Tre gode tilbud på skiferien

Fem lækre nyheder til sæsonen 2021/22

Den bedste tid i Alperne Tag med Danski på skiferie

Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.

Vi har gode og billige skiferier til Østrig samt rejser til de bedste og mest populære skidestinationer i Frankrig og Italien. Mange af vores skidestinationer er i højtbeliggende områder, hvilket betyder stor snesikkerhed og mange skønne pistekilometer til alle niveauer.

Lad Danski hjælpe med en billig og god skiferie.

Vi har knap 40 års erfaring med at arrangere Danmarks bedste skiferier til Alperne, så vi glæder os til at hjælpe dig og dine med-skiløbere godt af sted på den helt perfekte skiferie.

Hvorfor tage på skiferie med Danski?

Ring til os på telefon +45 86 800 600 eller send en mail til mail@danski.dk, så finder vi den rigtige skiferie til dig.

Skiferien til dig der ...

Vil du gerne blive en bedre skiløber og undervises af Danmarks bedste instruktører?

Danski arrangerer igen i år Skibootcamp, som er en skiferie hvor formålet er et forbedre dit skiløb, så du bliver bedre på ski, skubber dig selv og er sammen med en masse andre skiglade mennesker.

Der vil være fantastisk, inspirerende, niveauinddelt undervisning, workshops, foredrag, hygge om aftenen og meget mere. Så vil du være bedre på ski, så er det nu du skal slå til!

Læs mere om Skibootcamp her

Skal hele familien med på ski?

Skirejsen med hele familien er fantastisk - og vi gør det let af have børnene med.

Danski har udvalgte børnedestinationer og hoteller i Alperne, hvor der er der dansk skiskole, børneguider, kælketure, pizzaaften og kram fra vores bløde maskot Snowy.

Vi garanterer, at børnene føler sig velkomne og trygge - og at I forældre får lidt velfortjent alene tid, mens børnene hygger sig med hinanden. Lyder det som noget for dig og din familie?

Læs mere om familie skiferie her

Danski Klubhoteller

Vil du på Danmarks hyggeligste skiferie? Så ta' på et Danski Klubhotel!

Et Danski Klubhotel er et hotel vi selv driver - med vores eget, danske personale og kokke. Her mødes man om det fantastiske skiløb og hyggen - og vi tænker på alt andet!

Alle ophold er med halvpension, så du skal kun tænke på skiløb og hygge. Med andre ord, så danner Danskis egne hoteller rammerne for Danmarks hyggeligste skiferie i Alperne.

Læs mere om Danski Klubhoteller her

Få selskab på pisten

Rejser du alene på skiferie? Ikke længere!

Har du passion for skiløb, men mangler du nogen at rejse med? Så ta' med Danski til Alperne og mød andre skientusiaster der også rejser alene på skiferie. 

Solo på ski er en ferieform for dig, der af den ene eller anden årsag rejser alene på skiferie, men gerne vil være i selskab med andre, der deler passion for skiløb og unikke skioplevelser.

Læs mere om 'Solo på ski' her

Risikofri bestilling af skiferien Bestil trygt din skiferie med Danski

Få din skiferie eller få pengene tilbage

Enten kommer du på skiferie, eller også får du pengene tilbage (medmindre du selv vælger at aflyse rejsen). Så simpelt er det!

Rejsevejledninger og din sikkerhed 

Hvis Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til din destination, og det fortsat er sådan 14 dage før din afrejse, får du det fulde beløb for din rejse tilbage. Det samme gælder hvis det sker indenfor 14 dage før afrejse. 

Tryghed på vores egne ophold

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du besøger vores hoteller og lejligheder i Alperne til vinter. Vi følger naturligvis de danske og lokale myndigheders anbefalinger og sikrer os, at vi lever op til de retningslinjer, der vil være på det tidspunkt, så du trygt kan bo ved os. 

Din sikkerhed ved en pakkerejse 

Danski har altid været medlem af Rejsegarantifonden, der dækker tab og udgifter såsom godtgørelse og hjemrejse, hvis kunder har købt en rejse hos en dansk rejsearrangør, der går konkurs. Dækningsordningen er kun gældende for pakkerejser – hvilket en rejse med os typisk er. Læs mere om pakkerejser her.

Din tryghed i to lag 

Du er altså dækket dobbelt ind, når du køber en skiferie hos Danski. Først og fremmest er du altid dækket Pakkerejseloven, men også af Rejsegarantifonden i Danmark. 

Læs mere om en tryg skiferie med Danski her