Få de bedste muligheder med Danski Vi hjælper grupper & firmaer på skiferie

Danski kan hjælpe med alt fra den mindre gruppeskirejse til den store firmaskitur. Fra den mere børnevenlige destination til flere familier der skal på ski sammen - og ikke mindst herreturen hvor det ikke kun er det gode skiløb, men også den bedste afterski der er i centrum.

Lækre lejligheder og chalet'er

Når den bedste tid på skiferien er hygge sammen med venner, familie eller kollegaer, hjemmelavet gourmetmad, lækker vin og kolde weissbier i jeres eget chalet med god plads. Chalet, wellnesslejligheder, Alpehytte. Kært barn har mange navne. Hos Danski har vi nogle af de bedste muligheder.

Lejlighederne er bygget i traditionel charmerende stil i træ og sten. Lejlighederne er rummelige og veludstyrede ofte med pejs eller brændeovn og tilknyttet wellnessfaciliteter. Se vores udvalg af store lejligheder og chalet'er længere nede på siden.

Egne arrangementer på skiferien

Er I en gruppe eller et firma, tilbyder vi hjælp til at arrangere gruppens egne arrangementer - for eksempel jeres eget ugeprogram, egne pistevisninger, frokost, og fleksibel afhentning.

Book et helt hotel i Alperne

Da vi har en del Danski Klubhoteller til rådighed, kan vi, i tilfælde hvor I kan fylde et hotel være meget flexible i forhold til arrangementer og events - I kan få egne guider og være selvbestemmende i forhold til jeres eget program for ugen. Ved grupper over 20 personer har destination, ugevalg, ophold og antal betydning for den rabat, vi kan give.

Ring og få et knivskarpt tilbud på skirejsen

Danski har arrangeret grupperejser, netværksrejser og gruppeskiferier siden starten i 1982. Alle vores Travel Managers har indgående kendskab til stort alle vores destinationer, og de kender rigtig mange af vores egne hoteller, skiområder og byer som deres egen buskelomme.

Mange af dem der sidder på kontoret har arbejdet for Danski som enten hotelchefer eller guider - og så har vi været på masser af studieture, så vi kan hjælpe bedst muligt. 

Top kvalificeret og meget direkte rådgivning er altså hvad du får hos Danski! Derudover er vi ærlige. Vi ved nemlig godt, at hvis I ikke får den bedste tid på jeres grupperejse på ski - så er det (på godt jysk) træls for os alle. Ring for tilbud og rådgivning på tlf. 86 800 600.

Lækre lejligheder og Chalet'er

Tag på skiferie til Frankrig, Italien eller Østrig med Danski

Østrig

Verdensklasse afterski, lækkert skiløb og skønne indkvarteringer i Østrig!

I Østrig tilbyder vi blandt andet to huse i Sölden, hvor der er plads til grupper op til 18 personer. Begge indkvarteringer ligger tæt på hovedliften og lige ved pisten.

Har du spørgsmål til

Østrig?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller mail@danski.dk

Brug for en pause inden jul? Vi har korte decemberture til Alperne

Frankrig

Plads til store familier eller grupper af venner i Frankrig.

Vi råder over luksuslejligheder fra 10-18 personer med op til otte værelser i Frankrig. Alle med store køkkenalrum, hvor man selv kan stå for de kulinariske oplevelser. Vi tilbyder blandt andet følgende indkvarteringer:

Har du spørgsmål til

Frankrig?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller mail@danski.dk