Østrig, Wagrain

Lejlighed

Apartment Amadé Lodge

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Apartment Amadé Lodge

I bunden af pisten og tæt på liften “Flying Mozart” findes den hyggelige alpehytte Amadé Lodge, der tilbyder seks komfortable lejligheder, og er ideel til familier, eller grupper der rejser sammen på skiferie.

Overvejer du en skiferie til skønne Wagrain denne vinter? Så læs med her, vi har nemlig fundet den perfekte indkvartering til jer der ønsker at bo i lejlighed på skiferien!

Stort område

Vælger du Amadé Lodge, som indkvartering på din skiferie, har du altid skiløbet inden for rækkevidde. Huset ligger nemlig kun få meter fra den store lift "Flying Mozart". Dermed kan du hurtigt komme på ski hver dag i det fantastiske skiområde!

Du bor centralt i Wagrain og har derfor både den smukke østrigske afterski, samt en række restauranter og butikker inden for gåafstand.

Klassiske komfortable alpelejligheder

Lejlighederne er både flotte og komfortable, og de er alle indrettet i smuk alpedesgn. Her garantere jeg du får dig, den rette atmosfære på din skiferie. Lejlighederne har alle private badeværelser, fuldt udstyrede køkkener, tv med flere hundrede internationale tv-kanaler og en altan eller terrasse med dejlig udsigt over bjergene og dalen.

Masser af forskellige faciliteter

Der er gratis wifi i ejendommen, og hvis i kommer til Wagrain i bil er der også gratis parkering foran huset. Efter endt skidag der også mulighed for opbevaring af ski i kælderen. Vandlandet: "Wasserwelt Wagrain" er i nærheden, og alle der bor på Amadé Lodge fri adgang til vandlandet. Her finder du alt fra hurtige vandrutschebaner til afslappende dampbade og varme saunaer. En fantastisk måde at afslutte en vidunderlig dag fra pisten!

I Amadé Lodge må du medbringe hund for 7€ pr. nat. Ring til os på 86 800 600, hvis du ønsker dette.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Der findes en enkelt ladestation ved huset. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se jer i Wagrain.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 400 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

TV rum Ja

WiFi Ja

Lejlighed 1-værelses 4 personer


Studielejligheden ligger på øverste etage, har en kombineret stue og soveværelse med dobbeltseng og en sovesofa til max. to personer. Lejligheden har en balkon med panoramaudsigt, et køkken med spiseplads, et brusebad med toilet. En barneseng til rådighed på anmodning.

Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine -Kogeplade – Opvaskemaskine – Hårtørrer- Mikrobølgeovn – Ovn - Køleskab –Brødrister - Håndklæder -TV –Elkedel - Wi-Fi (gratis) 


Lejlighed 3-værelses 7 personer


Lejligheden har to etager, indgangen er på øverste etage, her har man brusebad og toilet samt et familieværelse med dobbeltseng, en enkeltseng samt en sovesofa til max 2 personer og udgang til balkon. Trappen fører til stueetagen, her er et rummeligt køkken og spiseplads. Fra køkkenet er der en glasdør ind til det ene soveværelse med en dobbeltseng, kabel-tv og mulighed for en barneseng. Også på denne etage er der et brusebad og et separat toilet.

Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine – Hårtørrer- Mikrobølgeovn – Ovn- Køleskab –Terrasse - Brødrister - Håndklæder -TV –Elkedel - Wi-Fi (gratis) 


Lejlighed 4-værelses 7 personer


Lækker ny lejlighed med fabelagtig udsigt og plads til 7 personer. Lejligheden er i to etager med 2 soveværelser, køkken alrum og badeværelse med brus på den første etage og soveværelse med badeværelse en suite på den anden etage. Den anden etage er en mellemting mellem en stor hems og en decideret etage. I det ene af de to soveværelser på første etage er der dobbeltseng og i det andet er der to enkelt senge. Derudover er der en sovesofa med mulighed for en opredning i forbindelse med køkkenet. Soveværelset på hemsen er med dobbeltseng, badeværelset er med fritstående badekar.

Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplader - Opvaskemaskine - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Ovn - Køleskab - Brødriseter - Håndklæder - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis)  

AccommodationTypes