Les Deux Alpes Snesikkert skiløb for familier og eksperter

Derfor skal du tage på skiferie i Les 2 Alpes i Frankrig:

  • Snesikkert og super godt skiløb!
  • Et paradis for off-piste skiløberen.
  • Der er 18 freeride/off-piste ruter, masser af højdemeter og powder.
  • Skiløb fra gletcheren i 3.600 højdemeter til 1350.
  • God til vennerne, kæresterne og familien med børn.
  • Højtliggende - så du er sikker på god sne hele skiferien.
  • Hyggelig by, hvor næsten alt er ski-in/ski-out.

Sne- og solsikkert skiområde!

Besøg et af de ældste skiområder i Frankrig, hvor sneen og skiløbet er helt fantastisk. Gletcheren i Les Deux Alpes er en af verdens største, og her kan du stå på ski fra 3.600 på 225 km pister ned til 1350 meter. Du kan forvente god sne og masser af sol, da Les 2 Alpes ligger sydligt. Skiområdet er perfekt til både eksperter og børnefamilier.

Læs mere om Les 2 Alpes

Fakta om Les 2 Alpes

Blå pister

130 km

Røde pister

58 km

Sorte pister

34 km

Samlet pister

222 km

Les Deux Alpes

Højeste skiløb

3.600 m

Længste nedfart

16 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

58

Liftkapacitet

60.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Snesikkert skisportsparadis På ski i Les 2 Alpes

Les 2 Alpes er et godt skisportsområde hvis du er skisport entusiast! Der er snesikkert, og du finder den største gletscher i Frankrig, der giver dig skiløb op til 3.600 meter. Højden og gletcheren garanterer dig godt skiløb på god sne året rundt. Da Les 2 Alpes ligger sydligt er der også rigtig mange soldage - win, win.

Med 2.300 højdemeter er der masser af varieret skiløb for både de øvede, de virkelig gode og begyndere på ski i Les Deux Alpes. Har du rigtig gode ski-ben, kan du køre på ski fra toppen af gletcheren i 3600 meter ned til landsbyen, Mont de Lanssom ligger i 1.300 meter, helt uden at tage én eneste lift. 

Ski-in/ski-out overalt i byen

Les 2 Alpes er en hyggelig by, der med sin aflange form, har ski-in/ski-out fra næsten alle hoteller. Byen byder også  gode, franske restauranter, hyggelige træhytter, butikker, barer og afterski 

Skiområdet i Les 2 Alpes

Skiområdet er cirka 225 kilometer stort fordelt på 14 sorte, 18 røde, 45 blå og 27 grønne pister. Endnu bedre er, at der også er 18 freeride ruter. Langs bjergsiden, mod det store bjergområde, er der en masse små lifter og pister som er grønne, blå eller røde. Grønne pister er ikke noget man ofte ser i Frankrig, men det giver, specielt for begyndere, et stort område at lege på - især fordi fem af lifterne ikke kræver liftkort, men kan benyttes helt gratis. 

Pisterne og området er omgivet af Alpetoppe, så der er en smuk og betagende udsigt, hvor end du er 

Området ligger i Isère, i hjertet af Ecrins-massivet, i Oisans-regionen. Byen ligger i 1650 meter og er sammen med Chamonix et af de ældste skisportsområder i Frankrig.

Godt skiløb for begyndere og eksperter

Begyndere og familier med mindre børn kan nemt tage på skiferie i Les 2 Alpes og have en god skiferie. Der er nemlig ofte god sne på grund højden, som gør det let at få en succesoplevelse med skiløbet. Med de mange grønne og blå pister er der masser af godt, lettere skiløb, og vil du udforske skiområdet på en behagelig måde, kan vi anbefale Jandri; en blå piste, der starter ved 3.200 meter og går hele vejen ned til byen.

Freeride og enestående off-piste

Har du kørt meget på ski, og er du til freeride og god sne med masser af hældning, så er du kommet til det rette sted. Det et af de største og bedste off-piste- og freeride områder. Vil du prøve kræfter med rigtig god off-piste, kan du prøve kræfter med et de bedste off-piste områder i Frankrig - nemlig La Grave. Her skal der naturligvis bookes en off-piste guide der kører med.

Kan du godt lide de sorte pister, så anbefaler vi at prøve: La Valentin, Bellecombe, La Fée og Le Super Diable. De har rigtig fin hældning (læs: de er stejle) og har masser af udfordring. Her kan du også løbe ind i masser af pukler - og hvis du er lidt heldig, er der nysne på dem.

Til konkurrence menneskerne: Slalom, tidstagning og funpark

I skiområdet kan du også teste dine evner af i slalom-portene eller hvis du hellere bare vil køre stærkt ligeud, så kan du finde ud af hvor hurtigt du og din familie kører i tidstagnings-banen. Der er en stor snowpark med diverse rails, hop i alle størrelser, en halfpibe og en bordercrossbane - og har du mindre børn eller begyndere med, er der en mindre begyndervenlig snowpark, lige ved siden af den store.

Les 2 Alpes ligger sydligt, ikke langt fra Alpe d’Huez. Der har i rigtig mange år været snak om en forbindelse med en stor kabine, der skal forbinde områderne. Den venter vi stadig i spædning på!

Læs mere om byen Les Deux Alpes her

Populære ophold i Les Deux Alpes

Hyggelig sne- og solsikker by Om byen i Les Deux Alpes

Charmerende by med mange navne! Gratis fif herfra. Det udtales: “Le døs Alp”.

Selv byen Les 2 Alpes er faktisk en rigtig hyggelig by, med en imponerende udsigt næsten alle steder fra. Byen er lidt en blandet landhandel af hyggelige franske træhytter og hoteller, drysset med hoteller, hvor fokus er mere funktion end hygge.

Afterski i Les Deux Alpes

Den cirka to kilometer aflange by fungerer godt som ski by, da der aldrig er langt fra piste eller til en lift – uanset hvor du er eller bor. Udenfor pisterne vil du opleve en god atmosfære med et stort udvalg af caféer, barer, pubber, sportsbarer og de mere traditionelle afterski-steder. 

En sted vi kan anbefale er Pano bar - en favorit hos hele team Danski! Se video fra Pano bar her.

Restauranter og creperier

Der er et stort udvalg af restauranter og creperier med mad lige fra det traditionelle franske køkken til det veganske - og naturligvis alle klassikerne med gode pizzaer, burgere og gode, franske salater. Meget af dette kan nu også hentes som take-away

Vi anbefaler altid at prøve det traditionelle Savoyard-køkken. Du har ikke været på skiferie i Frankrig uden at prøve RacletteTartiflette eller Fondue. Er du mere til salater, skal du naturligvis prøve en Salade de Chevre (med gedeost) eller den klassiske Salade Nicoise.

I byen ligger der også forskellige butikker og naturligvis en masse ski-butikker, hvis du mangler hjelme, handsker eller en skistav 

Danski anbefaling

Vi anbefaler at bo på Hotel La Brunerie, som ligger perfekt placeret midt i Les Deux Alpes. Her er pool, solterrasse og en hyggelig restaurant.

Læs mere om aktiviteter i Les Deux Alpes her

Vores hoteller og lejligheder i Les Deux Alpes

AccommodationTypes

Mere end skiløb Aktiviteter i Les Deux Alpes

Ud over fantastisk skiløb og hyggelig charme, byder Les Deux Alpes på hygge og andre sjove aktiviteter.

I Les Deux Alpes finder du en bowlinghal, en lasergame bane, spillerum og sågar en biograf. Så hvis det er overskyet en dag eller du har trætte ben, så er der rigeligt at give dig til her i byen. 

Wellness og fitness

To ting der ikke nødvendigvis behøver at hænge sammen. Hvis du har mere overskud efter en dag på ski, kan er der mulighed for at deltage i yoga og andre aktiviteter i Les Deux Alpes. 

Hvis du derimod er træt og har brug for lidt lækker wellness, er der også rig mulighed for det her i byen. 

Arrangementer med guiderne

Foruden alt det, du kan opleve på egen hånd i Les 2 Alpes, så har vores guider også hver sæson en masse spændende arrangementer på ugeprogrammet. Det varierer lidt fra sæson til sæson og nogle er mod ekstra betaling. Herunder er et udkast til, hvad der kunne være på et ugeprogram med guiderne.

  • Picnic i sneen
  • Skibriefing

I Frankrig må vi desværre ikke køre pistevisning grundet fransk lovgivning. I stedet for kører vi i starten af din skiferie en skibriefing, hvor vi fortæller om de bedste nedfarter og lifte i området, generel information og hvad der er godt at vide.

Få et tilbud på skiferien til Les Deux Alpes

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Les Deux Alpes. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vild med Les Deux Alpes? Så kan du også lide ..