Frankrig, Les Deux Alpes

Hotel

Hotel Base Camp Lodge

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Base Camp Lodge

Velkommen til Hotel Base Camp Lodge, det hyggelige hotel midt i hjertet af Les Deux Alpes, hvor skiløbet er inden for rækkevidde.

Base Camp Lodge har den ultimative beliggenhed i Les Deux Alpes. Hotellet er centralt placeret, omgivet af charmerende barer, butikker og restauranter. Det vigtigste, skiløbet, er kun 150 meter væk med både lift og pister inden for gåafstand. Her har du det hele lige ved hånden - fra pisten til en afslappende stund med en Aperol eller varm kakao i solen.

Perfekt placering

Du er kun en kort gåtur væk fra Les Deux Alpes’ kulinariske oplevelser. Vi anbefaler at udforske det franske køkken på de mange lækre restauranter i byen. Her finder du et væld af franske specialiteter, samt et udvalg af lækre internationale retter.

Moderne værelser

Hotellet og dets værelser er sjovt og moderne indrettet, med et tvist af traditionel alpestil. Værelserne har bjergformede træpaneler, der er lyse og moderne. Selvom værelserne er enkle og minimalistiske, har de alt, hvad du behøver for en skiferie.

Der er et bredt udvalg af værelsesmuligheder, lige fra sovesale til dobbeltværelser, familieværelser og suiter. Uanset om du rejser alene, med familien eller venner, kan du finde det ideelle til jer her.

Morgenmad til skidagen

Base Camp Lodge gør det let for dig at starte din skidag. Hver morgen serveres en overdådig morgenmadsbuffet med kolde og varme retter. Uanset præferencer, er der noget for enhver smag. Så du behøver ikke bekymre dig om en mættende start på din skidag – det er garanteret.

Hyggelig bar & lounge

Når afterski-tiden nærmer sig, kan du slappe af i hotellets hyggelige bar og lounge, eller på den sydvendte terrasse i solens sidste stråler. Her kan du nyde en forfriskende fadøl, et godt glas vin eller vælge en drink fra den lækre cocktail menu i baren. Med en central beliggenhed i byen og en solrig terrasse, er gode tider garanteret her.

Sauna & fitness

Efter en dag på ski kan du forkæle dine ømme muskler i hotellets sauna eller få en træning i fitnessrummet, hvis du ønsker at holde dig aktiv under din skiferie.

Base Camp Lodge giver dig mulighed for at have den bedste tid på din skiferie, med en ideel kombination af skiløb, afslapning og underholdning.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turistkontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen i Les Deux Alpes!

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 125 m

Afstand til skileje 25 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Fitnessrum Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 8€ /day

Live musik Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Vis mere

Skirum: Ja

WiFi: Ja

1 seng på delt værelse til 10 personer

Sovesal til 10 personer, hvor man køber 1 seng og deler værelset med andre. Værelserne er ca. 44m2 og med køjesenge (90x200). Herudover er der toilet og badefaciliteter til deling. Der er også et mindre køkken og et siddeområde på hver sovesal.

Dobbeltværelse mod nord

Værelse til 2 personer på ca. 12m2, som vender mod nord og har udsigt mod byen. Værelset har en dobbeltseng (160x200) og der kan laves enkeltsenge på forespørgsel. Herudover bad og separat toilet.

Dobbeltværelse mod syd

Værelse til 2 personer på ca. 18m2, som vender mod syd og har udsigt mod bjerget. Værelset har en dobbeltseng (160x200) og der kan laves enkeltsenge på forespørgsel. Herudover bad og separat toilet.

Familieværelse

Værelse for op til 4 personer delt i 2 soverum. Der en dobbeltseng (160x200) i det ene værelse og enten en sovesofa eller en dobbeltseng (160x200) i det andet værelse. Der kan laves enkeltsenge på request. Herudover badeværelse med enten badekar eller bruser og separat toilet.

Suite Cordée

Suite for op til 4 personer på ca. 40m2 i 2 etager. På den nederste etage en dobbeltseng (160x200), siddeområde med sofa, badeværelse og separat toilet. På øverste etage et værelse med dobbeltsenge (160x200), badeværelse med bruser og toilet.
Der er mulighed for enkeltsenge på forespørgsel. Herudover har værelset balkon på begge etager.

AccommodationTypes