Frankrig, Tignes

Hotel

Hotel L'Arbina

Halvpension

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel L'Arbina

Med den absolut bedste beliggenhed i Tignes tilbyder vi dette hotel, der oser af alpehygge!

l’Arbina har tidligere været et Danski Klubhotel. Det er det ikke længere! Men hotellet er det samme, beliggenheden den samme (altså til 5-stjerner) og det er nogle søde franskmænd, der driver hotellet.

Hotellet

Tillad os med det samme at sige det uden omsvøb: Hotel l’Arbina er et ældre hotel! Det er lidt slidt rundt i hjørnerne, men det glemmer I altså fuldstændig, når I ser udsigten fra hotellet.

Beliggenheden

Tignes har det helt store panoramalærred rullet på plads med Alpernes majestætiske toppe som et naturligt amfiteater - og midt i det hele ligger Hotel l’Arbina helt centralt i byen for foden af pisten ved hovedliften.

Hotel l’Arbina ligger midt på torvet i Tignes le Lac. På den anden side af torvet, 30 skridt og en spytklat fra hotellet, starter pisten. På torvet er der ofte hyggelige franske markeder, hvor der sælges lokale specialiteter af den velsmagende slags.

Mere centralt kan det ikke blive, både i forhold til bylivet og piste-suset.

Badet i sol

Udsigten fra hotellet er fantastisk. Særligt på den store panoramaterrasse på første sals niveau sidder I perfekt placeret for solens bane, bjerge og pister.

I gadeplan findes brasseriet, hvor de lokale skiinstruktører indtager såvel morgenkaffen som pizzaen til frokost. Fra indgangen til hotellet i gadeniveau går man op til receptionen på 1. sal, hvor den hyggelige restaurant, baren og panoramaterrassen også er placeret.

Skiferie med halvpension

Hver morgen kan du sætte dig til rette i den hyggelige morgenmadsrestaurant og se ud til pisten og planlægge dagens skiprogram. Morgenmaden er fransk inspireret, og du bliver helt sikkert mæt og klar til dagens skiløb. Efter dagens skiløb kan du igen sætte dig til rette i restauranten, hvor der bliver serveret en dejlig 3-retters menu.

Værelserne

Gennemgående er interiørets stil tydeligt alpin med træpaneler i den rustikke genre, der giver lune og hygge. Nu er l’Arbina er som sagt lidt af en ældre dame, og pladsen på værelserne kan måske synes lidt trang i forhold til vore dages vaner. Værelserne er små, men de er pæne, rene og hyggelige.

Desuden handler en skiferie jo også primært om at bruge tiden i fællesskab med dejligt samvær og sjov i sneen og på pisten.

Fællesarealer

Restauranten ligger langs med panoramaterrassen, og fra stolene og udesofa-arrangementerne kan I nyde en drink efter dagens skiløb.

Baren ligger i den modsatte ende, bag ved receptionen, og vender så at væk fra pisterne. Barområdet er et loungeagtigt område, som er lidt en hygge-hule, hvor de fleste trækker ind, hvis vejret ikke arter sig til ophold på terrassen.

I hotellets nederste etage finder I ski- og støvlerum ved siden af indgangen. Det er også i nederste etage, at I finder wellnessområdet, hvor der er dampbad, sauna, samt et hyggeligt afslapningsområde.

Internet

Der er internet på hele hotellet. Dog skal vi huske på, at vi er i Alperne, så der kan være klumper i forsyningen på grund af infrastrukturen, hvilket kan forårsage svingene kvalitet og stabilitet.

Kuk i GPS’en

Vi har haft tilbagemeldinger om navigations-udfordringer hos gæster, der kører i egen bil hertil. Det er som om, nogle GPS’er gerne vil finde frem til l’Arbina og andre ikke er så gode til det.

Du kan forsøge at indtaste adressen "Promenade du Tovière". De helt eksakte koordinater er: 45°28'07.9"N 6°54'29.7"E.

Ikke alle GPS'er er lige samarbejdsvillige, så her er lidt kørselshjælp: Ved ankomst til Tignes le Lac kører du ind i rundkørslen. Her kører du venstre om P-huset og følger vejen rundt. Der er butikker og hoteller på begge sider af vejen. Vores hotel ligger lige efter svinget på venstre side. Hvis du kører efter GPS, skal du blot taste Tignes. Undgå i øvrigt at køre over lukkede bjergpas som Mont Blanc. Derfor kan det være en god idé at kontrollere, at GPS´en sender jer via Albertville.

Parkeringsforhold

I Tignes er parkeringsvagterne strikse, og generelt er parkering på gaden kun tilladt i meget kort tid ad gangen. Altså, hvad vi vil kalde en standsning herhjemme.

Der er mulighed for parkering i det nærliggende parkeringshus mod betaling - det er en god ide at booke på forhånd. De nærmeste P-huse er P-hus 2 og P-hus 3.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turist kontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Man kan booke parkering her: https://en.tignes.net/holidays/booking/online-car-parks. Vær dog opmærksom på, at siden her først bliver opdateret, når vintersæsonen nærmer sig. Såfremt linket ikke virker, er I naturligvis meget velkomne til at skrive eller ringe til os på 86 800 600, så vi kan hjælpe.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Transferbussen stopper kun et sted i Tignes Le Lac, parkeringen ved Turistkontoret, og et sted i Tignes Val Claret, ved den store busholdeplads. Der kan derfor være 100-550 meter ud til din indkvartering. Guiderne vil selvfølgelig guide jer i den rigtige retning.

Danski glæder sig til at byde jer velkommen på Hotel l’Arbina den kommende vinter!

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 75 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Dampbad Ja

Lounge Ja

Pejs Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Vis mere

Solterrasse: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja


Dobbeltværelse mod dalen

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med enten brusebad eller badekar og et toilet. Værelset har vindue mod nord eller syd. 
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

 

Dobbeltværelse mod byen

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset er beliggende på 3. etage med balkon mod syd, hvorfra der er udsigt mod søen.
Balkon -  Sengelinned –Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

 
3-sengsværelse

Værelse til tre personer med tre senge samt et badeværelse med badekar og toilet. Værelset vender mod syd med udsigt mod søen. 
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)
 

4-sengsværelse med balkon, en dobbeltseng og en køjeseng

Værelse til fire personer med en dobbeltseng og en køjeseng. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset er beliggende på 3. etage og vender mod syd, så fra fra balkonen er der udsigt til søen.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi(gratis)

AccommodationTypes