Østrig, St. Anton

Hotel

Heart Hotel Grischuna

Halvpension

Fakta

Om Heart Hotel Grischuna

Bo på det 4-stjernet Heart Hotel Grischuna i St. Anton, hvor du får rolige omgivelser, lækre wellnessfaciliteter, god mad og en enestående udsigt.

Lidt tilbagetrukket oppe på en lille bakketop, i rolige og idylliske omgivelser med udsigt over både bjergtoppe og dalen, ligger vores Heart Hotel Grischuna. Selvom Heart Hotel Grischuna ligger lidt tilbagetrukket i det verdensberømte St. Anton, betyder det ikke at det ikke er nemt til skiløbet. Vi har nemlig shuttlebus der kan fragte dig til den nærmest lift “Galzigbahn”, den kører to timer om formiddagen og to timer om eftermiddagen.

Er du den friske type, der hellere vil gå, tager det dig blot 10 minutter at gå ned til liften. Og inden du får sved på panden ved tanken om at skulle bære alt dit skiudstyr frem og tilbage fra hotellet til liften, kan du vælge at få opbevaret dine ski i skiskabe ved liften. Så slipper du for den ekstra træning det er at bære rundt på dit skiudstyr - nemmere bliver det ikke at komme på ski i det fantastiske skiområde.

Det er ikke kun skiløbet du har nemt til, når du bor på vores Heart Hotel Grischuna, du bor også med kun 600 meter til hovedgaden. På hovedgaden er der god stemning og liv, med et hav af shoppingmuligheder, restauranter og afterski-barer. Det er bare med at suge den dejlige østrigske charme til dig. På vores Heart Hotel Grischuna får du det bedste fra begge verdener, rolige omgivelser og gåafstand til det pulserende byliv i St. Anton.

Hotellet er moderne indrettet, med detaljer der minder dig om, at du befinder dig i Alperne. Du vil tydeligt mærke alpehytte-stilen, med de klassiske trædetaljer der er elegant og smagfuldt i indretningen på hotellet. Den karakteristiske varme og det stilfulde moderne design, er med til at gøre det hele lidt mere lækkert og give en følelse af eksklusivitet.

Her bliver både du og dem du rejser med, forkælet. Du bor på et komfortabelt og eksklusivt hotel, der indbyder til alpestemning, afslapning og et lækkert og flot spaområde. Der er både plads til kvalitetstid med din partner, familien eller måske hygge med vennerne, på vores hotel.

Sådan bor du

Den moderne og stilfulde alpe-indretning går igen på alle værelserne, hvor de er indrettet med dejlig lyse trægulve og trædetaljer. Værelserne er indrettet med plads til alle, så du vil føle dig afslappet og godt tilpas på din skiferie. Værelserne har alt det, du har brug for på din skiferie. De fleste af værelserne har endda balkon, hvor du kan suge den dejlige alpeluft til dig, og nyde den enestående panoramaudsigt ud over bjergene.

Skiferie med halvpension

Når du bor på vores Heart Hotel Grischuna, skal du ikke tænke på noget, du får nemlig halvpension med i opholdet. Så når du vågner om morgenen, kan du starte dagen ud med en overdådig og lækker morgenmadsbuffet med alt, hvad hjertet kunne begære til morgenmad. Der er lidt for enhver smag i morgenmadsbuffeten, så der er god garanti for, at du går mæt derfra. Og hvem glæder sig ikke til at starte dagen ud med, at kunne tanke kroppen godt op med energi til at kunne drøne glad rundt i det skønne skiområde i St. Anton.

Til aften, når smilet er stort efter en lang dag på pisterne, og sulten igen melder sig, kan du glæde dig til en dejlig middag i restauranten. Den hyggelige restaurant er både lækker og stilet indrettet, og indbyder til at du får en skøn og hyggelig aften i selskab med dem du rejser med. Her vil kokkene gøre sig umage for at lave en lækker middag til dig, og hvem bedre end kokke i Alperne, ved hvad der skal til for at tilfredsstille en skiløbers mave. Du vil få serveret en 3-retters aftenmenu, hvor der er blevet kræset lidt ekstra om råvarerne og kælet for smagene. Du kan godt glæde dig til en dejlig aften!

Mulighed for vegetar/vegansk menu.

På vores Heart Hotels forsøger vi at sikre alle en god madoplevelse – også hvis du har allergier. Vi kan tage højde for følgende allergier: gluten, nødder, mælk eller laktose.

Er du mælkeallergiker, laktoseintolerant, veganer, vegetar eller pescetar tilbyder vi en dejlig vegetarisk menu som også er vegansk.

For at sikre at vi kan imødekomme en vegansk/vegatar menu og eventuelle allergier skal dette informeres når du booker din rejse. Vi gør opmærksom på, at når du bestiller vegetar/vegansk menu, gælder det for alle dine middage på hotellet.

Har du andre allergier eller madpræferencer end ovenstående er du velkommen til at kontakte os på mail@danski.dk, så undersøger vi mulighederne for at imødekomme dette.

Lounge & bar-område

Om det er efter aftensmaden eller om eftermiddagen når du kommer hjem fra en dejlig dag på pisterne, er bar- og loungeområdet et perfekt sted at slå dig ned. Her er der god mulighed for at nyde en lækker drink efter en lang dag i det skønne skiområde. Der tilbydes et lækkert udvalg af drinks, som bartenderen gerne mikser sammen til dig. Er du mere til et lækkert glas vin, en kold øl eller en dejlig varm kop kaffe, vil bartenderen også gerne servere det for dig.

Der er garanti for, at du kan få dig en hyggelig og afslappende eftermiddag og aften i baren og loungen, hvor der både er mulighed for hygge med brætspil, en god bog, en snak om dagens skiløb eller hvis du bare gerne vil smage dig igennem det lækre drinkskort.

Spa- og wellnessafdeling

Vores Heart Hotel Grischuna har en lækker og eksklusiv spa- og wellness-afdeling, hvor du kan forkæle dig selv. Så når du har kørt pisterne tynde, kroppen er træt og benene ømme, kan det anbefales at besøge wellness-afdelingen. Spa- og wellness-afdelingen indbyder til en rolig stemning, så det er et rart sted at slappe af efter en lang skidag. Her kan du hoppe i den lækre opvarmede udendørs infinity-pool, hvor vandet er skønt opvarmet med en temperatur på 34 grader. Når du svømmer rundt, bliver dit syn forkælet med en enestående udsigt ud over de sneklædte bjergtoppe og den smukke dal.

Trænger kroppen til at blive varmet godt op, kan du slappe af i den finske sauna, infrarøde sauna eller dampbadet. Der skal nok være mulighed for at kroppen får slappet af og restitueret, og klar til flere dages skiløb. Du kan også slænge dig i afslapningsområdet, hvor du finder nogle dejlig bløde liggestole. Det kan varmt anbefales at slå vejen forbi hotellets spa og wellness.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00, kan du se frem til en enkel og mættende varm ret, enten fra buffet eller tallerkenserveret. Til dig der ankommer senere på dagen, byder vi på en sandwich frem til kl. 22.30.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en dejlig morgenbuffet. Prisen er 18€ for voksne og 10€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30-09.30. På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Parkering

Du finder både indendørs og udendørs parkering på vores Heart Hotel Grischuna. Dog er der begrænset pladser indendørs - hvis du ønsker indendørs parkering, er det muligt at bestille på forhånd. Det koster 7€ pr dag. Du bestiller nemt indendørs parkering på "Mit Danski". Parkering udendørs er gratis. Du skal dog være opmærksom på, at der er en maks højde på 220 cm til parkeringskælderen. Ankommer du i elbil/hybridbil, er der én ladestander i parkeringskælderen, som du kan benytte mod betaling. Spørg guiderne for mere information, når de ringer ugen før afgang. OBS! Medbring eget ladekabel.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at tage byde dig velkommen i St. Anton!

Afstande

Afstand til piste 600 m

Afstand til lift 600 m

Afstand til centrum 550 m

Afstand til shopping 550 m

Afstand til skibus 300 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Kaffemaskine Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Lounge Ja

Pejs Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Shuttlebus Ja

Vis mere

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med dobbeltseng, bestående af to enkeltsenge. Derudover er der badeværelse med brusebad og toilet.

TV – Safe - Hårtørre - Kaffemaskine – Wifi - Badekåbe / slippers

Dobbeltværelse med sydvendt balkon

Dobbeltværelse med dobbeltseng, bestående af to enkeltsenge. Derudover er der badeværelse med brusebad og toilet, samt en sydvendt balkon.

TV – Safe - Hårtørre - Kaffemaskine – Wifi - Badekåbe / slippers

Dobbeltværelse med nordvendt balkon

Dobbeltværelse med dobbeltseng, bestående af to enkeltsenge. Derudover er der badeværelse med brusebad og toilet, samt en nordvendt balkon.

TV – Safe - Hårtørre - Kaffemaskine – Wifi - Badekåbe / slippers

Dobbeltværelse med mulighed for en opredning og sydvendt balkon

Dobbeltværelse med dobbeltseng, bestående af to enkeltsenge og en sovesofa eller sovestol som en ekstra opredning. Derudover er der badeværelse med brusebad og toilet, samt en sydvendt balkon.

TV – Safe - Hårtørre - Kaffemaskine – Wifi - Badekåbe / slippers

Sport Suite med 2 værelser til max 3 voksne og nordvendt balkon

Suite med 2 værelser. Suiten har en lille fordelingsgang med indgang til dels et værelse med dobbeltseng bestående af to enkeltsenge og dels til et værelse med en sofa der kan laves til en sovesofa ( 140 x 200 cm ). Begge værelser har eget TV. Derudover er der badeværelse med enten brus eller karbad samt toilet separat. Der er nordvendt balkon.

TV – Safe - Hårtørre - Kaffemaskine – Wifi - Badekåbe / slippers

Sport Suite med 2 værelser til max 4 voksne og nordvendt balkon

Suite med 2 værelser. Suiten har en lille fordelingsgang med indgang til dels et værelse med dobbeltseng bestående af to enkeltsenge og dels til et værelse med en sofa der kan laves til en sovesofa ( 160 x 200 cm ). Begge værelser har eget TV. Derudover er der badeværelse med enten brus eller karbad samt toilet separat. Der er nordvendt balkon.

TV – Safe - Hårtørre - Kaffemaskine – Wifi - Badekåbe / slippers

Dobbeltværelse med mulighed for 2 opredninger og sydvendt balkon

Dobbeltværelse med dobbeltseng, bestående af to enkeltsenge og en sovesofa ( 160 x 200 cm ) med mulighed for 2 opredninger. Derudover er der badeværelse med brusebad og toilet, samt en sydvendt balkon.

TV – Safe - Hårtørre - Kaffemaskine – Wifi - Badekåbe / slippers

Economyværelse med mulighed for 2 opredninger og østvendt balkon

Economyværelse med dobbeltseng bestående af to enkeltsenge og en sovesofa på ( 160 x 200 cm ) med mulighed for 2 opredninger. Vi gør opmærksom på at der er skrævægge på værelset, og at der ved opredninger er begrænset adgang til balkon. Derudover er der badeværelse med badekar og toilet. Værelset har en østvendt balkon.

TV – Safe - Hårtørre - Kaffemaskine – Wifi - Badekåbe / slippers

Economyværelse med mulighed for en opredning

Economyværelse med dobbeltseng bestående af to enkeltsenge og en sovesofa på ( 140 x 200 cm ) med mulighed for 1 opredninger. Vi gør opmærksom på at der er skrævægge på værelset. Derudover er der badeværelse med brusebad og toilet seperat.

TV – Safe - Hårtørre - Kaffemaskine – Wifi - Badekåbe / slippers

Economy dobbeltværelse

Economyværelse med dobbeltseng bestående af to enkeltsenge. Vi gør opmærksom på at der er skrævægge på værelset. Derudover er der badeværelse med badekar og toilet.

TV – Safe - Hårtørre - Kaffemaskine – Wifi - Badekåbe / slippers

Master Suite med 2 soveærelser og en stue med en opredning

Master Suite med 2 soveværelser samt en stue. Værelset består af fordelingsgang i åben sammenhæng med stuen hvor der er en sove der kan laves til en sovesofa ( 140 x 200 cm ). Derudover er der 2 soveværelser det ene med dobbeltseng bestående af to enkeltsenge og det andet soveværelse med en seng på 120 x 200 cm. Herudover er der badeværelse med brusebad samt toilet separat.

TV – Safe - Hårtørre - Kaffemaskine – Wifi - Badekåbe / slippers

Enkeltværelse med mulighed for en person mere i lille dobbeltseng

Enkeltværelse bestående af en grand-lit seng på 160 x 200 cm. Det vil sige der er mulighed for en ekstra person. Derudover er der badeværelse med brusebad og toilet.

TV – Safe - Hårtørre - Kaffemaskine – Wifi - Badekåbe / slippers

Enkeltværelse med mulighed for en person mere i lille dobbeltseng samt balkon

Enkeltværelse bestående af en grand-lit seng på 160 x 200 cm. Det vil sige der er mulighed for en ekstra person. Derudover er der badeværelse med brusebad og toilet. Der er sydvendt balkon.

TV – Safe - Hårtørre - Kaffemaskine – Wifi - Badekåbe / slippers

AccommodationTypes