Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

Hotel Auwirt

Halvpension

Fakta

Om Hotel Auwirt

Bo tæt på liften, centralt i Saalbach og med en fantastisk udsigt over dalen.

Velkommen til Saalbach-Hinterglemm og Hotel Auwirt. Her midt i smørhullet af Saalbach, finder du det dejlige Hotel Auwirt, hvor du bor tæt på både caféer, afterski, shopping, indkøb og liften.

Beliggenhed

Når du bor her, har du det nemt til skiløbet - du bor nemlig kun med 170 meter til den nærmeste lift, der tager dig op i det fantastiske skiområde i Saalbach-Hinterglemm. Så hvis der følger små skiben med på skiferien, skal du heldigvis ikke gå så langt med skiene på nakken.

Sådan spiser du

På Hotel Auwirt er der halvpension med i opholdet, så du skal ikke tænke længe over hvad du skal lave til hverken morgen- eller aftensmad. Der er rig mulighed for, at du kan få fyldt energidepoterne op til en lang dag i det lækre skiområde. Når du slår øjnene op om morgenen, kan du liste ned i hotellets hyggelige restaurant til en dejlig morgenmadsbuffet.

Når sulten igen melder sig til aften, efter at have suset pisterne tynde i det skønne skiområde, kan du igen læne dig tilbage i hotellets restaurant. Kokkene vil sørge for 2-retters menu til aften, undtagen onsdag, hvor du har mulighed for at gå ud og udforske restaurantlivet i Saalbach. Derudover vil der en aften i ugen, også blive serveret en ostefondue og dessertbuffet.

Dagen behøver ikke at slutte efter aftensmaden, her kan du tage plads i hotellets hyggelige bar. Bartenderen serverer gerne en drink, kold øl eller en varm kop te eller kaffe for dig. Der er også mulighed for at sidde og spille i det hyggelige loungeområde, eller slænge dig i sofaerne med en god bog.

Wellness

Når du kommer hjem efter en lang dag på pisterne, og de ømme stænger trænger til at lade op, kan det anbefales at slå et smut forbi wellness-afdelingen. Her kan du både få varmen i de forskellige saunaer eller mærke varmen strømme igennem kroppen i den infrarøde kabine.

Du finder også et afslapningsrum, med blød og beroligende musik, så der er rig mulighed for at komme helt ned i gear. Trænger den ømme skikrop også til at blive æltet igennem, er der mulighed for at booke forskellige behandlinger og massager, mod ekstra tillæg.

Sådan sover du

På Hotel Auwirt sover du som en drøm, og du bor på værelser der er traditionelt indrettet i en moderne alpestil med lyse trægulve. De indbyder til hygge, afslapning og den bedste tid. Værelserne har alle de faciliteter du behøver for at få en god skiferie.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Turistinformationen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski ønsker dig en fantastisk skiferie til Saalbach-Hinterglemm!

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 170 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Solarium Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse


Hyggeligt dobbeltværelse i moderne stil med dobbeltseng samt badeværelse med brus og toilet. Værelset har endvidere balkon.
WiFi - TV - Safe - Radio


Dobbeltværelse uden balkon


Hyggeligt dobbeltværelse i moderne stil med dobbeltseng samt badeværelse med brus og toilet.
WiFi - TV - Safe - Radio 

3 sengsværelse


Værelse med dobbeltseng samt enkelt seng alle i moderne stil, samt badeværelse med brus og toilet. Værelset har endvidere balkon.
WiFi - TV - Safe - Radio


Dobbeltværelse med mulighed for en opredning


Værelset har en dobbeltseng, er indrettet i moderne stil og har mulighed for at der kan laves en opredning hvis det bookes til 3 personer, da der lige er lidt mere plads end de normale dobbeltværelser. Bade værelse med brus og toilet. Værelset har endvidere balkon.
WiFi - TV - Safe - Radio 


3 sengsværelse med mulighed for en opredninger


Værelset har en dobbeltseng samt en enkelt seng, er indrettet i moderne stil og har mulighed for at der kan laves en opredning hvis det bookes til 4 personer, da der lige er lidt mere plads end de normale 3 sengsværelser. Bade værelse med brus og toilet. Værelset har endvidere balkon.

WiFi - TV - Safe - Radio 

Enkeltværelse


Værelse med en enkeltseng, samt badeværelse med brus og toilet. Værelset har en lille balkon.
WiFi - TV - Safe - Radio 
AccommodationTypes