Østrig, St. Anton

Hotel

Heart Hotel Alpenheim

Morgenmad

Fakta

Om Heart Hotel Alpenheim

På en af de mest attraktive placeringer i St. Anton finder du denne lille, hyggelige pension i det populære Sonnenwiese-område hvor du er få minutter væk fra byen men tæt nok på at du kan deltage når du ønsker. Derudover er Heart Hotel Alpenheim et at de få pensioner hvor du har ski-in/ski-out i St. Anton. Når du bor her, klikker du i skiene lige udenfor pensioner!

Men det er ikke kun fordi pensionen ligger på pisten, det er dejligt at bo her. Området er dejligt fredeligt med en vidunderlig udsigt over de omkringliggende bjerge – men på få minutters gang kan du være i centrum af St. Anton.

Hurtigt på ski hver dag

Om morgenen klikker du i skiene og står på ski ned til Nasserein-gondolen, som ligger kun få minutter fra Heart Hotel Alpenheim. Om eftermiddagen, når du kommer hjem med ømme skiben, kan du stå på ski til pensionatet. Der er altså ikke meget spildtid her!

Alle ski-helte spiser morgenmad

Skipper Skræk spiser spinat for at blive stærk, skiløbere spiser morgenmad for at kunne stå godt på ski – eller? Uanset hvad, så har vi i hvert fald sørget for, at du kan få en god, solid morgenbuffet inden dagens skiløb på pisterne i St. Anton. Alle ophold på Heart Hotel Alpenheim er nemlig inklusive morgenmad.

Morgenmaden spiser du i bygningens hyggelige og lyse morgenmadsrestaurant med en skøn udsigt over pisterne.

Resten af dagens måltider skal du selv sørge for, men både i terrænet og i byen er der rig mulighed for at få noget god mad. Guiderne er altid klar til at komme med gode forslag til spisesteder.

Værelserne på Heart Hotel Alpenheim

Vi har 15 værelser på Heart Hotel Alpenheim. Der er både enkeltværelser, mindre dobbeltværelser, dobbeltværelser, 3- og 4-sengsværelser. Værelserne varierer fra et klassisk dobbeltværelse til et dobbeltværelse med en ekstra sofa til en tredje skiløber. Der er også værelser der er rigtig gode til familien, der skal på skiferie sammen. Med andre ord: Der er et værelse uanset hvem du rejser med!

Afterski på solterrassen

St. Anton er jo kendt for verdensklasse afterski – og den kan være svær at sige nej til! Men har du fået for meget, eller har dit hoved brug for en eftermiddag fri, kan du læne dig tilbage på pensionens solterrasse eller på en af byens caféer.

Aftensmad & wellness på skiferien til St. Anton

Bor du i lejlighed eller på morgenmadspension i St. Anton, kan du tilkøbe en lækker 3-retters menu på Heart Hotel Arlberg. Forkæl dig selv med sæson inspirerede retter fra vores kokke og nyd én eller flere aftener uden bekymringer om madlavning. Tilkøbes dette, skal du ankomme i restauranten mellem 19.00-20.00.

Det er også muligt at købe adgang til wellness området på Heart Hotel Arlberg. Så skulle kroppen trænge til forkælelse og afslapning efter en lang dag på ski, er det et godt sted at tilbringe din eftermiddag. Når du køber adgang for du en velkomstpakke med håndklæder, slippers og shampoo/balsam.

De hurtige om Heart Hotel Alpenheim:


  • Fantastisk placering med ski-in/ski-out
  • Kun 3 minuters gang fra centrum
  • Kort afstand til St. Anton’s ‘Wellness centre’
  • Hyggelig morgenmadsrestaurant med god udsigt
  • Gratis Wi-Fi

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde jer velkommen på skiferien i St. Anton på Heart Hotel Alpenheim!

Afstande

Afstand til piste 25 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 350 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 250 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Solterrasse Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse

Fint værelse med dobbeltseng og nyere badeværelse med brus.
Sengelinned - Håndklæder - Bad og toilet - TV - Wi-Fi

Enkeltværelse

Enkeltværelse med enkeltseng og nyere badeværelse.
Sengelinned - Håndklæder - Bad og toilet - TV - Wi-Fi

3-sengsværelse

3-sengsværelse med dobbeltseng, enkeltseng og nyere badeværelse. Enkelte værelser har også balkon.
Sengelinned - Håndklæder - Bad og toilet - TV - Wi-Fi

4-sengsværelse med ekstra opredning til barn

4-sengsværelse roligt beliggende på husets øverste etage med to dobbeltsenge, ekstra opredning til barn på sovesofa, siddearrangement samt badeværelse.
Sengelinned - Håndklæder - Bad og toilet - TV - Wi-Fi

AccommodationTypes