En del af 'De tre dale' Hyggeligt skiløb i Courchevel

Vil du gerne på skiferie til et hyggeligt og lækkert område? Så skal du til Courchevel! Courchevel ligger i Tarentaise-dalen i de franske Alper, som er en del af ‘De tre dale’ - verdens største sammenhængende skiområde.

Hyggeligt skiløb

Forkæl dig selv med de bedste skiløb på pisterne i Courchevel. Courchevel tilbyder 150 kilometers alpine skiløjper og 58 lifter sørger for, at du kommer rundt i området. I Courchevel kan vi desuden tilbyde skiskole i samarbejde med ESF - ring 86 800 600 og hør mere.

Kongeligt besøg i Courchevel

Det er ikke kun os hos Danski, der elsker Courchevel. Faktisk er området også velbesøgt blandt kendisser - blandt andet holder David og Victoria Beckham af at tage familien med på skiferie til Courchevel. Og området har også jævnligt besøg af kongelige, da Kate Middelton og Prince William også er vild med skiløbet i og omkring Courchevel. 

De tre dale

Liftkortet du køber ved Danski dækker området i Courchevel, men hvis du gerne vil have endnu mere skiløb, så kan du få adgang til skiområdet ‘De tre dale’ ved at opgradere dit liftkort. Det er verdens største sammenhængende skiområde med cirka 650 kilometers piste - her er der altså virkelig mange pister at slå dig løs på. ‘De tre dale’ hænger sammen med Courchevel, så du skal ikke med bussen for at kunne slå dig løs på de mange pister. Det velfungerende liftsystem tager dig rundt i hele det store skiområde.

Courchevel er absolut det mest luksuriøse område i ‘De tre dale’ - og hvem vil ikke gerne bo her? 

Snesikkert område for alle niveauer

I Courchevel er der fantastisk skiløb for alle niveauer! Nybegyndere og børn kan stå på ski på de 19 grønne og 19 blå pister. For de mere erfarne skiløbere er der 34 røde og 8 sorte pister, som udfordrer din teknik og ski-færdigheder. Uanset ekspertise får du altså uforglemmelige dage på ski i Courchevel.

Danskis eget hotel i Courchevel

I Courchevel finder du Hotel Les Ancolies, som vi selv driver med dansk personale og kokke. Her er alle ophold med halvpension, så du skal hverken tænke på morgen- eller aftensmad. Du skal blot tænke på at nyde det fantastiske skiløb i Courchevel - resten tænker vi på!

Læs mere om Les Ancolies her.

Luksuriøs alpeby

Courchevel er altså stedet til dig, der skal på skiferie med kæresten, vennerne eller måske familien og gerne vil bo i en luksuriøs alpeby - hvor du også får udsøgte madoplevelser. Men selvom det uden tvivl er et fantastisk og lækkert skiområde, så er det også en hyggelig by med alt det bedste som hører en skiferie til.

Vi glæder os til at tage imod jer i Courchevel.

Fakta om Courchevel

Blå pister

200 km

Røde pister

250 km

Sorte pister

150 km

Samlet pister

600 km

Courchevel

Højeste skiløb

3225 m

Længste nedfart

8 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

190

Liftkapacitet

260000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Vores indkvarteringer i Courchevel

AccommodationTypes

Skileje, skiskole og liftkort

Information om skileje

Skileje

Info

Du kan bestille skileje, når du har bestilt din rejse.

Information om skiskole

Skiskole

Info

Liftkort

0 dage: DKK 1.150,- fratrækkes prisen.
1 dag: DKK 900,- fratrækkes prisen.
2 dage: DKK 650,- fratrækkes prisen.
3 dage: DKK 400,- fratrækkes prisen.
4 dage: DKK 200,- fratrækkes prisen.
5 dage: Tillægspris: DKK 50,-
6 dage: Inkluderet i prisen
7 dage: Tillægspris: DKK 200,-