Østrig, Bad Gastein

Hotel

Hotel Elisabethpark

Halvpension

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Elisabethpark

Det historiske Hotel Elisabethpark danner rammerne for en afslappende og underholdende skiferie i Bad Gastein.

Hotel Elisabethpark er en af de ældste bygninger i Bad Gastein. De siger, at man kan spore bygningen helt tilbage til 1218 – så den emmer altså af historie! Hotel Elisabethpark opnåede dog først hotelstatus i år 1880, hvor spa- og wellness centret blev bygget.

Historisk hotel

Hotellet står naturligvis ikke som i 1880, og det er løbende blevet renoveret og opgraderet. I 2008 blev Hotel Elisabethpark faktisk kåret til at være et af verdens 100 bedste hoteller. I dag er hotellet stadig en af de bedre hoteller, men lad os være ærlige – det er lidt slidt, og man kan godt se, at det er af ældre dato. Men det gør ikke servicen eller oplevelsen dårligere!

Alle ophold er med morgenmad

Hotel Elisabethpark består af 119 værelser. Værelserne er klassiske med træmøbler, røde gulvtæpper, hvide badeværelser og generelt forholdsvis store rum. Her er, hvad du har brug for på skiferien. Alle værelser har tv, og alle ophold er med morgenmad.

Privat eller offentligt skibus

Når du skal op til liften, for nej – den ligger ikke lige ved siden af hotellet, kan du tage hotellets private skibus (koster 5€ per person) eller en af byens offentlige skibusser helt gratis. Begge busser kører ofte og helt op til liften, så det er let at komme ud i det store skiområde i Bad Gastein.

Stor bar og lounge

På hotellet findes desuden en stor, populær bar drevet af svensk personale og en kaffeshop lige under hotellet. Begge dele er et besøg værd på skiferien – du bliver ikke skuffet. Baren er åben mellem 18.00-23.00. Du finder også en lounge med store møbler til hygge efter dagens skiløb – eller hvad med et spil bordtennis?

Afslapning i hotellets wellnessafdeling

I hotellets wellness-afdeling finder du blandt andet fire forskellige saunaer – du skal dog være over 15 år for at bruge disse eller i selskab med en voksen. Hotellet ligger også oven på en kilde, så du kan hoppe i den store pool der er cirka 30 grader med vand fra netop denne kilde.

Er kræfterne ikke helt brugt efter en dag på ski, så kan du hoppe i træningstøjet og svede det sidste ud i hotellets eget fitness rum. Rummet er ikke stort, men der er lidt forskellige maskiner og vægte – så mon ikke, du får pulsen op?

Medbring familiens hund

Har du hund? Så er der godt nyt. På Hotel Elisabethpark må du gerne have din hund med på skiferien – dog ikke de helt store, men en mellem-størrelse hund. Det koster 15€ pr. dag.

Tæt på centrum

Med andre ord behøver du faktisk ikke at være andre steder end på pisten og hotellet, hvis du bor på Hotel Elisabethpark – her er alt, hvad du skal bruge. Hvis du alligevel vil på opdagelse i Bad Gastein er det let, da hotellet ligger i centrum tæt på både restauranter, barer og butikker.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Kaiserhof, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at tage imod dig på skiferien til Bad Gastein.

Afstande

Afstand til piste 800 m

Afstand til lift 800 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 800 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Minibar Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Garage € 12 day

Konferencerum Ja

Kæledyr (på forespørgsel) € 15

Legerum Ja

Vis mere

Legerum: Ja

Pejs: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Shuttlebus: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med eget dusch/wc, minibar, hårtørrer og telefon. Nogle værelser er med balkon.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Deluxe

Dobbeltværelse med eget dusch/wc, minibar, hårtørrer og telefon. Endvidere med mulighed for 1-2 sovepladser på sovesofa.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Enkeltværelse

Enkeltværelse med eget dusch/wc, minibar, hårtørrer og telefon. Nogle værelser er med balkon.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Junior Suite

Dobbeltværelse med eget dusch/wc, minibar, hårtørrer og telefon. Endvidere siddeområde og mulighed for opredning.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes