Østrig, Mayrhofen

Hotel

Heart Hotel Nordstern ( Halvpension )

Halvpension

Fakta

Om Heart Hotel Nordstern ( Halvpension )

Få minutter fra hovedliften i Mayrhofen, byder Primo Hotel Nordstern (tidligere kendt som Pension Strass) dig velkommen indenfor til årets skiferie i den tyrolske charme.

På Primo Hotel Nordstern bor du få meter fra hovedliften, så ingen grund til at bekymre sig om at gå langt i dine skistøvler. Du bor i hjertet af Tyrol, med alt hvad det indebærer af charme og atmosfære.

Primo Hotel Nordstern er vores morgenmadspensionat i Mayrhofen, hvor du får skandinavisk personale på din skiferie. Pensionen er ikke luksus, men du får kvalitet og hyggelig stemning for pengene. Du vil føle dig hjemme, i afslappet omgivelser på hotellet, hvor det skandinaviske personale sørger for, at du får en dejlig skiferie.

Værelserne

På Primo Hotel Nordstern er der værelser uanset om du rejser alene, med din partner, vennerne eller hele familien. Du kan bo i både juniorsuite med ekstra opredning, og familieværelser med to separate værelser, til enkeltmandsværelser eller dobbeltværelser med ekstra opredning til en ekstra skiløber.


Værelserne er af østrigsk standard, og med det mener vi solid og god kvalitet, og det er hvad de rummelige værelser er. Interiørets stil har et romantisk skær med storblomstrede tekstiler og gulvtæpper.


Smag og behag er som bekendt individuelt, så stilen kan man mene hvad man vil om, men der er ingen tvivl om, at værelserne er meget hyggelige og velholdte. Værelserne indeholder alt, du har behov for på din skiferie.

Primo Hotel Nordstern er to bygninger, der er forbundet med glasgange, der giver en skøn udsigt ud over byen og de smukke sneklædte bjergsider. Bygningerne har vi kaldt for A og B, så det gør det nemt for dig at se hvilken bygning du skal bo i. Hvor bygning A hedder Apart, og bygning B hedder Garni. I begge bygninger er der mulighed for at opbevarer sit skiudstyr i en skikælder.


Pensionen er også forbundet med Sport & Spa Hotel Strass, med en glasgang. Der er mulig for at boble rundt i spabad og wellness på Sport & Spa Hotel Strass, mod betaling. Så hvis du trænger til lidt ekstra afslapning, efter en lang dag på pisterne, er det en anbefaling at besøge wellnessafdelingen.

Internet

Der er gratis wi-fi på hotellet. Vi er i Alperne, og derfor kan forsyningen af internettet have visse udfordringer med stabiliteten.

Uden mad og drikke dur helten ikke
Der er morgenmad med til alle ophold på Primo Hotel Nordstern, som du kan sidde og indtage i bygningens morgenmadsrestaurant med den fantastiske udsigt til de sneklædte bjergsider. Hver morgen kan du trille ud af sengen og ned til morgenmadsbuffeten, hvor der vil blive serveret et dejligt solidt og sundt udvalg, der fylder energidepoterne op til at boltre rundt på pisterne dagen lang.

Når du rejser på en kort skiferie i december, er der halvpension med i opholdet. Derfor skal du ikke tænke på aftensmaden. Din aftensmad skal du nyde i restauranten på Sport & Spa Hotel Strass, der ligger lige ved siden af Primo Hotel Nordstern. Her kan du nyde en 4-retters middag, som består af salatbuffet, suppe, forret, hovedret (kød, fisk eller vegansk) og dessert.

Da du ankommer sent på din korte skiferie i december, er der ikke aftensmad med på ankomstdagen, ej heller på afrejsedagen.

Placeringen

Du har aldrig langt hjem fra hverken ski eller afterski, Primo Hotel Nordstern ligger nemlig lige i hjertet af Mayrhofen. Den nærmest store hovedlift ligger kun 1 minut fra hotellet, som nemt tager dig op i det fantastiske skiområde. Vil du gerne udforske flere af de mange pistekilometer, du får med på dit liftkort, går skibussen blot få meters gå-gang fra hoveddøren.

Lige midt på hovedgaden i det pulserende Mayrhofen ligger Primo Hotel Nordstern, så alle byens barer, restauranter, butikker og supermarkeder ligger for dine fødder. Der er ingen undskyldning for, ikke at gå på opdagelse i byen.

Ankomst i bil

Der er mulighed for parkering ved Primo Hotel Nordstern, hvis du ankommer i bil. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Parkplatz Europahaus, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski ønsker dig en dejlig skiferie i Mayrhofen!

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse i bygning B

Dobbeltværelse med dobbeltseng samt bad og toilet. Værelset ligger i bygning B
Balkon – Sengelinned – Bad & toilet – Håndklæder

Juniorsuite med en mulig opredning i bygning B

Juniorsuite med dobbeltseng samt bad og toilet. Derudover er der mulighed for en ekstra opredning på værelset. Værelset ligger i bygning B
Balkon – Sengelinned – Bad & toilet – Håndklæder

AccommodationTypes