Frankrig, Les Deux Alpes

Hotel

Hotel Orée des Pistes

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Orée des Pistes

Rejser du med børn på skiferie, så er du kommet til det rette sted! Hotel Orée des Pistes har en beliggenhed helt i top, det ligger nemlig lige ud til pisten og i hjertet af Les Deux Alpes. What’s not to like?

Som bonus, starter skiskolen med ESF, kun 100 meter fra hotellet. Du slipper derfor for, at slæbe rundt på både dine egne og børnenes ski.

Hotel Orée des Pistes ligger faktisk lige for foden af pisten, og det tager kun et minut at gå til den nærmeste lift “Jandri 1” og “Jandri Express”, som hurtigt tager dig op i det lækre skiområde. Derudover ligger hotellet også på snetorvet, som betyder, at beliggenheden er lige midt i centrum af byen. Så ikke nok med du har skiløbet tæt på dig, så har du også shopping, barer, restauranter og supermarkeder lige rundt om hjørnet.

Værelserne

Hotellet oser generelt af en hyggelig atmosfære, og alle værelserne er nyrenoverede og er meget moderne, minimalistisk og godt indrettet. Samtidig er alle værelser indrettet med alt hvad du behøver for at have en fantastisk skiferie. Du kan både booke værelser med og uden balkon - hvis du ønsker balkon, kan du vælge det i bookingprocessen.

Til hvert værelse, finder du også et skiskab i skikælderen, så du slipper for at skiene skal stå og fylde på dit værelse.

Morgenmad på skiferien

Når du bor på Hotel Orée des Pistes, får du morgenmad med i opholdet, så du behøver hverken sætte hovedet i blød, for at finde ud af hvad morgenmaden skal stå på. Når vækkeuret ringer om morgenen, kan du bare trille ned til morgenmadsbuffeten, sætte dig til rette og få fyldt energidepoterne op til en lang dag på ski.

Til aften, kan du tilkøbe aftensmad, så du kan igen sætte dig til rette i hotellets restaurant, hvor der vil blive serveret en lækker continental buffet, så der burde være noget for enhver smag. En enkelt aften i ugen, vil der i buffeten også være raclette, som du ikke skal snyde dig selv for, da det er en fransk specialitet.

Er du ude på pisterne hele dagen, og ikke ved hvor du skal lave dit frokoststop, så har hotellet også deres eget Brasserie. Nu når hotellet ligger for foden af pisten, kan du jo slå et sving eller to forbi til frokosten også, som kan nydes på deres solterrasse.

Og nu når vi snakker om hotellets solterrasse, kan du jo slutte skidagen af med at sidde og nyde en kold øl, en god drink eller et godt glas vin i eftermiddagens sidste solstråler. Som bonus, får du sammen med solstrålerne, også synet af de smukke bjergtoppe serveret til din eftermiddags drink.

Kalder køjen ikke helt efter aftensmaden, så er der både et bar- og loungeområde på hotellet. I bar- og loungeområdet kan du slappe af med familien eller vennerne over et brætspil, en god bog, eller måske en godnatdrink i baren.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turistkontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 25 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til skileje 50 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Reception Ja

Skirum Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse Premium

Dobbeltværelse på mellem 12-17m2 med enten dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Herudover bad med enten brus eller badekar og toilet.

3-sengsværelse Premium med balkon

Værelse til 3 personer på mellem 16-17m2 med 3 enkeltsenge og balkon. Herudover bad med enten brus eller badekar og toilet.

4-sengsværelse Premium med balkon

Værelse på ca. 19-20m2 med 3 enkeltsenge, en udtræksseng til et barn og balkon. Separat bad og toilet.

AccommodationTypes