Østrig, St. Anton

Lejlighed

Haus Walter Mall

Fakta

Om Haus Walter Mall

I hjertet af St. Anton ligger dette familiedrevne pension Haus Walter Mall, der kun er få minutters gang fra centrum, liften og pisten.

Haus Walter Mall ligger centralt og på samme tid roligt i St. Anton.

I huset finder du to lejligheder, hvor man kan bo henholdsvis fire og seks til otte personer. Den ene lejlighed er på ca. 75 kvm., og den anden er på ca. 60 kvm.

Rolig indkvartering

Fordi det er en ældre dame der driver, og selv bor i huset, så skal I respektere, at der ikke skal være for meget støj - derfor at nattesøvnen altså ikke i fare når man bor her.

Tæt på det hele

Kun få minutters gang fra Haus Walter Mall finder I en Spar og byens bageri. Med kun 300 meter til pisten og 500 meter til liften er du også tæt på St. Antons gode skiløb, med et område der består af ikke mindre end 347 kilometer pister.

Haus Walter Mall er et godt udgangspunkt på skiferien med Danski, når man gerne vil have et roligt sted at bo og kort til lifter og piste. Hvis I er kørt i bil til St. Anton, er der også mulighed for at parkere ved denne pension.

Danski glæder sig til at se dig på årets skiferie i St. Anton.
*Huset stiller store krav til ro og accepterer ikke festglade grupper. Derfor skal alle der bor i huset her være minimum 20 år.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - kontant, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 25 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 450 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

2 værelses 4 personer

2-værelseslejlighed til 4 personer (50m2) bestående af to separate soveværelser med bad og håndvask, spisekøkken med ovn og tv, toilet samt balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – TV  

3 værelses 5/6 personer   

3-værelseslejlighed til max 6 personer bestående af større spisekøkken med en mulig soveplads, soveværelse med dobbeltseng og én enkeltseng, badeværelse og balkon. Lejlighedens andet soveværelse ligger udenfor lejligheden, med indgang lige overfor.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – TV  

AccommodationTypes