Få de bedste muligheder med Danski Gruppe skiferien er bare fedest

3 grunde til at vi skal arrangere din gruppe skiferie:

  • Vi har et stort udvalg af chalet'er, hoteller og lejligheder i Alperne
  • Vi står for alt det praktiske - du skal bare huske at pakke dit skitøj
  • Vi sørger for at 'indkræve' pengene - og der er mulighed for individuel betaling

Vi kan hjælpe med alt fra den mindre gruppeskirejse til den store gruppe skiferie. Fra den mere børnevenlige destination til flere familier der skal på ski sammen - og ikke mindst herreturen hvor det ikke kun er det gode skiløb, men også den bedste afterski der er i centrum.

Læs mere om en gruppe skiferie her

Vores anbefalinger til gruppe skiferien i ...

Tag på skiferie til Frankrig, Italien eller Østrig med Danski

Østrig

Verdensklasse afterski, lækkert skiløb og skønne indkvarteringer i Østrig!

I Østrig tilbyder vi blandt andet to huse i Sölden, hvor der er plads til grupper op til 18 personer. Begge indkvarteringer ligger tæt på hovedliften og lige ved pisten.

Derudover vil vi anbefale:

 

Har du spørgsmål til

Østrig?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Brug for en pause inden jul? Vi har korte decemberture til Alperne

Frankrig

Plads til store familier eller grupper af venner i Frankrig.

Vi råder over luksuslejligheder fra 10-18 personer med op til otte værelser i Frankrig. Alle med store køkkenalrum, hvor man selv kan stå for de kulinariske oplevelser. Vi tilbyder blandt andet følgende indkvarteringer:

Har du spørgsmål til

Frankrig?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Skiferie for hele familien i Cervinia med Danski

Italien

Plads til store familier eller grupper af venner i Italien.

I Italien er vi ikke i tvivl! Vi vil anbefale jer at bo på fantastiske Hotel Monte Triplex i Sauze d'Oulx. Her er der plads til vennerne, familierne og de store grupper.

Har du spørgsmål til

Italien?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Lad os gøre arbejdet

Lad os være ærlige. Er I en gruppe på mere end 18 personer, så kan vores hjemmeside simpelthen ikke klare jobbet - og du skal ikke spilde din tid! Så udfyld formularen herunder, så hjælper vi med et gratis, uforpligtende tilbud.

Er du en mindre gruppe - så udfyld endelig formularen! Vi vil så gerne hjælpe.

Skiferie med Danski i Alperne - skirejser til Østrig, Frankrig og Italien

Lad os hjælpe dig! Gruppe skiferie til Alperne

Lækre lejligheder og chalet'er

Når den bedste tid på skiferien er hygge sammen med venner, familie eller kollegaer, hjemmelavet gourmetmad, lækker vin og kolde weissbier i jeres eget chalet med god plads - så kan vi hjælpe dig! Chalet, wellnesslejligheder, Alpehytte. Kært barn har mange navne. Hos Danski har vi nogle af de bedste muligheder i Alperne.

Lejlighederne er bygget i traditionel charmerende stil i træ og sten. Lejlighederne er rummelige og veludstyrede - ofte med pejs eller brændeovn og tilknyttet wellnessfaciliteter. Se vores udvalg af store lejligheder og chalet'er længere nede på siden.

Book et helt hotel i Alperne

Da vi har en del Danski Klubhoteller til rådighed, kan vi, i tilfælde hvor I kan fylde et hotel, være meget flexible i forhold til arrangementer og events. I kan få egne guider og være selvbestemmende i forhold til jeres program for ugen. Ved grupper over 20 personer har destination, ugevalg, ophold og antal betydning for den rabat, vi kan give.

Egne arrangementer på gruppe skiferien

Er I en større gruppe tilbyder vi hjælp til at arrangere gruppens egne arrangementer - for eksempel jeres eget ugeprogram, egne pistevisninger, frokost, og fleksibel afhentning.

Ring og få et knivskarpt tilbud

Danski har arrangeret grupperejser, netværksrejser og gruppeskiferier siden starten i 1982. Alle vores Travel Advisors har indgående kendskab til stort set alle vores destinationer, og de kender vores egne hoteller, skiområder og byer som deres egen buskelomme.

Top kvalificeret og meget direkte rådgivning er altså hvad du får hos Danski! Derudover er vi ærlige. Vi ved nemlig godt, at hvis I ikke får den bedste tid på jeres grupperejse på ski - så er det (på godt jysk) træls for os alle. Ring for tilbud og rådgivning på 86 800 600.

Du kan også se 6 gode råd til arrangøreren af gruppe skiferien her.