Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

SkiBootCamp: Heart Hotel Pinzgauerhof

Halvpension

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om SkiBootCamp: Heart Hotel Pinzgauerhof

Bo (næsten) direkte på pisten på vores charmerende Heart Hotel Pinzgauerhof med halvpension - perfekt til vennerne eller familien, der vil på skiferie sammen.

Dette er et hotel til specialturen "SkiBootCamp", læs mere her.

Heart Hotel Pinzgauerhof driver vi selv med vores eget personale, som sørger for, at du bliver taget godt imod, at dit værelse bliver gjort rent, at du får hyggesnak og gode drinks i baren samt velsmagende mad i restauranten.

Hotel med ski-in/ski-out

Når du bor på Heart Hotel Pinzgauerhof, skal du gøre dig umage for at undgå at få øje på skiløbet, for det hele foregår lige ved døren. Det er lige før, du kan stå ud af sengen med skiene på, men også kun næsten.

Med små 50 meter til liften, tør vi godt kalde det for et ski-in/ski-out hotel. Pisten går lige ned bag hotellet, så når du skal hjem fra dagens skiløb, kan du stå på ski næsten lige til døren – bedre bliver det ikke.

Kun omkring 100 meter fra hotellet finder du den skiudlejning, vi samarbejder med i Hinterglemm. Det er altså super nemt og hurtigt at leje ski og støvler, så du hurtigt kan komme ud i det store skiområde.

Central beliggenhed

Hotellet er placeret centralt i Hinterglemm, tæt på caféer, restauranter og byliv.

Halvpension og vores egne kokke

Alle ophold på Heart Hotel Pinzgauerhof er med halvpension. Hver dag serveres der en morgenmadsbuffet, og vores egne kokke kreerer om aftenen en velsmagende tre-retters menu.

Efter middagen kan I fortsætte hyggen i hotellets egen hyggelige bar, der tilbyder god kaffe, lækre drinks, lokale vine, øl og vand.

Mulighed for vegetar/vegansk menu.

På vores Heart Hotels forsøger vi at sikre alle en god madoplevelse – også hvis du har allergier. Vi kan tage højde for følgende allergier: gluten, nødder, mælk eller laktose.

Er du mælkeallergiker, laktoseintolerant, veganer, vegetar eller pescetar tilbyder vi en dejlig vegetarisk menu som også er vegansk.

For at sikre at vi kan imødekomme en vegansk/vegatar menu og eventuelle allergier skal dette informeres når du booker din rejse. Vi gør opmærksom på, at når du bestiller vegetar/vegansk menu, gælder det for alle dine middage på hotellet.

Har du andre allergier eller madpræferencer end ovenstående er du velkommen til at kontakte os på mail@danski.dk, så undersøger vi mulighederne for at imødekomme dette.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00, kan du se frem til en enkel og mættende varm ret, enten fra buffet eller tallerkenserveret. Til dig der ankommer senere på dagen, byder vi på en sandwich frem til kl. 22.30.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en dejlig morgenbuffet. Prisen er 18€ for voksne og 10€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30-09.30. På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Den perfekte indkvartering i Hinterglemm

Heart Hotel Pinzgauerhof egner sig rigtig godt til herreturen/dameturen eller firmaturen, men også som familiehotel er hotellet godt – især i højsæsonen, hvor hele Saalbach-Hinterglemm bliver omdannet til et familiemekka.

Værelserne på Heart Hotel Pinzgauerhof er flotte og charmerende med lyst træ. Alle værelser har trægulv, og badeværelserne er lyse og velholdte. Her er ikke meget, men der er, hvad du skal bruge.


Sådan bor du på Skibootcamp

Rejser du alene, så vil vi anbefale, at du booker en seng på et dobbeltværelse med opredning. Vi garanterer, at du kun kommer til at sove med nogle af samme køn.

Vi gør også opmærksom på, at vi ikke kan garantere at du får det værelse du booker online, da vi efterfølgende fordeler værelserne, så det passer med mænd/kvinder. Vi vil naturligvis gøre alt hvad vi kan for at gøre alle tilfredse. 

Hvis I rejser flere sammen, skal I ringe ind til os og høre om der er mulighed for at få et værelse sammen.
 

Internet

Vi har installeret nyt WiFi-system, der giver dækning på hele hotellet. Dog skal vi minde om, at vi er i Alperne, hvor infrastrukturen kan være med “personlighed”, og derfor kan der opstå momentane klumper i forsyningen.

I bil til Heart Hotel Pinzgauerhof

Hvis du kører til Saalbach-Hinterglemm, så husk at du skal til Hinterglemm og ikke til Zell am See. Der ligger nemlig også en Hotel Pinzgauerhof i Zell am See, og her vil de altså ikke tjekke dig ind, men det vil vi heldigvis gerne i Hinterglemm.

Det er ikke muligt at parkere gratis ved hotellet. Vi har enkelte pladser lige ved hotellet som koster 10€ pr. dag. Ellers koster det 109 € i parkeringshuset, som ligger lige ved hotellet, for en uge.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Turistinformationen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Heart Hotel Pinzgauerhof byder velkommen til en skiferie med:
  • Velsmagende halvpension
  • Fabelagtig beliggenhed til både by og skiløb
  • Ægte østrigsk charme
  • Vores eget personale

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

OBS! Det er ikke muligt at benytte rabatkode på specialture.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 500 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

WiFi i lejlighed Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

Enkeltværelse med balkon

Enkeltværelse til én person med en enkeltseng, balkon samt badeværelse med toilet og brusebad.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

Enkeltværelse med balkon 

Enkeltværelse til én person med en enkeltseng, balkon samt badeværelse med toilet og brusebad.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

Seng på dobbeltværelse

Seng op dobbeltværelse med toilet og brusebad eller badekar.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Seng på dobbeltværelse med balkon

Seng på dobbeltværelse til to personer med balkon samt badeværelse med toilet og brusebad eller badekar.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

Seng på 3-sengsværelse med balkon

Seng på et værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkeltseng - i nogle værelser vil der også være tre enkeltsenge. I værelset er der desuden et badeværelse med toilet og brusebad. Værelset har balkon.
Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder


Seng på 4-sengsværelse med balkon i køjeseng

Et værelse til fire personer med en dobbeltseng og en køjeseng. Værelset har et badeværelse med toilet og brusebad samt balkon. Vær opmærksom på, at køjesengen er 200 centimeter lang. Seng i køjeseng.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

Seng på 4-sengsværelse med balkon i dobbeltseng (Twin bed)

Et værelse til fire personer med en dobbeltseng og en køjeseng. Værelset har et badeværelse med toilet og brusebad samt balkon. Vær opmærksom på, at køjesengen er 200 centimeter lang. Seng i dobbeltseng (twin bed).
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

Seng på 4-sengsværelse med balkon i køjeseng

Et værelse til fire personer med en dobbeltseng og en køjeseng. Værelset har et badeværelse med toilet og brusebad samt balkon. Vær opmærksom på, at køjesengen er 200 centimeter lang. Seng i køjeseng.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

Seng på familieværelse med 2 værelser i dobbeltseng (Twin bed)

Et værelse til fire personer med en dobbeltseng i et rum og en køjeseng i et andet. Værelset har et badeværelse med toilet og brusebad samt balkon. Vær opmærksom på, at køjesengen er 200 centimeter lang. Seng i dobbeltseng (twin bed). Hænger sammen med "Seng på familieværelse med 2 værelser i køjeseng"
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

Seng på familieværelse med 2 værelser i køjeseng

Et værelse til fire personer med en dobbeltseng i et rum og en køjeseng i et andet. Værelset har et badeværelse med toilet og brusebad samt balkon. Vær opmærksom på, at køjesengen er 200 centimeter lang. Seng i køjeseng. Hænger sammen med "Seng på familieværelse med 2 værelser i dobbeltseng (Twin bed)"
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

Seng på 5-sengsværelse i enkeltseng

Værelset består af en dobbeltseng, som kan adskilles til to separate senge, en køjeseng og en enkeltseng samt badeværelse med toilet og badekar. Hænger sammen med "Seng på 5-sengsværelse i køjeseng"
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Seng på 5-sengsværelse i køjeseng

Værelset består af en dobbeltseng, som kan adskilles til to separate senge, en køjeseng og en enkeltseng samt badeværelse med toilet og badekar. Hænger sammen med "Seng på 5-sengsværelse i enkeltseng"
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

AccommodationTypes