Skiferie til Courchevel Hyggeligt skiløb i Courchevel

Sådan er en skiferie til Courchevel i Frankrig:

 • Luksuriøs, lækker og hyggelig
 • Absolut enestående skiløb i verdens bedste område
 • Højtliggende - så snesikker hele sæsonen
 • Et paradis for off-piste skiløberen
 • God til vennerne, kæresterne og familien
 • God hvis du er ny eller let-øvet på ski 
 • Bare helt fantastisk - du må opleve det!

Hyggelig, lækker & veldrejet skiferie

Vil du gerne på skiferie til et hyggeligt og lækkert område? Courchevel er et af Alpernes mest eksklusive skiområder, så hvis du gerne vil have det - kombineret med en masse hygge - så er denne destination lige noget for dig.

Courchevel ligger i Tarentaise-dalen i de franske Alper, som er en del af 'de tre dale' - verdens største sammenhængende skiområde - blandt andet med det kendte Val Thorens.

Læs mere om Courchevel her
 

Fakta om Courchevel

Blå pister

312 km

Røde pister

216 km

Sorte pister

72 km

Samlet pister

600 km

Courchevel

Højeste skiløb

3.230 m

Længste nedfart

8 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

163

Liftkapacitet

260.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Charmerende skiløb På ski i Courchevel

Forkæl dig selv med det bedste skiløb på pisterne i Courchevel - og udvid liftkortet og få adgang til hele det store, sammenhængende skiområde!

På en skiferie til Courchevel er der med i rejsens pris det lokale liftkort, som giver dig adgang til 150 kilometer alpine skiløjper og 58 lifter.

Skiløbet i Courchevel

Skiløbet her er for alle uanset. Nybegyndere og børn har glæden af 19 grønne og 19 blå pister. Til de mere øvede og erfarne skiløbere, er der 34 røde og 8 sorte pister til rådighed.  

Men lad os være ærlige: Skiterrænet henvender sig mest til begyndere eller let-øvede skiløbere. De øvede vil ikke have de helt store udfordringer kun i Courchevel, men dem er der til gengæld masser at hente af, hvis man begiver sig videre ud i området 'de tre dale.

Direkte adgang til verdens største skiområde

Liftkortet du køber ved Danski dækker området i Courchevel, men hvis du gerne vil have endnu mere skiløb, anbefales især til de øvede, kan du få adgang til skiområdet 'de 3 dale' ved at opgradere dit liftkort - og så får du adgang til verdens største sammenhængende skiområde med cirka 600 kilometer piste. Her er der altså mange pister at slå dig løs på, uanset niveau!

Sammenhængende pister & liftsystem

Udover Courchevel dækker 'de tre dale' over Val Thorens, Méribel, Saint Martin de Bellevile, Les Menuires og Orelle.

'De tre dale' hænger sammen med Courchevel, så du skal ikke med bussen for at kunne slå dig løs på de mange pister, og deet velfungerende og enorme liftsystem tager dig rundt i hele det store skiområde.

Courchevel ligger østligst af alle byerne i 'de tre dale' i Tarentaise-dalen. Det er det absolut mest luksuriøse samt største af områderne i 'de 3 dale'. 

Off-piste & snowpark

I Val Thorens finder den øvede skiløber masser af udfordringer! Foruden almindeligt pisteskiløb, så kan man ikke komme udenom hverken snowparken eller off-pisten.

Off-piste området er enormt, da skiområdet er enormt - og Snowparken er i verdensklasse og kan tilfredsstille næsten alle parkrotter eller familien, som lige skal se hvad det er.

Læs mere om byen Courchevel her

Populære ophold i Courchevel

Royalt & lækkert Om byen i Courchevel

Vil du gerne holde ferie som de kendte - men samtidig ikke gå ned på hyggen? Så er du kommet til det rette sted.

Det er ikke kun os hos Danski, der elsker Courchevel. Faktisk er området også velbesøgt blandt kendisser - blandt andet holder David og Victoria Beckham af at tage familien med på skiferie til Courchevel, og området har også jævnligt besøg af kongelige, da Kate Middelton og Prince William også er vild med skiløbet i og omkring Courchevel. 

Courchevel: Fire bydele

Courchevel er delt ind i fire områder alt efter deres beliggenhed: Lavest ligger Courchevel 1300, Courchevel 1550, Courchevel 1650 og sidst Courchevel 1850. Alle byerne har fået navnene efter hvor mange meter over havet, de ligger.

Courchevel 1300 er den billigste af stederne, og du vil opleve, at flere turister tager hertil for at holde deres skiferie.

Courchevel 1550 er den mest rolige af de fire byer – der opholder sig mange franske familier i denne bydel, hvilket gør den rolig.

Courchevel 1650 er der primært aktivitet omkring franskmændenes juleferie og vinterferie, men også her vi hos Danski holder til. 

Courchevel 1850 er for alvor er for Paris’ jetsetliv – og her vil du derfor opleve et højt prisniveau.

Michelin på skiferien

I Courchevel kan du prøve en af de syv Michelin restauranter - de deler i alt 11 stjerner. Nogle af de mest anbefalede er Le 1947 og Le Montgomerie. Med andre ord kan mundvandet godt begynde at løbe nu, for du kan få dit livs bedste mad - kombineret med verdensklasse skiløb - på en skiferie til Courchevel!

Danski anbefaling: Chalethotel Les Casades

Nu har vi snakket rigtig meget om, hvor lækkert og luksuriøst det hele er. Men vi hos Danski er jo bare nogle hyggetrolde, og det er dejligt, at det er lækkert - men vi vil faktisk også gerne bare have et fint hotel til gode penge. Hvis du har det på samme måde som os, så anbefaler vi helt sikkert Chalethotel Les Casades!

Det er næsten som et Danski Klubhotel - ud over det ikke er os selv der driver det. Men der er kun vores gæster på hotellet hele sæsonen, så det er så tæt på, som det kan blive. 

Luksuriøs alpeby

Courchevel er altså stedet til dig, der skal på skiferie med kæresten, vennerne eller måske familien og gerne vil bo i en luksuriøs alpeby - hvor du også får udsøgte madoplevelser. Men selvom det uden tvivl er et fantastisk og lækkert skiområde, så er det også en hyggelig by med alt det bedste som hører en skiferie til.

Læs mere om aktiviteter i Courchevel her

Vores lejligheder og hoteller i Courchevel

AccommodationTypes

Meget mere end skiløb Aktiviteter i Courchevel

I Courchevel er der masser af andet at lave end blot fedt skiløb! Her ser du nogle af de mange muligheder.

Vær opmærksom på, at nogle af disse aktiviteter vil starte i andre byer end Courchevel. 

Zip Line i Val Thorens

Hvis du lige skal have det sidste adrenalinboost, inden du står på ski retur til Courchevel, så tag en tur med Zip Line. Den kører fra 3.250 højdemeter og rammer en topfart på lige omkring 100 km/t. En oplevelse værd for alle folk, som godt kan lide et lille adrenalin boost.

Toboggan i Val Thorens

Du kan prøve (arm)kræfter med en vild tur i bobslæde kaldet Toboggan på fransk. Den er Frankrigs største med 6 kilometers nedfart, der tager 45 minutter. 

Arrangementer med guiderne

Foruden alt det, du kan opleve på egen hånd i Courchevel, så har vores guider også hver sæson en masse spændende arrangementer på ugeprogrammet. Det varierer lidt fra sæson til sæson og nogle er mod ekstra betaling. Herunder er et udkast til, hvad der kunne være på et ugeprogram med guiderne.

 • Barbecue picni
 • Skibriefing
 • Kælk
 • Fælles frokost
 • Fransk aften

I Frankrig må vi desværre ikke køre pistevisning grundet fransk lovgivning. I stedet for kører vi i starten af din skiferie en skibriefing, hvor vi fortæller om de bedste nedfarter og lifte i området, generel information og hvad der er godt at vide.

Få et tilbud på skiferien til Courchevel

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Courchevel. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vild med Courchevel? Så vil du også kunne lide ..