Italien, Canazei

Lejlighed

Apartment Casa Dolavilla

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Apartment Casa Dolavilla

Vil du gerne bo i et lejlighedskompleks i centrum af Canazei? - Velkommen til Casa Dolavilla.

Placeringen

Casa Dolavilla ligger i centrum af Canazei, og er et mindre og hyggeligt lejlighedskompleks. Samtidig med, at du bor tæt på det hele, så finder du også lejligheder til rimelige priser. Når dagens skiløb er ved at være omme, kan du tage skovpisten næsten helt ned til lejligheden. Der vil kun være 200 meter til huset. Om morgenen, når skidagen begynder, er der blot 250 meter til liften.

Du bor også tæt på byens restauranter, caféer, barer og butikker, når du bor her i lejlighedskomplekset. Så det er nemt både at handle ind, udforske Canazeis madscene, tage på afterski, eller bare gå på opdagelse i byen.

Lejlighederne

I lejlighedskomplekset finder du fire lejligheder med plads til i alt 22 personer. Der findes tre treværelseslejligheder og en toværelseslejlighed i lejlighedskomplekset. Hvis du ønsker en stor lejlighed, har den ene treværelseslejlighed en forbindelsesdør til den toværelseslejlighed, som det det muligt at lave til én stor lejlighed, med plads til 10 personer.

Lejlighederne er enkle og standard-lejligheder, hvor nogle af dem har en balkon. Derudover er der et lille køkken der er indrettet med kogeplader og ovn, så det er muligt at lave mad til dig og dem du rejser med.

I kælderen kan du opbevare dine ski, du skal dog være opmærksom på, at den ikke er aflåst, så det er på eget ansvar.

OBS! Der er ikke wifi i lejligheden, så her er det kvalitetstid med dine medrejsende der er i højsædet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 175 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Sengelinned Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

Slutrengøring undtagen køkken Ja

3-vær. lejlighed ”A”

Lejlighed med plads til 6 personer. Består af et værelse med dobbeltseng, et værelse med køjeseng, et køkken-opholdsrum med sovesofa (med plads til 2 børn på max 6 år) og et badeværelse med vaskemaskine.
Kogeplade - Ovn - Køleskab - TV - vaskemaskine

2-vær. lejlighed ”B”

Lejlighed med plads til 4 personer. Består af et soveværelse, et køkken-opholdsrum med sovesofa (plads til 2 børn på max 6 år) og et badeværelse. Kogeplade - Ovn - Køleskab - Terrasse - TV

3-vær. lejlighed ”C”

Lejlighed med plads til 4 personer. Består af et værelse med dobbeltseng og et værelse med 2 enkeltsenge, badeværelse og køkken/opholdsrum.
Balkon - Kogeplade - Ovn - Køleskab - TV - Vaskemaskine - El-kedel 

3-vær. lejlighed ”D”

Lejlighed med plads til 6 personer. Består af et soveværelser med dobbeltseng og et værelse med køjeseng, badeværelse og køkken/opholdsrum med soveplads (plads til 2 børn på max 6 år)
.
Balkon - Kogeplade - Ovn - Køleskab - TV - Vaskemaskine - El-kedel 

4-vær. lejlighed ”A+B”

Lejlighed med plads til 10 personer. Denne enhed er lejlighed ”A” og ”B”, der er lagt sammen. 
Kogeplade - Ovn - Køleskab - Terrasse - TV - Vaskemaskine

AccommodationTypes