Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

Pension Riedlsperger

Morgenmad

Fakta

Om Pension Riedlsperger

Skiferie tæt på centrum og skibussen – velkommen til den skønne morgenmadspension Riedlsperger i Saalbach.

Pension Riedlsperger har den helt rigtige placering til årets skiferie. Her er der bare fem minutters gang til Saalbachs hyggelige centrum og kun 150 meter til nærmeste busstoppested.

Saalbach byder på alt hvad skihjertet begærer, med fantastiske pister, skønne cafeer og hyggelige restauranter. Her er I sikre på feriestemningen er i top for hele familien.

Skiferie med morgenmad

Når dig og familien bor på Pension Riedlsperger, starter I skidagen på den bedste måde. Her tilbyder pensionen en fin morgenmad, så alle maver kan blive fyldt til skidagen. Morgenmadsrummet kan bruges til hyggeligt stunder efter skidagen, men lukkes klokken 18:00 for at forberede næste dag. Herefter kan I passende undersøge de hyggelige afkroge af Saalbach, hvor mange østrigske klassikere kan tjekkes af.

Værelserne

Værelserne er hyggeligt indrettet i typisk østrigsk stil, dejlig afslappet og med det nødvendige. Alle værelserne er udstyret med faldskærms tv og trådløst internet, så I er sikre på, at hele familien kan holde sig opdateret.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bernkogelbahn, men der er er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Danski glæder sig til at byde jer velkommen til Saalbach-Hinterglemm

Afstande

Afstand til piste 650 m

Afstand til lift 600 m

Afstand til centrum 700 m

Afstand til shopping 600 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 600 m

Værelset

TV Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Morgenmad Ja

Faciliteter

Lounge Ja

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

AccommodationTypes