Frankrig, Les Deux Alpes

Lejlighed

Residence l'Ours Blanc

Fakta

Om Residence l'Ours Blanc

Velkommen til Les Deux Alpes og lejlighederne l’Ours Blanc! Hvis du vil bo lige ved skiløbet, så er du kommet til det rette sted, min ven.

Pisten og liften er nemlig lige ude foran døren. Helt perfekt, hvis man er typen, der gerne vil have første tur på pisterne om morgenen – og helt ærligt, hvem vil ikke gerne det?

Lejlighederne
Selve lejlighederne har, hvad du har brug for på skiferien – men ærligt, så har de heller ikke mere. Det er ikke luksus, men de er rigtig fine og består af en stue med en sovesofa, et værelse med dobbeltseng, et tekøkken og et badeværelse. Der er plads til 4-6 personer.

Wellness på skiferien
Det du får her, som du ikke normalt får i en lejlighed, er wellness. Ja, du læste rigtigt. Her kan du nemlig bruge pool og fitness gratis – og skal det være lidt mere lækkert, kan du mod et tillæg købe dig adgang til saunaen.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turist kontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen
Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se dig på skiferien i Les Deux Alpes!

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 100 m

Værelset

Mikrobølgeovn Ja

Sengelinned Ja

Vaskemaskine Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

Bruser Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Fitnessrum Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

Slutrengøring undtagen køkken Ja

SwimmingPool Ja

Vis mere

Vaskeservice: Ja

WiFi: Ja

 

Lejlighed 2-værelser 4 personer

Lejlighed på ca. 33 kvm til maksimum 4 pers. indrettet med et værelse med dobbeltseng, køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa samt dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, microovn og opvaskemaskine.  
Sengelinned -Kogeplader -Opvaskemaskine - Microovn – Køleskab - Opvaskemaskine

Lejlighed 2-værelser kabine 6 personer

Lejlighed på ca. 38 kvm til maksimum 6 pers. indrettet med et værelse med to dobbeltseng, en soveniche med køjeseng til 2 personer, køkken/opholdsrum med to sovepladser på sovesofa samt dusch/wc. Køkkenet indeholder køleskab, kogeplader, microovn og opvaskemaskine.
Sengelinned -Kogeplader -Opvaskemaskine - Microovn – Køleskab - Opvaskemaskine

AccommodationTypes