Østrig, Wagrain

Hotel

Hotel Wagrainerhof

Halvpension

Om Hotel Wagrainerhof

På Hotel Wagrainerhof kan I let tage børnene med på skiferie, her får de nemlig et stort legerum som de kan boltre sig i imens I får slappet af.

Bo tæt på alt

I hjertet af Wagrain finder du det hyggelige Hotel Wagrainerhof. Hotellet er beliggende lige ved torvet i centrum af Wagrain, så du er tæt på både restauranter, afterski og indkøbsmuligheder. Desuden ligger hotellet kun 400 meter fra liften – og med kun 20 meter til skibussen, er du hurtigt til og fra det store skiområde i Wagrain. Hotellet er velholdt og hyggeligt indrettet –helt perfekt til en familie. På hotellet finder du et stort legerum kun til børn med bordfodbold, madrasser hvor de kan boltre sig, små borde, legetøj, rutsjebaner og en udendørs legeplads. Så hvis de små har mere energi efter en dag på ski, kan de rigtig slå sig løs her. Hver aften vises der desuden forskellige film for børnene, mens forældrene spiser færdigt.

Velholdt hotel

Hotel Wagrainerhof består af en ny og en gammel afdeling – begge er dog velholdte. For de voksne er der en bar i hotellet, hvor der også er et aflukket rygerum. Hotellet har også en skybar, kun for voksne, hvor der er en rolig atmosfære og en helt unik udsigt over Wagrain. Hvis du har mere energi tilbage, så kan du besøge hotellets lille fitness rum. Her er ikke meget, men du finder lidt maskiner og vægte – så mon ikke, pulsen kommer op? Vil du hellere slappe af, så kan du gå ned i hotellets wellness-område, hvor du finder en stor varm pool og en lille børnepool. Rummet er varmt, så mens børnene leger kan du slappe af med en bog i de hyggelige liggestole, hvis du ikke selv vil i poolen. Hvis det ikke er nok, så har du gratis adgang til vandlandet Wasserwelt i Wagrain to timer dagligt – dette gælder dog ikke saunaen. Alle ophold på Hotel Wagrainerhof er med halvpension. Hver morgen kan du nyde en morgenmadsbuffet og om aftenen er der forskellige menuer og en salat- samt dessertbuffet. Wagrainerhof er altså et ideelt hotel til dig, der gerne vil have wellness og rolige omgivelser på skiferien – uanset om du rejser med børn eller ej. Danski glæder sig til at se jer i Wagrain på skiferien.

Afstand til piste

400 m

Afstand til lift

400 m

Afstand til centrum

0 m

Afstand til skibus

20 m

Afstand til skileje

400 m

Pension

Halvpension

Bar

Ja

TV

Ja

Restaurant

Ja

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Nej

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Babyseng, Badekar, Dampbad, Fitnessrum, Føntørrer, Glutenfri mad, Halvpension, Handicap rum , Hotel, Konferencerum, Kæledyr, Legerum, Legerum, Lounge, Pengeskab, Reception, Sauna, Skirum med støvletørrer, Solarium, Solterrasse, Swimmingpool, Toilet, TV rum, Wellness, Wellness behandlinger, WiFi i værelse

Dobbeltværelse "Alpin" med 3 opredninger

Dobbeltværelse med dusch/wc, hårtørre, safeboks, tv og internetadgang mod betaling.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse "Amade" med 2 opredninger

Dobbeltværelse med plads til to opredninger, dusch/wc, hårtørre, safeboks, tv og internetadgang mod betaling.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse med 2 opredninger "Mozart"

Fint værelse med dobbeltseng og eget bad og toilet.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV 

Enkeltværelse

Enkeltværelse med dusch/wc, hårtørre, safeboks, tv og internetadgang mod betaling.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV 

Junior Suite

Smukt indrettet suite med en større dobbeltseng og to ekstra senge, samt eget bad og toilet.
Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV 

AccommodationTypes