Østrig, Wagrain

Lejlighed

Knappensteig Relax

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Knappensteig Relax

Hvis du gerne vil bo lækkert og med en god placering i Wagrain, så er Haus Knappensteig 1 det perfekte valg til dig.

Huset blev totalrenoveret for fire år siden, og derfor kan du forvente en rigtig høj standard med moderne og nyt interiør, når du ankommer til boligen.

Perfekt beliggenhed

Beliggenheden for Knappensteig er helt perfekt, når du skal op til skiområdet i Wagrain. Det tager kun 5 minutter at gå over til Flying Mozart kabineliften, som er klar til at fragte dig op i terrænet.

Du har både mulighed for en mindre lejlighed med plads til 2-3 personer, men hvis du rejser med en større gruppe, så er der mulighed for lejligheder med plads helt op til 13 personer. Alle lejlighederne har egen terrasse eller balkon, og så finder du også alt det essentielle køkkenudstyr i lejlighederne.

Fælles wellness-område og børnefaciliteter

Til familier med børn er der en indendørs legeplads med borde og stole, spil og børnebøger.

Der hører et fælles wellnessområde til lejlighederne, som deles med Haus Knappensteig 2. Her er der fri adgang til flere forskellige saunaer, hvor du kan komme ned i gear og slappe af, så du er klar til endnu en dag på pisten.

Masser af hyggelige restauranter og afterski

Wagrain by er kun 500 meter væk. I byen kan du gå på jagt efter en lækker restaurant eller hvis du føler for det, kan du prøve kræfter med Wagrains hyggelige afterski. Hvis du gerne vil slippe for at lave aftensmad, er det muligt at tilkøbe aftensmad. Ring på telefon 86 800 600 og hør mere.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Måltider på Hotel Himmelberg

Når du bor i lejlighed i Wagrain, har du mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet eller aftenmenu, bestående af en 3 retter. Måltiderne kan du nyde på
Hotel Himmelberg i den hyggelige restaurant.

3-retters aftenmenu (18.00-19.30): 189 DKK
Morgenbuffet (07.30-09.30): 119 DKK
Morgenmad ved ankomst (07.30-09.30): 139 DKK

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen til Haus Knappensteig 1.

Afstande

Afstand til piste 350 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 500 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Viskestykker Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Dampbad Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

SwimmingPool Ja

TV rum Ja

Vis mere

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 1,5-værelses 3 personer

Den 1,5-vær. lejlighed "A3" (40 m2) er indrettet med et soveværelse, et spisekøkken og et badeværelse. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser – Mini ovn - Ovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 
 

Lejlighed 1-værelses 3 personer

Den 1-vær. lejlighed "A2" (30 m2) er indrettet med et køkken-opholdsrum med dobbeltseng og et badeværelse. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine- Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser – Mikrobølgeovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 2,5-værelses 5 personer

Den 2,5-vær. lejlighed "A4" (50 m2) er indrettet med to soveværelser, to badeværelser og et spisekøkken. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser –Ovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses 8 personer

3-vær. lejlighed "A6" (75 m2) er indrettet med to soveværelser, et køkken-opholdsrum og to badeværelser. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser –Ovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 
 

Lejlighed 5-værelses 13 personer

5-værelseslejlighed til 11-13 personer på 140m2. Lejligheden består af fire separate soveværelser, 3 badeværelser, gang/entre samt spisekøkken med spisekrog, opvaskemaskine, microovn mm. Der er terrasse eller altan til lejligheden og desuden tv, radio, telefon og gratis trådløst internet
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser –Ovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes