Frankrig, Les Menuires

Lejlighed

Residence Chanteneige Croisette

Fakta

Om Residence Chanteneige Croisette

Vil du gerne have ski-in/ski-out i Les Menuires, så ligger lejlighederne Residence Chanteneige Croisette for foden af pisten og skaber rammerne for en hyggelig skiferie.

Velkommen til Residence Chanteneige Croisette i Les Menuires, hvor du finder lejligheder til skiferien med din nærmeste familie, venner eller partner.

Lejlighederne

Udover at du får direkte adgang til de tre dales store legeplads, kan du også på Residence Chanteneige Croisette nyde din morgenkaffe med en fantastisk udsigt til de sneklædte bjergtinder, da de fleste lejligheder har balkon.

Der findes to typer lejligheder på Residence Chanteneige Croisette. Den ene type er en studie-lejlighed med plads til op til fire personer, og den anden type er en etværelseslejlighed, med plads til op til fem personer. Lejlighederne er enkelt indrettede og har alle faciliteter, du har brug for til din skiferie i Les Menuires. Du vil finde en stue med en sovesofa, et praktisk tekøkken og et badeværelse med separat toilet.

Hvordan maden smager i lejligheden, er helt op til dig selv, det er nemlig dig der er masterchef i eget køkken. Men med det funktionelle tekøkken, har du rig mulighed for at vise dine kokkeskills frem. I stuen er der plads til, at du kan sidde hyggeligt sammen med familien eller vennerne efter dagens skiløb, måske med et brætspil, en god bog eller bare slappe af.

Beliggenhed

Residence Chanteneige Croisette ligger perfekt placeret med kun 10 meter fra skiliften og midt i hjertet af det franske skiresort Les Menuires. Her har du direkte adgang til skiområdets pister og de tre dales store legeplads af et skiområde. Det betyder, at du næsten har ski-in/ski-out, og det bliver nærmest ikke meget bedre end det!

Er du en ægte fan af det franske køkken og ønsker at udforske Les Menuires’ kulinariske tilbud, så er Residence Chanteneige Croisette centralt beliggende i bydelen La Croisette. Der er rig mulighed for at besøge flere restauranter, barer og butikker lige uden for lejlighedskomplekset, hvor du kan smage dig igennem de lækre lokale Savoyard-retter og nyde de lokale vine.

Hvis du derimod foretrækker at vise dine egne kokkeevner frem for dine rejserfæller, så er der et supermarked kun 50 meter fra lejlighedskomplekset. Her finder du alt, hvad du skal bruge for at lave en lækker middag til din familie eller venner, og du kan også udforske de mange lækre franske specialiteter.

Hvis du kommer kørende i bil til Les Menuires, kan du parkere ved Les Chalet du Soleil. Hvis du gerne vil parkere i en overdækket parkeringskælder, kan du gøre det mod betaling. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved den offentlig parkering, Parking De La Croisette, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen i Les Menuires og på Residence Chanteneige Croisette.

Afstande

Afstand til piste 20 m

Afstand til lift 25 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

Mikrobølgeovn Ja

Miniovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Fryser Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Ingen slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Reception Ja

Skirum Ja

WiFi Ja

Studio til 4 pers.

Studio lejlighed på ca. 32m2. I stue området er der sovesofaer til 2 personer og bag en afskærmning er der plads til yderligere 2 personer på sovesofaer eller foldudsenge. Fint mindre køkken med 2 kogeplader, køleskab m. frys, ovn eller microovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkeddel og brødrister. Separat bad og toilet. Herudover har lejligheden balkon.

2-værelses lejlighed til 5 pers.

Lejlighed på ca. 42m2. I stueområdet er der 2 sovesofaer og en udtræksseng. Derudover er lejligheden udstyret med et mindre køkken med 4 kogeplader, køleskab, ovn, mikroovn, kaffemaskine, elkeddel, brødrister og opvaskemaskine. I soveværelset er der 2 enkeltsenge. Separat bad og toilet. Herudover har lejligheden balkon.

AccommodationTypes