Østrig, St. Anton

Lejlighed

Haus Walter Mall

Om Haus Walter Mall

I hjertet af St. Anton ligger dette familiedrevne pension Haus Walter Mall, der kun er få minutters gang fra centrum, liften og pisten. Haus Walter Mall består af enkle, men hyggelige dobbeltværelser. Her har I jeres eget, private toilet på gangen. Der findes også 2-værelseslejlighed til 4 personer, på 50m2, hvor I får to separate soveværelser med bad og håndvask, spisekøkken med ovn og tv, toilet samt balkon. Hvis I er kørt til St. Anton, er der også mulighed for at parkere ved denne pension.


Rolig indkvartering

Fordi det er en ældre dame der driver, og selv bor i huset, så skal I respektere, at der ikke skal være for meget støj - derfor at nattesøvnen altså ikke i fare når man bor her. Kun få minutters gang fra Haus Walter Mall finder I en Spar og byens bageri. Med kun 300 meter til pisten og 500 meter til liften er du også tæt på St. Antons fede skiløb, med et område der består af ikke mindre end 347 kilometer pister. Haus Walter Mall er et godt udgangspunkt på skiferien med Danski, når man gerne vil have et roligt sted at bo og kort til lifter og piste.

Danski glæder sig til at se dig på årets skiferie i St. Anton.

Afstand til piste

300 m

Afstand til lift

500 m

Afstand til centrum

25 m

Afstand til skibus

50 m

Afstand til skileje

450 m

Pension

Ingen pension

Bar

Nej

TV

Ja

Restaurant

Nej

Wi-fi (free)

Nej

Elevator

Nej

Parkering

Ja

Yderligere faciliteter

Balkon/terrasse, Håndklæder, Komfur, Køleskab, Lejlighed, Sengelinned, Skirum, Slutrengøring

2 værelses 4 personer

2-værelseslejlighed til 4 personer (50m2) bestående af to separate soveværelser med bad og håndvask, spisekøkken med ovn og tv, toilet samt balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – TV  

3 værelses 5/6 personer   

3-værelseslejlighed til max 6 personer bestående af større spisekøkken med en mulig soveplads, soveværelse med dobbeltseng og én enkeltseng, badeværelse og balkon. Lejlighedens andet soveværelse ligger udenfor lejligheden, med indgang lige overfor.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – TV  

AccommodationTypes