Østrig, Zell am See

Hotel

Hotel Martha

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Martha

Har I brug for afslapning når I er på skiferie, så bør I kigge nærmere her på Hotel Martha.

Bo på en smuk beliggenhed

Tag på skiferie til Zell am See og bo på Hotel Martha, der har en af de smukkeste beliggenheder i Alperne! Hotel Martha ligger mellem skoven og byens kendetegn, Zeller sø. Det er altså en ren oase for afslapning!

Hotel Martha er indrettet i traditionel alpestil med lyse værelser - enten med udsigt over Schmittenhöhe eller søen. Uanset hvor du bor på Hotel Martha, vil du have en fantastisk udsigt fra vinduet hver morgen og aften. Bedre bliver det næsten ikke!

Når du bor på Hotel Martha, så er dit ophold med kvartpension. Det vil sige, at du hver dag kan sætte dig til rette ved en lækker morgenbuffet i spisesalen på hotellet. Hvis du gerne vil slippe for aftensmaden efter en dag på ski, så er det muligt at tilkøbe aftensmad på et nærliggende hotel. Dette kan kun bookes på destinationen. Desuden er Zell am See centrum cirka 15 minutters gang væk, hvis du gerne vil prøve nogle af byens restauranter.

OBS! I uge 7 & 8 er der også aftensmad med i dit ophold, det betyder at du har halvpension, og derfor ikke behøver tænke på, hvad du skal spise til aftensmad.

Stå helt til hotellet og få slappet af

Når du har brugt al din energi på pisterne i Zell am See, kan du slappe af i hotellets spa eller sauna. Her kan du få løsnet de ømme ben op, så de er klar til endnu en dag på ski.

Skibussen stopper lige foran hotellet, så du skal altså ikke gå langt for at komme op i det lækre skiområde i Zell am See. Når du skal hjem om eftermiddagen, kan du stå på ski helt til hotellet - så du slipper altså for en tæt skibus efter en dag på ski.

Få en fantastisk skiferie med panoramaudsigt over Alperne på Hotel Martha i Zell am See med Danski.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Hotel Steinerwirt. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 1500 m

Afstand til shopping 1000 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Minibar Ja

Safetybox Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 25 € / dag

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

Solterrasse Ja

Vis mere

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Classic

Disse værelser er inspireret af hotellets flotte rose terrasse som blomster om sommeren. Med venlige pastelfarver bliver man budt indenfor til hyggelige værelser på 15-20 m2 med udsigt over søen. Alle værelser er med eget dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Deluxe

De største værelser på hotellet på 25-32 m2, som er designet med varme farver og træmøbler. Alle værelser er med eget dusch/wc.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Familieværelse

Familieværelse m. dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes