt TV og bad og toilet med bruser. Værelset er ca. 17 m2. Værelset har balkon med skøn udsigt over dalen. Sengelinned - Håndklæder - TV – Brus - WiFi

AccommodationTypes