Skiløb på fire bjerge Tag på skiferie til Schladming

Sådan er en skiferie til Schladming i Østrig:

  • God til venner, par og familier med ældre børn
  • Autentisk med østrigsk charme og hygge
  • Skiløb i fire forskellige områder, som hænger utrolig godt sammen
  • Næsten altid ski-in/ski-out - så du er hurtigt på ski
  • En billig skiferie - du får meget for pengene her. Især hvis du bor på Hotel Götselhof der ligger lige på pisten.

Værter i verdensklasse

Schladming er indbegrebet af vintersport med flere verdensmesterskaber bag sig - men byen er stadig autentisk og hyggelig. For det er faktisk en rigtig by, hvor der bor cirka 6000 mennesker foruden turisterne.
Det er et spændende og godt skiområde i Østrig - så du kan godt glæde dig.

Læs mere om Schladming her.

Fakta om Schladming

Blå pister

50 km

Røde pister

91 km

Sorte pister

15 km

Samlet pister

156 km

Schladming

Højeste skiløb

2.700 m

Længste nedfart

7 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

85

Liftkapacitet

89.400 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Rittisberg

Hauser Kaibling

Der Dachstein

Ramsau am Dachstein

Hochwurzen

Vores lejligheder og hoteller i Schladming

AccommodationTypes

Autentisk og fantastisk Schladming i Østrig

Schladming er et spændende og rigtig godt skiområde i Østrig! Det er den største del af skiområdet Dachstein-Tauern-Region som består af fire bjerge. Schladming er indbegrebet af vintersport, og med flere verdensmesterskaber bag sig er der rig mulighed for at prøve kræfter med VM pisterne

De fire bjerge i Schladming udgør tilsammen den perfekte kombination til skiferien, og du vil kunne finde udfordringer uanset om du er nybegynder, barn, øvet eller ekspert. Alle fire bjerge hænger godt sammen, og rent skimæssigt byder de fire bjerge ind med hver deres karaktertræk, som gør skiferien i Schladming til en udfordrende og spændende skioplevelse.

  • Hauserkaibling byder på varieret skiløb og områdets hyggeligste hytter. Her er ligeledes områdets længste markerede off-piste rute - som kun bør prøves, hvis du er en dygtig skiløber.

  • Planai er det største bjerg og byder på VM-pisterne og lange nedfarter. Bjerget har masser af flot natur og en del dejlige panoramapister i varierende sværhedsgrader, så også nybegynderen kan køre i bund.

  • Hochwurzen består af alt fra pukkelpiste til brede fine begynderpister samt en belyst kælkebane. Der er tilmed belyst aftenskiløb helt fra toppen, og så kan du løbe på ski ind i skistalde.

  • Reiteralm er det sidste og et mindre befærdet bjerg med god sne.

Pistevisning i Schladming

Kan de fire bjerge og mange muligheder virke lidt uoverskueligt? Så kan du se frem til en pistevisning med vores dygtige guider. De vil tage dig rundt i det store skiområde og vise nogle af deres favoritpister og restauranter med mere.

Must-see på skiferien til Schladming

Et sted vi helt klart synes, du skal opleve er udsigtspunktet på toppen af Hochwurzen bjerget. Du skal tage stoleliften Gipfelbahn op på toppen af bjerget. Derefter skal du gå 10-15 meter længere opad for at komme til udsigtspunktet og det er det hele værd! Der er en fantastisk udsigt ud over Alperne og den lange dybe dal, der løber for foden af bjergene. Det er et sted, der vil tage pusten af dig, og sætte baggrunden for et billede der vil gøre alle grønne af misundelse!

Autentisk stemning

I Schladming er der en autentisk og hyggelig østrigsk stemning, både på pisterne og i alle de små, hyggelige hytter, der er gavmildt strøet ud over hele skiområdet. Derudover byder byen på rigtig gode indkøbsmuligheder, hyggelige afterskisteder og restauranter, så der er god mulighed for at nyde skiferien udenfor pisten.

Mere end en ski-destination

Der bor omtrent 6000 mennesker i Schladming – foruden turisterne. Derfor kan der godt være mange mennesker på pisterne i weekenderne, da de lokale Østrigere også tager på Planai bjerget. Der kan du med fordel tage over på for eksempel Hauser Kaibling for at undgå de mange mennesker. Til gengæld gør det store antal af lokale Schladming til en meget levende by, hvor der altid sker noget.

Lyder Schladming som noget for dig? Dét kan vi godt forstå. En skiferie til Schladming fortryder du ikke!

Populære ophold i Schladming

Få et tilbud på skiferien til Schladming

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Schladming. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.