Østrig, St. Anton

Hotel

Heart Hotel Talhof Nigg

Morgenmad

Fakta

Om Heart Hotel Talhof Nigg

Vores glade og smilende personale sørger for en god skiferie på Heart Hotel Talhof Nigg med hyggelig atmosfære og en central beliggenhed midt i livlige St. Anton.

Alpehytten er klar! Her får du autenticitet og tyrolerstemning, så det ringer. Ja, i bogstaveliges forstand, for ejerens familie har en fortid som kvægdrivere i Alperne omkring St. Anton, og en imponerende samling af autentiske og store kobjælder pryder Heart Hotel Talhof Nigg. Her er tyrolerstemning og gemütlichkeit til din skiferie.

Vores egen morgenmadspensionat, Heart Hotel Talhof Nigg, byder velkommen til en kort skiferie lige i hjertet af St. Anton. Vores skandinavisk talende personale sørger for en hyggelig atmosfære her. Det er bestemt ikke noget luksushotel, men kvaliteten fejler slet ikke noget.

Centralt beliggende

På en lille stikvej lige midt på hovedstrøget i den centrale del af St. Anton finder du Heart Hotel Talhof Nigg. Du bor altså midt i hjertet af byens livlige udvalg af spisesteder, afterskibarer og indkøbsmuligheder.

Desuden ligger liften og pisten bare fem minutters gang fra hoveddøren, og kun 50 meter herfra kører skibussen dig til og fra skiløbet.

Der er dermed aldrig langt fra hverken St. Antons puls eller dens verdensberømte skiområde.

Værelserne på Heart Hotel Talhof Nigg

Hele hytten er gennemsyret af vaskeægte tyrolerstemning med smukt udførte træpaneler i autentisk stil. Denne stemning går igen på værelserne, som simpelthen er så hyggelige.

Her er masser af hygge-atmosfære. De store af værelserne har desuden egen balkon.

Tag på en kort skiferie

Heart Hotel Talhof Nigg er et oplagt valg til korte ophold, så hvis du har lyst til en kort smuttur i tre eller fire dag på ski til en af ski-verdenens mest eftertragtede skisportsbyer, er dette som syet til dig. Hotellet er særdeles efterspurgt til en tøsetur, en hurtig “get-away" med kæresten eller en skitur med drengene. Trænger du til et afbræk fra hverdagen, så riv et par dage ud af kalenderen med en mini-skiferie på Heart Hotel Talhof Nigg og St. Antons fabelagtige snemekka.

Morgenmadspension

Når du bor på Heart Hotel Talhof Nigg er morgenmaden inkluderet, så batterierne er ladet godt op inden det går nedad på St. Antons fantastiske pister.

Resten af dagens måltider står du selv for, og både i terrænet og byen er der rig mulighed for at få noget godt at spise. Heart Hotel Talhof Nigg ligger jo også lige midt i det hele.

Har du brug for inspiration og gode tips til restauranter i byen, er der altid guiderne eller personalet, som gerne kommer med idéer og forslag.

Bor du i lejlighed eller på morgenmadspension i St. Anton, kan du tilkøbe en lækker 3-retters menu på Heart Hotel Arlberg. Forkæl dig selv med sæson inspirerede retter fra vores kokke og nyd én eller flere aftener uden bekymringer om madlavning. Tilkøbes dette, skal du ankomme i restauranten mellem 19.00-20.00.

Det er også muligt at købe adgang til wellness området på Heart Hotel Arlberg. Så skulle kroppen trænge til forkælelse og afslapning efter en lang dag på ski, er det et godt sted at tilbringe din eftermiddag. Når du køber adgang for du en velkomstpakke med håndklæder, slippers og shampoo/balsam.

Parkeringspladser

Der en parkeringsplads til rådighed pr. rum. Pladserne findes i området omkring Heart Hotel Talhof Nigg, og det er ikke muligt for alle at parkere lige ude foran hotellet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Din skiferie i St. Anton på Heart Hotel Talhof Nigg indeholder blandt andet

  • Central beliggenhed i St. Anton
  • Morgenmadspension
  • Autentisk tyroler-charme
  • Gratis parkering

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen på Heart Hotel Talhof Nigg!

Afstande

Afstand til piste 350 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 350 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Morgenmad Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Skirum Ja

TV rum Ja

WiFi Ja

Enkeltværelse med toilet på gangen med balkon

Enkeltværelse med brusebad. Toilettet er på gangen på samme etage og tilhører kun dette værelse.
Sengelinned – Hårtørrer – Bad – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har en dobbeltseng som ikke kan splittes til enkeltsenge.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har en dobbeltseng som ikke kan splittes til enkeltsenge.
Sengelinned – Balkon – Bad og toilet – Håndklæder

3-sengsværelse med balkon

Værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkelt seng samt en balkon. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – TV –WiFi (gratis)

4-sengsværelse i 2 rum med balkon

Værelse til fire personer med to separate rum og en balkon. I hvert rum er der en dobbeltseng som ikke kan splittes til enkeltsenge. Værelset har desuden et badeværelse med badekar og toilet.
Balkon – Badekar - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder –TV – WiFi (gratis)

AccommodationTypes