Danski favorit Tag på skiferie til Frankrig

Fem grunde til at tage på skiferie til Frankrig:

  • Frankrig har noget for alle uanset skiniveau
  • Vi tilbyder dansk skiskole flere steder i Frankrig
  • Frankrig er snesikker, så du skal ikke bekymre dig om sne
  • Frankrig har en høj solstatistik, så husk solcremen
  • Store skiområder, lange pister og skiløb i verdensklasse

Verdens bedste skisportsbyer

Frankrig er bare størst og bedst! Det er ikke uden grund, at det er de franske ski-destinationer, der år efter år løber med titlerne som Europas- og Verdens bedste skisportssted. I Frankrig står de nemlig aldrig stille. Alle vores destinationer fornyer sig hvert år med nye lifter, udvidelse af skiområderne eller aktiviteter i byen.

Læs mere om en skiferie til Frankrig her

Vores rejsemål i Frankrig

Alpe d'Huez

En klassikker der bare bliver bedre og bedre!

Læs mere om Alpe d'Huez

For 37 år siden "opfandt" Danski Alpe d'Huez. Klassikeren, der bare bliver bedre og bedre. I Alpe d'Huez finder du skiterræn for alle niveauer. Alpe d'Huez ligger i 1.850 meters højde og byder på 250 pistekilometer forbundet af 81 lifter. Byen og området har alt, hvad hjertet begærer på en skiferie - så glæd dig til en skiferie for hele familien i skønne Alpe d'Huez.

Har du spørgsmål til

Alpe d'Huez?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Thomas Ørts

La Rosiere

Tag på skiferie med hele familien til den solrige destination, La Rosiere.

Læs mere om La Rosiere

Smukke La Rosiere ligger på en sydvendt skråning, hvor der (næsten) er solgaranti. Det er faktisk et af de skisportssteder med flest soldage i Frankrig. De lokale kalder byen for Tarentaisedalens terrasse på grund af de mange solrige timer. Men det er ikke kun solen der gør området fantastisk, skiløbet er nemlig også en klasse for sig selv.

Har du spørgsmål til

La Rosiere?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Sebastian Bundgaard

Tignes

Perfekt tilrettelagt skiløb i et af verdens bedste skiområder.

Læs mere om Tignes

Skiområdet i Tignes betragtes som noget af verdens bedste. I dette område findes der over 300 kilometer perfekt tilrettelagt skiløb, forbundet af et af verdens mest moderne liftsystemer. Skiområdet dækker over spændende og varieret skiløb med gode lange blå, røde og sorte pister. Perfekt område til den let-øvede og øvede skiløber.

Har du spørgsmål til

Tignes?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Sebastian Bundgaard

Val d'Isere

Et mekka for skiløbere med hang til off-piste.

Læs mere om Val d'Isere

Skiområdet i Val d'lsere betragtes som noget af verdens bedste. I dette område, tidligere kaldet Espace Killy, findes over 300 kilometer perfekt tilrettelagt skiløb forbundet af et af verdens mest moderne liftsystemer. Man siger, at 10 % af området er pisterne - resten er off-pisten. Så er du en pudderhund, så er Val d'Isere lige dig.

Har du spørgsmål til

Val d'Isere?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Thomas Ørts
I Val Thorens er der gode offpiste muligheder på skiferien med Danski

Val Thorens

Europas og verdens bedste skisportssted år efter år.

Læs mere om Val Thorens

Besøg et af verdens største sammenhængende og effektive skiområder med udfordringer på de mange pister om dagen og med afterski og livemusik på de utallige barer om natten. Tag på skiferie til Val Thorens og oplev Europas højeste og mest effektive skisportsdestination med adgang til 600 kilometer pister.

Har du spørgsmål til

Val Thorens?

Frederik Klebaek

Tlf. +45 86 800 600 eller frederik.klebaek@danski.dk

Frederik Klebaek

Skiområdet

Byen

Vores tre mest populære ophold i Frankrig

Den bedste tid Snesikre og store Frankrig

Rejs med Danski på skiferie til Frankrig og oplev lækkert skiløb, høj sol og hyggelige hoteller blandt vores mange forskellige rejsemål. Frankrig er, blandt mange danskere og europæere, det foretrukne land at rejse på skiferie til. Det skyldes blandt andet de højtliggende skisportsområder, der betyder snegaranti og god sne under skiene.

Frankrig har noget for alle skiløbere! Uanset om I er en børnefamilie, der søger let tilgængelige pister, om I er en større gruppe, der gerne vil på ski i et stort område, eller om I er de erfarne og garvede skiløbere, der søger udfordrende terræn, så har Frankrig, hvad der skal til. 

Skiløb til alle skiløbere

I Frankrig finder du skiområder med mange blå pister, der egner sig godt til børn og nybegyndere samt områder, hvor hovedparten af pisterne er røde og sorte. Her kan de erfarne skiløbere blive udfordret på de mange pistekilometer og off-piste områder.

Masser af sol og sne på skiferien

Som skiløber i Frankrig kan du forvente høj sol, masser af sne pakket ind i eventyrligt skiløb i et varieret terræn, smuk natur, fascinerende bjergudsigt samt nogle af Europas mest eftertragtede skiområder.

Den populære skiferie til Frankrig

De fleste og mest populære skiferiedestinationer er beliggende i den sydøstlige del af Frankrig, grænsende op mod Schweiz og Italien. Her finder du både Alpe d'Huez, La Rosiére, Tignes, Val d'Isere og Val Thorens blandt Danskis destinationer.

Charmerende Frankrig

Mange franske skisportsområder er byer, der er er opstået på grund af netop skisporten samt deres beliggenhed, der sikrer de bedste forhold for skiløb både på og uden for pisterne. Det er ikke ensbetydende med, at de alle er satellitbyer. Alpe d'Huez, Tignes Le Lac og Val d'Isere er gamle hyggelige byer, med charme og hygge.

Fransk afterski

Når dagen går på hæld, eller benene bare er godt brugte efter en lang og sjov skidag, har Frankrig meget mere end lækkert skiløb at tilbyde. Frankrig er nemlig også kendt for den gode og hyggelige afterski, hvor familie og venner mødes til en kold øl eller sodavand. Her er der tid til at snakke om dagens sjove oplevelser, de vilde styrt og alt hvad der ellers hører sig til på en skiferie.

Er du til høj musik, dans på bordene og rigtig mange mennesker samlet på ét sted, så er afterski-fænomenet La Folie Douce stedet, du skal besøge. Her er alt, hvad der skal til for at skabe en rigtig god og sjov fest, og så kan du køre på ski til og fra festen. La Folie Douce (direkte oversat: den søde galskab) holder til flere steder i Frankrig – blandt andet i Alpe d'Huez, Val d'Isere og Val Thorens.

Tag børnene med på skiferie

Du kan uden problemer tage børnene med på skitur til Frankrig. Vi har mange børnevenlige destinationer, og de største skiområder tilbyder skiskole til børnene.

Især Alpe d'Huez er et af vores mest børnevenlige områder i Frankrig - både når det kommer til pisterne, lifterne samt hotellerne. Danski tilbyder dansk skiskole i Alpe d'Huez til de mindste skiløbere samt vores koncept SnowyClub.