Verdens største skiområde Tag på skiferie til Canazei

Sådan er en skiferie til Canazei i Italien:

  • Skiløb i verdens største skiområde på ét liftkort
  • En blanding af Italien og Østrig, da Canazei ligger tæt på Tyrol
  • God til alle niveauer - både børn, nybegyndere og øvede
  • Velpræparerede pister hver eneste dag
  • Lækker italiensk mad dag og aften

 

Gigantisk skiområde i Dolomitterne

Kombiner et gigantisk skiområde med en by, der rummer de bedste spisemuligheder og et herligt byliv. Tilsæt lækker italiensk mad til priser der er lavere end i Østrig og Frankrig - så har du Canazei! Canazei ligger midt i verdens største skiområde, Superski Dolomiti, der giver adgang til intet mindre end 1.220 kilometer pister, hvoraf de 500 kilometer ligger lige for døren i Canazei.

Læs mere om pisterne og hent pistekort for Canazei

Læs mere om Canazei her

Fakta om Canazei

Blå pister

575 km

Røde pister

525 km

Sorte pister

120 km

Samlet pister

1.220 km

Canazei

Højeste skiløb

3.343 m

Længste nedfart

12 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

450

Liftkapacitet

670.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Ciampac

Panorama

Stor, større, størst På ski i Canazei

Tag på skiferie til skønne Canazei, der byder på masser af godt skiløb for enhver smag.

Canazei i Italien ligger midt i verdens største skiområde, Superski Dolomiti, der giver adgang til intet mindre end 1.220 kilometer pister, hvoraf de 500 kilometer ligger lige for døren i Canazei. De resterende pistekilometer kan nemt nås med skibus fra Canazei. Det giver rigelige muligheder for at prøve nye pister hver eneste dag på skiferien! Lifterne i Canazei er topmoderne, og dertil kommer et effektivt skibussystem (mod betaling), som kører med cirka 15 minutters interval i hele byens længde, og desuden forbinder Canazei med nabobyerne Campitello og Alba.

Canazei byder på pister i verdensklasse

Hver morgen er der nypræparerede pister i Canazei, og Danski tør godt love, at du ikke finder mange skiområder, hvor pisterne holdes lige så trimmede som i Canazei. Samtidig sørger et omfattende kunstsnesystem for perfekte nedfarter hele sæsonen.

Børnevenlig skiferie til Canazei

Hvis du skal have børnene med på skiferie til Canazei, så finder du børneområdet bag skiskolen. Desuden er der også hele Belverde-område, som er et godt sted at starte, hvis du har børn eller måske selv er nybegynder på ski. I dette område er du stadig tæt på byen, så der er ikke langt til en café, hvis benene bliver trætte.

Must try: Sella Ronda

Et must er Sella Ronda-turen omkring det store Sella-massiv. Her kommer du forbi Campitello og videre over passet til Val Gardena med den berømte styrtløbspiste. Med en lille afstikker kommer du til endnu en World Cup-klassikker, hvor der afvikles storslalom.

Sella Ronda er hovedattraktionen

Det store trækplaster i denne del af Dolomitterne er Sella Ronda. Det er sandsynligvis den mest berømte rundtur i skiverdenen. Det er en 40 kilometers tur med lifte og pister, der leder dig rundt blandt fæstningslignende stejle vægge ved Sella-massivet. Stort set alle mennesker tager denne tur mindst en gang i løbet af deres skiferie.

Storslået skue på ski i Canazei

I mange henseender er turen så absolut dens berømmelse værd. Det er ikke så ofte, du får muligheden for at bjergmassiv fra alle sider, og især ikke et så brat og storslået som dette. Derudover kan stort set alle let øvede skiløberne tage turen, forudsat at de sætter en hel dag af til at komme rundt, og at de er opmærksomme på skiltningen og pistekortet.

Val Gardena er turen værd på din skiferie

En tur over til Val Gardena bør du heller ikke gå glip af. Du kan prøve den svingende og, overraskende nok, ikke-skræmmende Saslong-piste, der er benyttet ved verdensmesterskaberne i styrtløb. Der er også mange andre fabelagtige pister ved Val Gardena.

Tips til Sella Ronda

Sella Rondas popularitet er dog også dens akilleshæl. I højsæson-uger kan pisterne være overfyldte, og liftkøerne kan være lange. Et godt tip er, at du gemmer turen til sidst på ​​din ferieuge, når de fleste andre skiløbere allerede har taget turen. I mellemtiden kan du passende varme dine skiben op på nogle af de andre og mindre befolkede dele af liftsystemet. Der er fire områder, der leder ind i Sella Ronda som egerne i et hjul: Val di Fassa, Val Gardena, Alta Badia og skråningerne over Arabba. Alle de fire områder byder på bedre skiløb end selve Rondaen, og det er en skam at gå glip af det.

Det bedste skiløb i Canazei

Resten af området ved Canazei har så ufatteligt meget at byde på, og her er et par forslag. Det ganske lille Ciampac-Buffaure-område på den anden side af Val di Fassa fra Sella Ronda, er et dejligt sted at starte ugen. Området her er ikke stort, men der er nogle brede, lækre boulevarder øverst og tre stejlere pister til dalen. Den ene går ned til Alba og to går ned til Pozza di Fassa på den anden side af området. Ivrige og godt øvede skiløbere kan varme op på den røde og derefter gå efter de to sorte. Alle tre er fremragende.

Koldt vejr i Canazei

Pisterne over landsbyen Arabba er hjemsted for den bedste samling af stejlere nedfarter i regionen. De er også nordvendte, så sneen holder godt og længe her, men der kan også være ganske koldt på nordvendte skråninger. Men, som man siger det: Canazei vejr er godt skivejr. Resten handler om god påklædning.

Marmolada-gletscheren i Canazei

Marmolada-gletscheren, som man kommer til fra bagsiden af ​​Arabba-området, er hvor du finder den bedste sne i Dolomitterne. Det er også her, du finder den dybeste pulver efter et nyt snefald. På ydersiden af ​​Sella-massivet er Alta Badia, hvor du finder det bedste og største udvalg blide og gode pister, der styrker enhver skiløbers selvtillid.

Belvedere og Catinaccio bør ikke overses

Værd at nævne er skiområdet i Catinaccio for dets tårnhøje kulisse af Dolomitter og for muligheden for at en frokost på Baita Checco. Du skal dog køre med en bus til Pera i Val di Fassa for at komme dertil. Til sidst bør du ikke glemme områderne Belvedere og Col Rodella lige over Canazei og Campitello. Sella Rondaen løber gennem begge dele, men du kan nemt tilbringe en glad dag på ski her på brede og smukt præparerede pister.

Læs mere om byen Canazei her

Populære ophold i Canazei

Liv og stemning Om byen i Canazei

I Canazei får du lækre pister, billige priser og spændende gastronomiske oplevelser. Med andre ord går du aldrig galt i byen, når du tager på en skiferie til Canazei i Italien.

Canazei ligger så langt mod syd, at der altid er gode chancer for at nyde pisterne og den smukke udsigt i solskin. Stemningen i Canazei er en skøn blanding af det bedste fra Østrig og Italien. Afterskiing i rustikke hytter og kældre med store fadøl, som vi kender det fra Østrig eller roligere i en lille vinstue, hvor der er mulighed for at prøvesmage specialiteter fra det nordlige Italien.

Historien om Canazei

Udbruddet af første verdenskrig har påvirket og plaget Val di Fassa området fra da krigen brød ud og ind til nu. Tropperne under krigen krydsede hele dalen og levn fra disse tragiske år kan der stadig findes spor af, hvis du er opmærksom. Tunneller fra Val San Nicoló til Marmolada blev gravet i klipperne og i isen på Marmolada- gletsjeren - disse kan stadig besøges i dag. Tager du en tur igennem The Hidden Valley, kan du se et haglgevær i isen, der ligger tilbage fra da skyttegravskrigen fandt sted.

Den 24. november 1918 overgik Val de Fassa fra at tidligere være under østrigsk styre, til nu at tilhøre det italienske rige. Det har sat sine spor i fremfor alt sproget, da flere af de lokale beboere stadig taler meget tysk.

Arkæologiske fund i Dolomitterne

En unik sag med Dolomitterne er også de arkæologiske fund, der har gemt sig mellem bjergtoppene. Arkæologer har fundet fossiler de kan spore hele vejen tilbage til dagens Afrika. Forklaringen til dette er, at dagens Italien og Europa en gang har tilhørt samme kontinent som dagens Afrika. Af denne grund kan du stadig finde afrikansk historie blandt Dolomitternes bjergtoppe.

Liv og stemning overalt i byen

Canazei har altså formået at skabe et liv og en stemning, som selv mange østrigske skiområder vil være misundelige over. Om aftenen har du alle muligheder for at prøve, hvad det italienske køkken kan tilbyde til yderst rimelige priser. Her er alt fra gode pizzeriaer til hyggelige gourmet-restauranter med både 3-, 4- og 5-retters menuer.

Man spiser godt på en skiferie til Canazei

En af de store glæder ved en skiferie til Canazei, og i resten af Dolomitterne, er at spise på bjerget. Kombinationen af ​​kvalitet, service og overkommelige priser giver faktisk en af ​​de bedste restaurantscener i skiverdenen. Det ville være en skam ikke at unde sig selv mindst et par store frokoster i terrænet ved pisterne i løbet af din skiferie.

Hvorfor er restauranterne så gode? Til dels skyldes det, at kokken i køkkenet eller personen bag kassen ofte er ejeren selv. Med chefen dagligt til stede er der stor sikkerhed for, at resten af personalet gør deres bedste. Alle er på stikkerne, og det giver bedre kvalitet hele vejen rundt.

Gastronomisk arvegods

Men hovedårsagen til de gode spisesteder i Dolomitterne er kvaliteten af ​​ingredienserne og de rige kulinariske traditioner i regionen. Her blandes det italienske køkken med arven fra både det østrig-ungarske imperium og ladinerne, der boede i disse egne længe før nogen anden. Det kan man se på de mange forskellige slags lækre retter på menuen. De lokale oste, figner, hjort, skaldyr, oksekød, byg, ris, gnocchi, pasta, og så er den lokale vin også dejlig. Den eneste ulempe ved en skiferie her er, at du risikerer at blive kræsen.

Og i øvrigt, så er priserne omtrent halvdelen af ​​det, du betaler på de fleste førsteklasses-restauranter i Frankrig.

Ekstra forkælelse med Michelin-anbefalet mad

Hele tre restauranter i Canazei er anbefalet af Michelin-guiden. El Pael, Rita og Wine & Dine er tre restauranter, du skal besøge, hvis du er til lækker italiensk mad og spiseoplevelser ud over det sædvanlige.

Her kan du lade din elbil

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Læs mere om aktiviteter i Canazei her

Vores lejligheder og hoteller i Canazei

AccommodationTypes

Mere end skiløb Aktiviteter i Canazei

Masser af aktiviteter i Canazei

Canazei kan også byde på andre aktiviteter end skiløb, blandt andet finder du en svømmehal med sauna, solarium og dampbad. I nabobyen Alba er der desuden bowling og skøjtehal. Du kommer altså ikke til at kede dig på en skiferie til Canazei!

Pistevisning i Canazei

Canazei er et enormt skiområde, og det kan være svært at finde hoved og hale i de mange pister. Derfor kan du tage med vores guider på en pistevisning. De vil vise jer nogle af deres favoritpister, fortælle gode historier om området og meget mere. Apropos guider, så har vores guider lavet en guide til Canazei. De kender området bedre end deres egen bukselomme, så bliv klogere på det store skiområde.

 

Arrangementer med guiderne

Vores guider i Canazei har også hver sæson en masse spændende arrangementer på ugeprogrammet. Det varierer lidt fra sæson til sæson og nogle er mod ekstra betaling. Herunder er et udkast til, hvad der kunne være på et ugeprogram med guiderne.

  • Pistevisning
  • Picnic i sneen
  • Vinsmagning
  • Pizza aften
  • Gourmet aften

Få et tilbud på skiferien til Canazei

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Canazei. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

Skileje i Canazei

Herunder kan du få et overblik over mulighederne og priser for skileje i Canazei. Alle priser er i DKK.

Antal dage 5 6 7 8
Ski bronze, Sport Walter 349 399 439 479
Ski silver, Sport Walter 659 699 739 789
Ski gold, Sport Walter 959 1049 1129 1219
Ski og støvler bronze, Sport Walter 439 479 529 569
Ski og støvler silver, Sport Walter 899 959 1029 1099
Ski og støvler gold, Sport Walter 1199 1309 1419 1519
Ski u. 14 år, Sport Walter u. 13 199 229 259 289
Ski og støvler u. 14 år, Sport Walter u. 13 289 309 329 349
Snowboard, Sport Walter 309 349 389 429
Snowboard og støvler, Sport Walter u. 13 449 519 569 629
Snowboard og støvler, Sport Walter 559 619 679 739
Ski bronze, Northland Rental 639 729 819 899
Ski silver, Northland Rental u. 13 299 329 369 399
Ski silver, Northland Rental 829 949 1049 1159
Ski gold, Northland Rental 949 1079 1209 1339
CAN Ski Complete bronze Northland 969 1099 1099 1099
CAN Ski Complete silver Northland Rental u. 13 709 799 879 959
CAN Ski Complete silver Northland Rental 1159 1309 1459 1609
Ski og støvler gold, Northland Rental 1359 1549 1719 1899
Snowboard bronze, Northland Rental 599 669 739 819
Snowboard silver, Northland Rental u. 13 279 319 349 379
Snowboard silver, Northland Rental 789 879 979 1069
Snowboard og støvler bronze, Northland Rental 929 1039 1149 1259
Snowboard og støvler silver, Northland Rental u. 13 689 779 859 939
Snowboard og støvler silver, Northland Rental 1119 1249 1379 1509
Ski og støvler under 7 år, Northland Rental u. 6 649 729 809 889
Hjelm, Northland Rental 149 169 189 199
Hjelm, Sport Walter u. 14 169 209 229 269
Hjelm, Sport Walter 279 329 389 439
Ski u. 7 år, Northland Rental u. 6 239 269 299 329
Ski platin, Northland Rental 909 1279 1429 1579
Ski og støvler platin, Northland Rental 1319 1739 1939 2139
Snowboard gold, Northland Rental 899 1009 1129 1239
Snowboard og støvler gold, Northland Rental 1229 1379 1529 1679

I Canazei samarbejder vi med to forskellige skilejer - Northland Ski Snowboard Bike Rent & Shop og Sport Walter. Det er din indkvarterings beliggenhed, der bestemmer, hvilken butik, du kan leje ski igennem. I Sport Walter er det muligt at hente skiene i andre butikker.

BRONZE: Til nybegynderen eller den mindre øvede skiløber med 0-4 års ski-erfaring.
SØLV: Til den erfarne skiløber med 4-6 års erfaring.
GULD: Til den øvede skiløber med +6 års erfaring. 
PLATIN: Til den meget øvede skiløber der også vil i off-pisten.

Book skilejen online på Mit Danski eller ring til os på 86 800 600, hvis du har spørgsmål. 

Book skileje her

Vild med Canazei? Så kan du også lide ..