Østrig, St. Anton

Lejlighed

Haus Walter Mall

Fakta

Om Haus Walter Mall

I hjertet af St. Anton ligger dette familiedrevne pension Haus Walter Mall, der kun er få minutters gang fra centrum, liften og pisten.

Haus Walter Mall består af enkle, men hyggelige dobbeltværelser. Her har I jeres eget, private toilet på gangen.

Der findes også 2-værelseslejlighed til 4 personer, på 50m2, hvor I får to separate soveværelser med bad og håndvask, spisekøkken med ovn og tv, toilet samt balkon. Hvis I er kørt til St. Anton, er der også mulighed for at parkere ved denne pension.

Rolig indkvartering

Fordi det er en ældre dame der driver, og selv bor i huset, så skal I respektere, at der ikke skal være for meget støj - derfor at nattesøvnen altså ikke i fare når man bor her.

Kun få minutters gang fra Haus Walter Mall finder I en Spar og byens bageri. Med kun 300 meter til pisten og 500 meter til liften er du også tæt på St. Antons gode skiløb, med et område der består af ikke mindre end 347 kilometer pister.

Haus Walter Mall er et godt udgangspunkt på skiferien med Danski, når man gerne vil have et roligt sted at bo og kort til lifter og piste.

Danski glæder sig til at se dig på årets skiferie i St. Anton.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 25 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 450 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Nej

WiFi Nej

Mad og drikke

Bar Nej

Restaurant Nej

Minimarked Nej

Faciliteter

Balkon/terrasse Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Køleskab Ja

Lejlighed Ja

Sengelinned Ja

Vis mere

Skirum: Ja

Slutrengøring: Ja

2 værelses 4 personer

2-værelseslejlighed til 4 personer (50m2) bestående af to separate soveværelser med bad og håndvask, spisekøkken med ovn og tv, toilet samt balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – TV  

3 værelses 5/6 personer   

3-værelseslejlighed til max 6 personer bestående af større spisekøkken med en mulig soveplads, soveværelse med dobbeltseng og én enkeltseng, badeværelse og balkon. Lejlighedens andet soveværelse ligger udenfor lejligheden, med indgang lige overfor.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – TV  

AccommodationTypes