Stort udvalg i Alperne Gruppe-skiferien er bare bedst

Tre grunde til at vi skal arrangere din gruppe skiferie:

  • Vi har et stort udvalg af chalet'er, hoteller og lejligheder i Alperne.
  • Vi står for alt det praktiske - du skal bare huske at pakke dit skitøj.
  • Vi sørger for at 'indkræve' pengene - og mulighed for individuel betaling.

Lad os pakke grupperejsen til Alperne

Vi kan hjælpe med alt fra den mindre gruppeskirejse til den store gruppe skiferie. Fra den mere børnevenlige destination til flere familier der skal på ski sammen - og ikke mindst herreturen hvor det ikke kun er det gode skiløb, men også den bedste afterski, det handler om.

Læs mere om en gruppe skiferie her

Vores anbefalinger til gruppeskiferien

Grupperejse til Østrig

Afterski i verdensklasse, lækkert skiløb og skønne indkvarteringer i Østrig!

I Østrig tilbyder vi en række ophold med god kapacitet. Vi anbefaler:

Grupperejse til Frankrig

Plads til store familier eller grupper af venner i Frankrig.

Vi råder over luksuslejligheder fra 10-18 personer med op til otte værelser i Frankrig. Alle med store køkkenalrum, hvor man selv kan stå for de kulinariske oplevelser. Vi tilbyder blandt andet følgende:

Grupperejse til Italien

Plads til store familier eller grupper af venner i Italien.

I Italien er der masser af plads til vennerne, familierne og de store grupper.

Særligt vil vil fremhæve og anbefale:

Lad os hjælpe jer! På ski med hele banden

Når den bedste tid på skiferien er hygge sammen med venner, familie eller kollegaer, hjemmelavet gourmetmad, lækker vin og kolde weissbier i jeres eget chalet med god plads - kan vi hjælpe dig!

Chalet, wellnesslejligheder eller alpehytte. Kært barn har mange navne. Hos Danski har vi nogle af de bedste muligheder i Alperne.

Lejlighederne er bygget i traditionel charmerende stil i træ og sten. Lejlighederne er rummelige og veludstyrede - ofte med pejs eller brændeovn og tilknyttede wellnessfaciliteter. Se vores udvalg af store lejligheder og chalet'er længere nede på siden.

Book et helt hotel i Alperne

Da vi har en del Danski Klubhoteller, kan vi, i tilfælde hvor I kan fylde et hotel, være meget flexible i forhold til arrangementer og events. I kan få egne guider og være selvbestemmende i forhold til jeres program for ugen. Ved grupper over 20 personer har destination, ugevalg, ophold og antal betydning for den rabat, vi kan give.

Egne arrangementer på gruppeskiferien

Er I en større gruppe, tilbyder vi hjælp til at arrangere gruppens egne arrangementer. Det kan for eksempel være jeres eget ugeprogram, egne pistevisninger, frokost, og fleksibel afhentning.

Ring og få et knivskarpt tilbud

Danski har arrangeret grupperejser, netværksrejser og gruppeskiferier siden vi slog dørene op i 1982. Alle vores Travel Advisors har indgående kendskab til stort set alle vores destinationer, og de kender vores egne hoteller, skiområder og byer som deres egen bukselomme.

Topkvalificeret og meget direkte rådgivning er hvad du får hos Danski! Derudover er vi ærlige. Vi ved nemlig godt, at hvis I ikke får den bedste tid på jeres grupperejse på ski - så er det (på godt jysk) træls for os alle. Ring for tilbud og rådgivning på 86 800 600.

Du kan også se 6 gode råd til arrangøreren af gruppe skiferien her.

Lad os gøre arbejdet

Lad os være ærlige. Er I en gruppe på mere end 18 personer, så kan vores hjemmeside simpelthen ikke klare jobbet - og du skal ikke spilde din tid! Så udfyld formularen herunder, så hjælper vi med et gratis, uforpligtende tilbud.

Er du en mindre gruppe - så udfyld endelig formularen! Vi vil så gerne hjælpe.

Vi har risikofri afbestilling på skisæsonen 23/24 indtil d. 1/9 2023 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

Skiferie med Danski i Alperne - skirejser til Østrig, Frankrig og Italien