Italien, Livigno

Lejlighed

Apartment Baita Pierin

Fakta

Om Apartment Baita Pierin

Baita Pierin er lejligheder i Livigno, hvor du bor tæt på både liften, skiløbet og butikkerne – perfekt til familie-skiferien.

Når du bor i Baita Pierin lejlighederne, har du blot 20 meter til den nærmest lift, som er nr. 17 ved Carosello bjergsiden. Desuden er der børnebakker lige bag huset, så det er nemt at komme hjem fra dagens skiløb også. Hvis du ønsker at starte din skidag ved den store “Carosello” lift, ligger den kun 400 meter væk, og du kan endda bare hoppe på skibussen derhen.

Skibussen ligger nærmest lige ved huset, og den tager dig med til Livignos øvrige bydele og skiområder. Så du kan roligt gå på opdagelse både i byen og på pisterne, og starte din skidag forskellige steder.

Lejlighederne

Lejlighedskomplekset er nydeligt og charmerende, og med sin gode beliggenhed danner lejlighederne en perfekt ramme for en skiferie med familien eller vennerne.

Lejlighederne er simpelt indrettet i en fin italiensk alpestil, med det du har behov for, for at få en god skiferie. Der er plads fra to op til ni personer i lejlighederne, så du kan invitere hele familien med og måske svigerforældrene.

Lejlighederne ligger i en del af Livigno, hvor der findes en del charmerende små specialbutikker, supermarkeder og restauranter. Du kan rolig gå på opdagelse i Livignos udvalg af lækre restauranter, der både byder på internationale og lokale kulinariske oplevelser. Du finder også barer og diskoteker, hvis nu energien ikke er brugt op efter dagens turer ned ad pisterne.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 400 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Sengelinned Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

WiFi Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Faciliteter

1-vær. lejlighed

Lejlighed med plads til 2 personer. Indeholder køkken/alrum med sovesofa til 2 personer samt badeværelse med bruser.
Sengelinned – Kogeplader – Mikrobølgeovn – Kaffemaskine - Køleskab – Viskestykker – Håndklæder - TV – Wi-Fi 

3-vær. lejlighed

Lejlighed med plads til 7 personer. Indeholder køkken/alrum med sovesofa, værelse med dobbeltseng, værelse med tre enkeltsenge og badeværelse med bruser.
Balkon - Sengelinned - Kogeplader – Mikrobølgeovn – Kaffemaskine - Køleskab – Viskestykker – Håndklæder - TV – Wi-Fi 

4-vær. lejlighed


Lejlighed med plads til 9 personer. Er en kombination af en 1-værelses og en 3-værelseslejlighed, som sættes sammen til en stor lejlighed.
Balkon - Sengelinned – Kogeplader – Mikrobølgeovn – Kaffemaskine - Køleskab – Viskestykker – Håndklæder - TV – Wi-Fi 

AccommodationTypes