Stort udvalg i Alperne Gruppe-skiferien er bare bedst

Fem grunde til at vi skal arrangere din gruppe skiferie:

 • Vi har et stort udvalg af chalet'er, hoteller og lejligheder i Alperne
 • Vi driver vores egne Heart Hotels i Alperne = fuld fleksibilitet
 • Vi står for alt det praktiske - du skal bare huske at pakke dit skitøj
 • Vi sørger for at 'indkræve' pengene - og mulighed for individuel betaling
 • Det største mini-skiferie program - Læs mere her

Lad os fixe det hele... og du må gerne tage æren.

Vi har gjort det let for dig og samlet vores gode råd til at booke som gruppe. Læs guiden 4 step til din booking

Lad os pakke grupperejsen til Alperne

Vi kan hjælpe med alt fra den mindre gruppeskirejse til den store gruppe skiferie. Fra den mere børnevenlige destination til flere familier der skal på ski sammen - og ikke mindst herreturen hvor det ikke kun er det gode skiløb, men også den bedste afterski, det handler om.

Læs mere om en gruppe skiferie her

Vores anbefalinger til gruppeskiferien

Grupperejse til Østrig

Afterski i verdensklasse, lækkert skiløb og skønne indkvarteringer i Østrig!

I Østrig tilbyder vi en række ophold med god kapacitet. Vi anbefaler:

Grupperejse til Frankrig

Plads til store familier eller grupper af venner i Frankrig.

Vi råder over luksuslejligheder fra 10-18 personer med op til otte værelser i Frankrig. Alle med store køkkenalrum, hvor man selv kan stå for de kulinariske oplevelser. Vi tilbyder blandt andet følgende:

Grupperejse til Italien

Plads til store familier eller grupper af venner i Italien.

I Italien er der masser af plads til vennerne, familierne og de store grupper.

Særligt vil vil fremhæve og anbefale:

Lad os hjælpe jer! På ski med hele banden

Når den bedste tid på skiferien er hygge sammen med venner, familie eller kollegaer, hjemmelavet gourmetmad, lækker vin og kolde weissbier i jeres eget chalet med god plads - kan vi hjælpe dig!

Chalet, wellnesslejligheder eller alpehytte. Kært barn har mange navne. Hos Danski har vi nogle af de bedste muligheder i Alperne.

Lejlighederne er bygget i traditionel charmerende stil i træ og sten. Lejlighederne er rummelige og veludstyrede - ofte med pejs eller brændeovn og tilknyttede wellnessfaciliteter. Se vores udvalg af store lejligheder og chalet'er længere nede på siden.

Book et helt hotel i Alperne

I Alperne driver vi vores egne hoteller som hedder Heart Hotels, her tilbyder vi en familiær stemning, med søde danske hotelchefer, dansk personale og den gode nærende mad, som kendetegner vores hoteller. Din familie, dine børn, bedsteforældre eller venner og kæreste - alle er velkomne på vores Heart Hotels. 

I tilfælde af at I kan fylde et helt hotel, kan vi være meget fleksibel i forhold til arrangementer og events. I kan få egne guider og være selvbestemmende i forhold til jeres program for ugen. Husk dog at booke i god tid. Gerne inden sommerferien da udvalget at hoteller og store lejligheder er størst.

Egne arrangementer på gruppeskiferien

Er I en større gruppe, tilbyder vi hjælp til at arrangere gruppens egne arrangementer. Det kan for eksempel være jeres eget ugeprogram, egne pistevisninger, frokost, og fleksibel afhentning.

Ring og få et knivskarpt tilbud

Danski har arrangeret grupperejser, netværksrejser og gruppeskiferier siden vi slog dørene op i 1982. Alle vores rejserådgivere har indgående kendskab til stort set alle vores destinationer, og de kender vores egne hoteller, skiområder og byer som deres egen bukselomme.

Kvalificeret og meget direkte rådgivning er hvad du får hos Danski! Derudover er vi ærlige. Vi ved nemlig godt, at hvis I ikke får den bedste tid på jeres grupperejse på ski - så er det (på godt jysk) træls for os alle. Ring for tilbud og rådgivning på 86 800 600.

Du kan også se 4 step til din booking. Her har vi samlet vores gode råd til hvordan du bedst arrangerer gruppeskiferien. Lad os hjælpe!

4 step til din booking

Tag en pause med Danski i December - Vi har også en skitur der passer til dig!

Step 1. Start i god tid - her er udvalget af hoteller og lejligheder størst.

Når du skal på skiferie med en større gruppe, så skal du være ude I god tid.

Vi hos Danski oplever ofte at have svært ved at finde plads til større grupper når i først booker i august/september. 

Er I mange der skal på skiferie sammen, er det en god idé at snakke om det i foråret og bestille hen over sommerferien. Det kan naturligvis godt lade sig gøre på den anden side af sommeren, men udvalget er mindre.

Tag på ski i December når du har lyst - Danski har mange rejser i julemåneden

Step 2. Lyt til alle og tag et valg

Den gruppe du skal rejse med omfatter med stor sandsynlighed mange forskellige mennesker. Alle med forskellig smag, prioriteter, budgetter, niveau med mere. Her er det vigtigt, at du forsøger at finde frem til flertallets ønsker og behager dem fremfor at behage en enkelt eller to. 

Vælg et par stykker fra gruppen, gerne forskellige typer, og hør hvad de tænker. På den måde får du afdækket dele af gruppen og får mere viden, uden at det bliver uoverskueligt.

Vores erfaring fortæller os...

At det er en rigtig god idé at tage på et hotel med halvpension, hvis I er en større gruppe. På den måde kommer der ikke mange uforudsete udgifter. Ingen skal tænke på at lave mad og handle ind med mere. Vi har især god erfaring med at arrangere gruppe skiferier på vores Heart Hotels. Her bestemmer vi 100% over hotellet. Hvis I kan fylde hele hotellet, kan vi arrangere skiferien præcis, som du ønsker det. Vi har hoteller med plads til alt fra 18 personer til størrelsen på din gruppe.

Vores erfaring viser, at hvis man giver gruppen for mange valgmuligheder, bliver der aldrig taget en beslutning. 

Skiferie i December med Danski - i år har vi endnu flere rejsedatoer i julemåneden

Step 3. Betaling af skiferien

Nu har I besluttet hvor skiferien skal gå hen, og det er tid til depositummet skal betales.
Selvom du er arrangør af skiferien, så er der ingen der synes, det er fedt at lægge penge ud for mange mennesker. Heller ikke selvom man kender dem.

 • Mindre grupper: Log ind på "Mitdanski" og betal depositum og efterfølgende restbeløb individuelt.
 • Større grupper: Egen tilmeldingsportal/website med individuel betaling, værelsesfordeling, skileje, FAQ og destinationsinfo.

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig som arrangør. Lad os fixe det hele! Vores rejserådgivere klare det hele hjemmefra og guiderne tager over på destinationen. 

 

Tag på ski i December når du har lyst - Danski har mange rejser i julemåneden

Step 4. Klar kommunikation

Når du skal have oplysninger om dine medrejsende, betaling med mere fra dem, så er det vigtigt, at du kommunikerer klart.

 • Skriv kort og præcist, hvad det er, du har brug for fra dem
 • Lav desuden tydelige deadlines
 • Sørg for, at de hele tiden glæder sig til skiferien
 • Vores rejserådgivere har stor erfaring med at planlægge gruppeskiferien og er behjælpelige med spm.

Kontakt vores rejserådgivere Thue Frandsen eller Kristian Wolsing på:

mail@danski.dk eller 86 800 600

Lad os gøre arbejdet

Lad os være ærlige. Er I en gruppe på mere end 18 personer, så kan vores hjemmeside simpelthen ikke klare jobbet - og du skal ikke spilde din tid! Så udfyld formularen herunder, så hjælper vi med et gratis, uforpligtende tilbud.

Er du en mindre gruppe - så udfyld endelig formularen! Vi vil så gerne hjælpe.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

Skiferie med Danski i Alperne - skirejser til Østrig, Frankrig og Italien