Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

Hotel Alpine Palace

Halvpension

Fakta

Om Hotel Alpine Palace

Velkommen til et af Hinterglemms flotteste hoteller! Det femstjernede topklassehotel ligger i hjertet af Hinterglemm med direkte adgang til pisten.

Hotel Alpine Palace er et kvalitetshotel, der oser af charme og luksus. Her får du alle de faciliteter, du kan drømme om på din skiferie, og meget mere. Du finder blandt andet en sauna og pool til de ømme skiben.

Beliggenhed

Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed, hvor skiløbet starter og slutter stor set fra indgangen.

Skiferie med halvpension

Alle ophold på Hotel Alpine Palace er med halvpension, så du skal ikke tænke på andet end fedt skiløb - resten klarer hotellets søde personale for dig. Måltiderne indtages i store flotte lokaler, hvor der er kræset for detaljerne.

Skiløb for alle dagen lang

Saalbach-Hinterglemm er i vores øjne en af de bedst sammenhængende skiområder i Østrig. Her er området bygget effektivt sammen og giver dig mulighed for at skiløb i Saalbach, Hinterglemm, Fieberbrunn, Leogang – og nu også Zell am See-Kaprun. Med andre ord, så er der skiløb for alle niveauer, lige fra begynder til øvet hele dagen lang.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Turistinformationen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Vi ses i Saalbach-Hinterglemm og på Hotel Alpin Palace!

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Minibar Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Vinkælder Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Jacuzzi Ja

Konferencerum Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 35 € / Dag

Vis mere

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Parkering (mod betaling): 20 € / Dag

Pejs: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solarium: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Delux

Stort dobbeltværelse på ca. 45 m2 med dobbeltseng samt sovesofa for op til 2 personer. Vi anbefaler det ikke til 2 voksne. Alle værelserne er indrettet i en lækker alpestil med varierende stil. Værelserne har separat bad med dusche samt badekar og toilet. Derudover er balkon på disse værelser, delvis med udsigt til bjergene.
Badekåbe - Tøffler - TV - Hårtørre - Minibar – Balkon

Junior Suite

Stor Junior Suite på ca. 50 m2 med dobbeltseng samt sovesofa til 2 personer. Værelserne er indrettet i en moderne alpetstil. Værelserne har udover et stort walk in closet badeværelse med dusch samt badekar, og toilet der kan aflukkes. Derudover er der balkon på værelserne, alle med udsigt til bjergene.
Badekåbe - Tøffler - TV - Hårtørre - Minibar – Balkon

AccommodationTypes