Østrig, St. Anton

Lejlighed

Apartment Christine

Fakta

Om Apartment Christine

Velkommen til disse gode lejligheder på en dejligt central beliggenhed midt i St. Anton med kort vej til pisten og ovenpå byens bedste tapas-restaurant.

Når man bor i lejlighed på skiferien, og selv står for madlavningen, er det rart når der ikke er langt til indkøb og byliv. Her bor du perfekt i hjertet af St. Antons pulserende byliv, tæt på gågaden, butikker, barer og restauranter!
 

Tæt på skiløbet

Det ekstra gode ved netop Apartment Christine er, at det ikke kun er byen, der ligger i bekvem nærhed, det samme gælder det, der er det centrale omdrejningspunkt for ferien: Skiløbet.
Med blot 200 meter til pisten og liften er du på ski i løbet af nul-komma-fem-ish. Og oven i hatten, så afgår skibussen 100 meter fra hoveddøren.

Lejligheder med alt, der skal til

Apartment Christine består af lejligheder af forskellige størrelser med kapacitet til to til fire personer.

I alle lejlighederne finder du opvaskemaskine, kogeplader og køleskab. De mindre lejligheder består af et soveværelse samt et køkken/alrum med mulighed for opredning. I de største lejligheder er der to soveværelser samt et køkken/alrum.

Parkeringsmuligheder

Såfremt du kører i bil til St. Anton, er der en parkeringsplads til hver lejlighed. Denne er gratis at benytte og tilgængelig efter kl. 16.00 på ankomstdagen.

Bemærk

OBS: Apartments Christine er ikke velegnede til unge og festglade mennesker.

Apartment Christine er blandt vores absolut bedste lejligheder i St. Anton, og du får blandt andet:

 • Central beliggenhed i byen
 • Tæt på skiløbet
 • Hyggelige lejligheder
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen 

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her. 

  Afstande

  Afstand til piste 300 m

  Afstand til lift 300 m

  Afstand til centrum 0 m

  Afstand til shopping 0 m

  Afstand til skibus 150 m

  Afstand til skileje 250 m

  Værelset

  TV Ja

  Sengelinned Ja

  Bad eller badekar Ja

  Toilet Ja

  Køleskab Ja

  Håndklæder Ja

  Ovn Ja

  Opvaskemaskine Ja

  Slutrengøring Ja

  Mad og drikke

  Faciliteter

  Babyseng Ja

  2-værelses lejlighed til max 3 personer


  Lejligheden indeholder et soveværelse med en dobbeltseng, der ikke kan splittes til to enkeltsenge, samt et køkken og opholdsrum med én opredning og et badeværelse med brusebad og toilet. I køkkenet er der blandt andet en lille opvaskemaskine, en kaffemaskine og en elkedel.
  Sengelinned – Opvaskemaskine- Køleskab - Håndklæder – TV 

  3-værelses lejlighed med balkon til max 4 personer

  Lejligheden indeholder to soveværelser med en dobbeltseng i begge, der ikke kan splittes til to enkeltsenge, samt et køkken og opholdsrum. I køkkenet er der blandt andet en lille opvaskemaskine, en kaffemaskine og en elkedel. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet.

  Sengelinned – Opvaskemaskine - Ovn - Køleskab - Håndklæder –TV 

  AccommodationTypes