x

Solrig og kold uge i Østrig Vejret i Østrig i uge 9

Alpendorf

Skal du til Alpendorf på skiferie i uge 9, så kan du se frem til en kold og solrig uge. Der ligger 21centimeter sne på pisterne og 80 centimeter sne i dalen - og der er masser af frisk puddersne. Ugen byder på solskin og klart vejr alle dage, med undtagelse af tirsdag og torsdag, som er en smule overskyet, men uden sne. Temperaturen vil i dagtimerne ligge mellem og –18 grader, så husk det varme uldundertøj. Alt i alt en uge med rigtig dejligt vejr til alle de danskere, skal på skiferie til Alpendorf.

Bad Gastein

Der ligger lige nu 185 centimeter sne på toppen af bjerget i Bad Gastein og 60 centimeter i dalen. Mandag og tirsdag i uge 9 forventes der at falde omkring centimeter frisk sne sammenlagt. Fredag og lørdag er en smule overskyet, men dog uden sne. De øvrige dage i uge 9 står på solskin og klart vej med temperaturer mellem 1 og –22 grader i dagtimerne, så du skal både huske solbrillerne og det varme uldundertøj. Det er gode forhold for skiglade gæster i Bad Gastien i Østrig, så du kan godt glæde dig.  

Ischgl

Med 100 centimeter sne i dalen og 170 centimeter sne liggende på toppen, har Ischgl endnu engang en skøn uge i vente. Du skal huske solbrillerne og solcremen, hvis du er på vej mod den østrigske alpeby. Hele uge 9 står på solskin og klart vejr, dog med undtagelse af lørdag, som er en smule overskyet, men uden sneTemperaturen vil i dagtimerne ligge mellem –5 og –23 grader, så du skal også huske det varme uldundertøj, når du pakker tasken. 

Schladming

Schladming byder i uge 9 på 160 centimeter sne på toppen af bjerget og 90 centimeter sne i dalen, og det betyder rigtig gode og kolde skiforholdDer er solskin og en lille smule sne på vej, så gæster uge 9 kan se frem til frisk sne og klart vejr – ikke dårligt vel? Der skal falde omkring centimeter sne sammenlagt mandag og tirsdag. De øvrige dage i uge 9 byder på høj sol og klart vejr, dog med undtagelse af torsdag og lørdag, men uden sne. Husk solcremen, det varme uldundertøj og solbrillerne, når du pakker tasken. Temperaturen vil i dagtimerne ligge mellem 3 og –20 grader.

St. Anton

Husk de brede planker, det varme uldundertøj og solbrillerne, hvis du skal på skiferie med Danski i St. Anton i uge 9. Der ligger hele 370 centimeter af det hvide guld på toppen af bjerget og omkring 125 centimeter i dalen. Vejret byder både på høj sol og klart vejr hele ugen med undtagelse af tirsdag og lørdag - ikke dårligt! Temperaturen vil i dagtimerne ligge mellem –23 og –3 grader, så glæd dig til en lækker uge med de helt perfekte forhold i St. Anton.

Sölden

Med 328 centimeter sne på toppen af bjerget og 172 centimeter i dalen i Sölden er der rigtig dejlige skiforhold til dig, som skal mod den østrigske bjergby i uge 9. Der skal falde omkring 5-10 centimeter sne fredag og lørdag. Torsdag vil blive en smule overskyet, dog uden sne. De resterende dage i ugen byder på solskin og klart vejr, så pak solbrillerne. Temperaturen i dagtimerne vil ligge mellem –11 og –26 grader. Det bliver altså en kold men skøn affære i Sölden i uge 9.

Saalbach-Hinterglemm

Skal du mod Saalbach i uge 9? Glæd dig. Der ligger 170 centimeter sne på pisterne og 90 centimeter sne i dalen. Du kan se frem til høj sol og klart vejr i denne uge, så det må siges at være perfekte forhold, som venter i den østrigske alpeby. Tirsdag kan der falde omkring 2 centimeter sne. Fredag og lørdag vil blive en smule overskyet, dog uden sne. Temperaturen i dagtimerne er mellem og –20 grader, så husk de varme handsker, når du pakker tasken 

Wagrain  

Der ligger 210 centimeter sne på toppen af bjerget og hele 80 centimeter sne i dalen  Wagrain. Der skal falde omkring 4 centimeter sne sammenlagt mandag og tirsdagGlæd dig til de øvrige dage i ugen, som byder på solskin og klart vejr, så husk solbrillerne og solcremen. Temperaturen vil i dagtimerne ligge mellem 3 og –19 grader, så det er skønne forhold, der venter i Wagrain i Østrig. 

Zell am See   

Der ligger 183 centimeter sne på pisterne og venter på dig i Zell am See i uge 9, og der er smule mere på vej. Der forventes at falde omkring 3 centimeter nysne mandag og tirsdag. Resten af dagene står på solskin og klart vejr, så husk at pakke solbrillerne og solcremen. Temperaturen vil i dagtimerne ligge mellem –19 og grader, så tag det varme undertøj med i kufferten. Glæd dig til en skøn uge i Zell am See - det gør vi i hvert fald. 

Klik her og find din skiferie til Østrig.

x

Pow, pow, powder Vejret i Frankrig i uge 9

Alpe d'Huez  

Alpe d'Huez byder velkommen til 324 centimeter sne på pisterne og 198 centimeter sne i dalen i uge 9. Husk de brede planker, for der er masser af frisk puddersne til dig i Alpe d'Huez, og der er mere på vej. Torsdag forventes der mellem 10-15 centimeter sne, fredag omkring 15-20 centimeter sne og lørdag omkring 5-10 centimeter sne. Alle de øvrige dage ugen byder på høj sol og klart vejr, så pak solbrillerne og solcremen. Med temperaturer mellem –7 og –21 grader skal du også huske det varme undertøj, når du pakker kufferten til skiferien.

Courchevel 

Hvis du befinder dig i Courchevel uge 9, kan du både se frem til lidt ny sne og solskin. Der ligger hele 313 centimeter sne på pisterne og 202 centimeter i dalen. Ugen i det franske byder på lidt af hvert, og du kan både forvente høj sol og frisk puddersne. Torsdag, fredag og lørdag forventes der at falde omkring 10 centimeter sne sammenlagtDissdage vil selvsagt være mere overskyet, men du skal glæde dig til de resterende dage. De byder på solskin og klart vejr, så det bliver en dejlig ugeTemperaturen vil i dagtimerne ligge mellem –2 og –1grader, så husk de varme handsker, når du pakker til skiferien i helt fantastiske Courchevel.

La Rosiére    

Find de brede planker frem og glæd dig til hele 445 centimeter af det hvide guld på pisterne i La Rosiére i uge 9Der ligger også hele 260 centimeter sne i dalen - så det er altså ikke sne, der mangler. Der er en mere frisk sne på vej; omkring 10-15 centimeter torsdag, 5-10 centimeter fredag og 10-15 centimeter lørdag. Der meldes solskin og klart vejr de resterende dage i ugen, så du skal både huske solcremen og solbrillerne. Temperaturen vil i dagtimerne ligge mellem –5 og –19 grader, så husk det varme uldundertøj. Alt i alt må siges at være de perfekte forhold i La Rosiére i uge 9.

Montgenévre

Skiløbere der vender snuden mod Montgenévre kan i uge se frem til 300 centimeter sne på pisterne og hele 285 centimeter i dalen. Der er mere sne på vej til den franske destination. Torsdag forventes der at falde omkring 20-25 centimeter nysne, og fredag forventes der også at falde omkring 20-25 centimeter nysne. Der vil være solrigt og klart vejr alle øvrige dage i ugenTemperaturen i dagtimerne vil ligge mellem –7 og –19 grader. Der er altså dejlig forhold for godt skiløb denne uge. Du skal huske at pakke både solbrillensolcremen og det varme uldundertøj, når du pakker til skirejsen.

Tignes  

Lige nu ligger der 360 centimeter af det hvide guld på toppen og 230 centimeter i dalen i TignesDet må siges at være pudderhimlen. Der er lidt mere frisk sne på vej i uge 9. Der forventes at falde omkring 5-10 centimeter sne torsdag, 10-15 centimeter sne fredag og 5-10 centimeter sne lørdag. Men glæd dig til de resterende dage! Her byder den franske alpeby på solskin og klart vejr med temperaturer mellem –9 og –2grader i dagtimerne - altså noget nær perfekte forhold til skiferien. Glæder du dig?  

Val d'Isere

Skal du til Val d'Isere i uge 9 på skiferie, så kan du se frem til en ny sne og solskinsvejr. Der er ligger hele 360 centimeter sne på pisterne og 230 centimeter i dalen. Der skal falde omkring 5-10 centimeter sne torsdag, 15-20 centimeter sne fredag og 5-10 centimeter sne lørdag. Vi hos Danski synes ikke det er helt dårligt med masser af frisk puddersne. De øvrige dage i ugen står på solskin og klart vejr. Temperaturerne vil i dagtimerne ligge mellem –12 og –24 grader, så du skal pakke det varme skiundertøj til skiferien i Val d'Isere.

Val Thorens 

Val Thorens ligger der lige nu 290 centimeter sne på pisterne og 244 centimeter sne i dalen Der skal falde mere sne løbet af ugen; torsdag omkring 5-10 centimeter sne, 10-15 centimeter sne fredag og 5-10 centimeter sne lørdag. Der er en smule overskyet søndag, mandag og tirsdag – dog uden sne. Glæd dig til onsdag, hvor der meldes masser af solskin. Med temperaturer på mellem –7 og –22 grader, så skal du huske det varme uldundertøjGlæd dig til en uge i det franske, hvor du både får lov til at køre i sol og frisk puddersne - det bliver faktisk ikke meget bedre, hvis du spørger os. 

Valloire

Det bliver endnu en god uge i Valloire i uge 9. Der ligger 250 centimeter sne på pisterne og 130 centimeter i dalen. Der vil falde mere frisk sne i løbet af ugen; omkring 10-15 centimeter sne torsdag, 15-20 centimeter sne fredag og 5-10 centimeter lørdagDerudover byder vejret på solskin og en smule skyer, så husk solbrillen og solcremen, når du skal ud og nyde den nye sne. Temperaturen vil i dagtimerne ligge mellem –5 og –18 grader, så husk det varme undertøj. En dejlig uge med gode skiforhold venter i skønne Valloire.

Klik her og find din skiferie til Frankrig.

 

x

Ugen byder sol og frisk puddersne i Italien Vejret i Italien i uge 9

Canazei

What can-I-zai - se frem til en fantastisk uge! Canazei byder velkommen til endnu en uge med rigtig gode forhold. Der ligger 130 centimeter sne på toppen af bjerget, og der er mere på vej. Der vil falde omkring 9 centimeter ny sne i løbet af søndag, 10-15 centimeter sne fredag og omkring 5-10 centimeter om lørdagen. Husk også solcremen, da der resten af uge 9 vil være solskin og klart vejr. Temperaturen vil ligge mellem –5 og –22 grader i dagtimerne, så husk det varme uldundertøj. Glæd dig til en skiferie med dejlige forhold i Canazei.

Cervinia  

Der er i uge 9 hele 380 centimeter sne på toppen af CerviniaUdover lækker nysne byder Cervinia også på høj sol og klart vejr i løbet af ugen, ikke dårligt. Der vil falde omkring 5-10 centimeter sne torsdag, 25-30 centimeter sne fredag og 5-10 centimeter lørdag. Disse dage vil selvsagt blive en smule overskyet, men solen vil stadig kigge frem de øvrige dage. Temperaturen vil i dagtimerne ligge mellem –10 og –25 grader, så husk både solbrillerne og det varme uldundertøj, når du pakker til skiferien.

Livigno

Der er fine forhold i Livigno i uge 9, så glæd dig, hvis du skal på skiferie hertil. Denne uge byder på 122 centimeter sne på pisterne og 98 centimeter i dalen. Dagene byder både på solskin og ny puddersne, så du kan godt glæde dig til fantastisk skiløb i denne uge. Der falder omkring 4 centimeter sne søndag, 20-25 centimeter sne fredag, og 10-15 centimeter sne lørdag. Temperaturen vil ligge mellem –6 og -22 grader i dagtimerne, så du skal både huske solcremen, solbrillerne og det varme skiundertøj.  

Sauze d’Oulx  

Hiv solbrillerne og de brede planker frem og nyd ugen i italienske Sauze d’Oulx. Uge 9 byder på 170 centimeter sne på pisternesolrige dage og endnu mere puddersne. Torsdag vil der falde omkring 20-25 centimeter sne, og fredag vil der komme omkring 20-25 centimeter sne. De resterende dage vil der være solskin og klart vejr. Med temperaturer på mellem –7 og –20 grader i dagtimerne er der rigtig gode forhold i den italienske by, og du skal huske uldundertøjet.  

Sestriere

Sestriere ligger der 170 centimeter sne på pisterne og 40 centimeter i dalen. Der er mere sne på vej til den italienske destination; omkring 20-25 centimeter sne torsdag og 25-30 centimeter fredag. Derudover står der solskin og klart vejr på menuen de øvrige dage i ugen, så husk solbrillerne, når du pakker tasken til skirejsen med Danski. Temperaturen vil i dagtimerne ligge mellem –7 og –20 grader, så husk de varme handsker og det varme uldundertøj. Glæd dig til en lækker uge! 

Klik her og find din skiferie til Italien.

Få et gratis, uforpligtende tilbud på din skiferie
Udfyld formularen herunder

Solo på ski et oplagt valg for dig der mangler selskab på pisten