Italien, Canazei

Lejlighed

Apartment Olga & Dolores

Fakta

Om Apartment Olga & Dolores

Skal I på familie skiferie, eventuelt to familier sammen, så er Olga & Dolores helt perfekt for jer.

Ideel beliggenhed

Velkommen til Canazei og lejlighederne Olga & Dolores. Her kan man virkelig tale om beliggenhed! Der er nemlig kun 30 meter til liften og du bor i hjertet af Canazei. Så hvis du gerne vil bo tæt på alt, du har brug for på skiferien - så er du kommet til det rigtige sted.

Klassisk italiensk stil

Huset består af to helt ens lejligheder, de er bare spejlvendt. Lejlighederne er renoveret inden for de sidste par år, men stadig i den klassiske, italienske stil. Lejlighederne indeholder soveværelser, et veludstyret køkken og alt, hvad du ellers har brug for på skiferien.

Når du bor her på skiferien, så skal du ikke tænke på at slæbe håndklæder og sengetøj med – det er nemlig allerede i lejligheden.

Rejser I mange på skiferie, så kan I leje begge lejligheder i huset – win, win!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved byens svømmehal. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se dig i Olga & Dolores på årets skiferie til Italien.

Afstande

Afstand til piste 250 m

Afstand til lift 30 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 30 m

Afstand til skileje 20 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Vaskemaskine Ja

Kaffemaskine Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

Viskestykker Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

3-værelses lejlighed (Dolores) (op til 5 personer)

Lækker 3-værelses lejlighed med plads 4 personer (en 5. seng kan tilføjes ved forespørgsel). Lejligheden er indrettet med 2 dobbeltværelser, med i alt plads til 4 personer. Deruover er der et veludstyret køkken, med blandt andet ovn og opvaskemaskine, samt 1 ekstra soveplads. Køkkenet fungere også som fælles opholdsrum. Desuden er der gratis wi-fi i lejligheden. Sengetøj, håndklæder og slutrengøring er med i prisen.

Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn -Ovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - Vaskemaskine - Wi-Fi (gratis)

3-værelses lejlighed (Olga) (op til 5 personer)

Lækker 3-værelses lejlighed med plads til max 5 personer. Lejligheden er indrettet med 2 dobbeltværelser, med i alt plads til 4 personer. Deruover er der et veludstyret køkken, med blandt andet ovn og opvaskemaskine, samt 1 ekstra soveplads. Køkkenet fungere også som fælles opholdsrum. Desuden er der gratis wi-fi i lejligheden. Sengetøj, håndklæder og slutrengøring er med i prisen.

Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn -Ovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - Vaskemaskine - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes