Frankrig, Val Thorens

Hotel

Marielle

Halvpension

Fakta

Om Marielle

Velkommen til Hotel Marielle i Val Thorens – dit 4-stjernede skihjem, med den bedste beliggenhed i de franske Alper. Dette luksuriøse hotel tilbyder direkte adgang til verdensklasse skiløb og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Beliggende midt i hjertet af Val Thorens, findes Hotel Marielle, hvor der findes verdensklasse skiløb lige uden for døren. Her er skiløbet så tæt på, at når du træder ud af skikælderen, træder du direkte ud på pisten. Og når din skidag er omme, er det bare at glide tilbage til hotellet om eftermiddagen.

Hotel Marielle er en ægte perle bygget i fransk chalet-stil med træ og sten, der giver dig følelsen af at være hjemme i Alperne. Når du træder ind på hotellet, omfavnes du af en indbydende atmosfære med møbler og farver, der oser af loungestemning og skaber den perfekte ramme for afslapning.

Navnet Marielle er en hyldest til den berømte franske professionelle skiløber, Marielle Goitschel, som har flest vundne skiløbsmesterskaber i Frankrig. Det tilføjer en chic og sporty atmosfære på hotellet.

Leg og underholdning for børn

De yngste gæster på hotellet er også i fokus med et specielt legerum, hvor der findes brætspil, bordfodbold, arkadespil, bøger og meget mere. Her er masser af muligheder for børnene at brænde noget energi af, så de går glade og trætte i seng.

Moderne og hyggelige værelser

På Hotel Marielle bor du i rummelige, lyse værelser, der kombinerer moderne stil, med en hyggelig atmosfære. Værelserne giver dig alt, hvad du behøver for at slappe af og oplade til flere dage på ski. Nogle af værelserne tilbyder endda en betagende udsigt over Val Thorens’ bjergtinder.

Skiferie med halvpension

På Hotel Marielle behøver du ikke bekymre dig om måltiderne, da alle ophold inkluderer halvpension. Morgenmaden består af en overdådig buffet, der forbereder dig til en dags skiløb med mættede maver.

Når du vender tilbage fra pisten, kan du se frem til en lækker aftensmadsbuffet med forskellige temaer, der tilbyder noget for enhver smag. Her vil du aldrig gå sulten i seng.

Solrig terrasse

Selvom frokosten ikke er inkluderet i dit ophold, har Hotel Marielle to frokostrestauranter, en a la carte og en snackrestaurant. Så du kan nemt svinge forbi hotellet til frokost og sidde på den solrige terrasse og nyde din frokost. Du kan også afslutte din skidag med en forfriskende drink på terrassen med udsigt over pisterne.

Bar & lounge

Klokken 17 tager bartenderen over med afterski-stemning og blander lækre drinks og cocktail til dig. Her kan du sidde og nyde drinks i hyggelige omgivelser med dine medrejsende hele aftenen.

Hotellet har også et loungeområde, hvor du kan tage en pause med en kop kaffe eller te og hygge dig med en god samtale eller en spændende bog.

Wellness

Hotel Marielle inviterer dig til at forkæle dig selv i wellnessområde, hvor du kan slappe af og lade dine ømme muskler restituere, efter en dag på ski i de tre dale. Faciliteterne inkluderer hammam, sauna og afslapningsområde. Derudover kan du også booke massagebehandlinger eller ansigtsbehandlinger mod ekstra betaling, for at give din krop den ekstra pleje, den fortjener.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen på årets skiferie i Val Thorens!

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skileje 50 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Minibar Ja

Safetybox Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Dampbad Ja

Legerum Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Vis mere

Solterrasse: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

AccommodationTypes