Italien, Livigno

Lejlighed

Apartment Eco Baita le Stelle

Fakta

Om Apartment Eco Baita le Stelle

Velkommen til Livigno og Eco Baita le Stelle! Moderne og lækre lejligheder med alt, du har brug for til årets skiferie – og næsten direkte adgang til pisterne.

Med andre ord er beliggenheden i top, når du bor her. For du er ikke kun tæt på pisterne i Livigno – byen er også kun en spytklat væk. Der er altså ikke langt til restauranter, supermarkeder eller barer. Endnu bedre er, at skibussen også stopper lige foran lejligheden - så uanset hvad er du hurtigt rundt i det store skiområde.

Charmerende og nye lejlighederLejlighederne er nyistandsatte, så det er ikke noget gammelt noget, som man ellers ofte ser i Alperne. Lejlighederne kan rumme 4-6 personer og er lyse og rummelige. Her er naturligvis et køkken, hvor du kan finde din indre masterchef frem, og når du er færdig, sætter du bare tingene i opvaskemaskinen. Hver morgen er der også en kaffemaskine, så du kan vælte direkte ud og få en kop kaffe inden dagens skiløb venter.

Kommer du i bil til Livigno, kan du parkere lige foran lejligheden. Du har også adgang til en solterrasse og et skirum med støvlevarmer.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Danski glæder sig til at se dig i Livigno på årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 1000 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja

2-vær. lejlighed, "Alpina"

Lejlighed (ca. 50 m2) med plads til 4 personer beliggende i stueetagen. Indeholder et køkken/opholdsrum med sovesofa til 2 personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser.
Sengelinned - Kaffemaskine – Kogeplader – Opvaskemaskine – Fryser – Mikrobølgeovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – Elkedel - TV – Wi-Fi (ekstra beregning)

3-vær. lejlighed, "Cometa"

Lejlighed (ca. 65 m2) med plads til 6 personer beliggende på 1. sal. Indeholder køkken/alrum med sovesofa til 2 personer, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med bruser.

Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi (ekstra beregning)

4-vær. lejlighed, "Marina"

Lejlighed (ca. 120 m2) med plads til 10 personer beliggende på 2. sal. Lejligheden er opdelt i 2 etager. Den første etage indeholder køkken/alrum med sovesofa til 2 personer, soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser. Den øvre etage indeholder soveværelse med tre enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med bruser.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - Elkedel – Wi-fi (ekstra beregning)

AccommodationTypes