Frankrig, Val d'Isere

Lejlighed

Résidence La Daille

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Résidence La Daille

Residence La Daille er hyggelige lejligheder, der ligger i rolige omgivelser og mindre end 200 meter fra den nærmeste lift.

Velkommen til Val d'Isere og Residence La Daille! Lejlighederne er ideele til dig, der er stor tilhænger af det skønne område, men som godt kan undvære den store menneskemænge, det også ofte medfører.

Rolig beliggenhed i La Daille

De hyggelige lejligheder er centralt beliggende i den charmerende bydel, La Daille, knap to kilometer fra selve Val d'lsère by. Til gengæld bor du kun en spytklat fra pisten og kun 200 meter fra den nærmeste lift. På den måde undgår du at vandre mange hundrede meter i skistøvler.

Kort gåafstand til supermarked

Det lokale supermarked ligger inden for kort gåafstand, så hvis du ikke har behov for at udforske Val d’Isére by, behøver du det faktisk slet ikke! Alt hvad du skal bruge på jeres skiferie, er nemlig inden for en rimelig afstand. Skulle lysten alligevel melde sig, går bussen lige ude foran døre med fem til ti minutters mellemrum.

Fuldt udstyrede og hyggelige lejligheder

Lejlighederne er hyggelige og af nyere dato – men ikke bygget i går. De er perfekte til familieskiferien, da mange af dem har en køjeseng. I lejlighederne er alt, du skal bruge på skiferien – inklusiv et køkken med opvaskemaskine, så du kan stå på ski i stedet for at svine børsten i køkkenet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Hotel Christiania og Legrand Louis, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se dig på årets skiferie til Val d'Isere.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 1700 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 200 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Parkering (mod betaling) On demand

Reception Ja

Skirum Ja

WiFi Ja

1-vær. lejlighed m. kabine

Til maksimum 4 pers. Lejlighed på ca. 22 m², indrettet med opholdsrum med sovesofa og en kabine med to sovepladser. Desuden et køkken med siddeplads, opvaskemaskine, kogeplader og mikroovn. Desuden balkon eller lille terrasse.
Sengelinned - Håndklæder - Wi-Fi (gratis)

2-vær. lejlighed

Til maksimum 4 pers. Lejlighed på ca. 25 m², indrettet med soveværelse, køkken og opholdsrum, med to sovepladser. Køkkenet er i forbindelse med opholdsrummet, hvor der er siddeplads, opvaskemaskine, kogeplader og mikroovn. Desuden balkon eller lille terrasse. Stuen: Opholdsstue med 2 single sovesofaer. Soveværelse: Dobbeltseng.
Sengelinned - Håndklæder - Wi-Fi (gratis)

2-vær. lejlighed m. kabine

Til maksimum 6 pers. Lejlighed på ca. 31 m², indrettet med soveværelse, køkken og opholdsrum, med sovepladser og kabine med køjesenge. Køkkenet er i forbindelse med opholdsrummet, hvor der er siddeplads, opvaskemaskine, kogeplader og mikroovn. Desuden balkon eller lille terrasse. Stuen: Opholdsstue med 2 single sovesofaer. Soveværelse: Dobbeltseng + kabine med en køjeseng.
Sengelinned - Håndklæder - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes