Frankrig, Tignes

Lejlighed

Residence Le Borsat IV

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Residence Le Borsat IV

Kun 50 meter fra pisten og tæt på centrum i Tignes ligger de moderne og renoverede Residence Le Borsat IV lejligheder.

Ski-in/Ski-out og fantastisk beliggenhed

Drømmer du om at have pisten lige ude foran din dør? Ved ophold i lejlighederne Le Borsat behøver du ikke længere nøjes med at drømme. Her bor du nemlig med direkte udgang til pisten i Tignes – eller, du skal lige bevæge dig 50 meter, men det er jo så godt som ingenting. Du slipper helt for at bekymre dig om skibusser og længere vandreture i skistøvler – her bliver dine ski dit lift hjem.

Tæt på centrum

Men det er ikke kun pisten, der ligger lige uden for døren. Centrum i Tignes ligger heller ikke mere end et par minutters gang fra huset. Så uanset om du vil øve de forbudte trin på dansegulvet eller bare handle ind, så har du alt inden for rækkevidde.

Moderne og renoverede lejligheder

Lejlighedernes størrelse gør dem ideelle til jer, der rejser flere sammen på skiferie. Lejlighederne er renoveret og indrettet moderne. Her er alt, du skal bruge på skiferien - både til at lave mad, vaske op, spise og hygge dig.

Der kan tilkøbes rengøring for 70-90€ alt efter lejlighedens størrelse. Lejligheder op til 4 personer koster 70€, større lejligheder koster 90€. Sengelinned kan tilkøbes for 12€ pr. person, håndklæder kan tilkøbes for 9€ pr. person. Dette skal betales i receptionen ved ankomst, men skal oplyses ved booking, hvis du ønsker at tilkøbe dette.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turist kontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Transferbussen stopper kun et sted i Tignes Le Lac, parkeringen ved Turistkontoret, og et sted i Tignes Val Claret, ved den store busholdeplads. Der kan derfor være 100-550 meter ud til din indkvartering. Guiderne vil selvfølgelig guide jer i den rigtige retning.

Interesseret?

Så ring 86 800 600 og hør mere eller book din skiferie online med det samme - før det er for sent. Vi hos Danski glæder os til at se dig på skiferien til Tignes.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 300 m

Afstand til skileje 0 m

Værelset

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Køleskab Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

Ingen slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage 60€/week

Kæledyr (på forespørgsel) 65€/week

Reception Ja

Skirum Ja

Vaskeservice Ja

WiFi Ja

2-værelses lejlighed til 6 personer m. balkon

Lejligheden er indrettet med et værelse, køkken/opholdsrum og dusch/wc. Køkkenet er udstyret med køleskab, kogeplader, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og opvaskemaskine. Lejligheden har ydermere balkon.  
Balkon-Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Mikrobølgeovn– Køleskab – Brødrister- Elkedel

Studiolejlighed til 4 personer m. balkon

Lejligheden er indrettet med køkken/opholdsrum og dusch/wc. Køkkenet er udstyret med køleskab, kogeplader, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og opvaskemaskine. Lejligheden har ydermere balkon.  
Balkon-Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Mikrobølgeovn– Køleskab – Brødrister- Elkedel

Studiolejlighed til 5 personer m. balkon

Lejligheden er indrettet med køkken/opholdsrum og dusch/wc. Køkkenet er udstyret med køleskab, kogepladser, mikroovn, kaffemaskine, el-keddel og opvaskemaskine. Lejligheden har ydermere balkon.  
Balkon-Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Mikrobølgeovn– Køleskab – Brødrister- Elkedel

AccommodationTypes