Frankrig, Les Deux Alpes

Lejlighed

Residence Club MMV Les Clarines

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Residence Club MMV Les Clarines

Vil du gerne bo med ski-in/ski-out i skønne Les Deux Alps, og lige i hjertet af byen i familievenlige lejligheder – så byder vi dig velkommen til Residence Club MMV Les Clarines.

Tag familien med på Residence Club MMV Les Clarines, som er et nybygget lejlighedskompleks fra december 2021. Her bor du med ski-in/ski-out - nemmere bliver det ikke at kunne være den første på pisterne om morgenen.

Det luksuriøse, flotte og charmerende lejlighedskompleks byder velkommen indenfor i en hyggelig og rar atmosfære, der danner de bedste rammer for din skiferie.

Placering

Placeringen kunne ikke være bedre på Residence Club MMV Les Clarines, udover ski-in/ski-out, er der også kort afstand til centrum. Lejlighedskomplekset ligger tilbagetrukket, i rolige omgivelser, men samtidig med centrum lige rundt om hjørnet. Du finder Les Deux Alpes’ udvalg af restauranter, barer og supermarkeder i gåafstand.

Så hvis du drømmer om alle de franske specialiteter, inden du tager afsted, skal du glæde dig til at udforske byens gode udvalg af restauranter. Der er både et godt udvalg af franske restauranter og brasserier, til internationale restauranter. Hvis skidagen skal slutte af med en kold øl, er der rig mulighed for at finde en bar eller to lige rundt om hjørnet.

Underholdning til børnefamilier

Lejlighedskomplekset er bygget til børnefamilier. Der er underholdning for alle aldre på Residence Club MMV Les Clarines. Når du har parkeret dine ski for dagen, kan du tage børnene med i børnerummet. Her er rig mulighed for at få eftermiddagen til at flyve afsted. Udover børnerummet, er der også afterski til børn, i form af underholdning show. Og til de lækre sultne er der også en god pandekage-fest.

Bare rolig, som tidligere nævnt, er der underholdning for alle aldre. Der er også mulighed for at blive underholdt, hvis du ikke er barn eller har en barnlig sjæl. Der er både mulighed for aquafitness, almindelige fitness hold, eller hvis du skulle få lyst til et spil billiard.

Lejlighederne

Når du ankommer til Residence Club MMV Les Clarines bliver du taget godt i mod af det venlige personale i receptionen. Her bor du i lækre og nymoderne lejligheder, indrettet i en moderne fransk stil. Der findes flere forskellige lejligheder, med plads til 4 – 10 personer, så der er rig mulighed for at invitere hele familien, svigerforældrene, eller vennerne med på skiferie.

Alle lejlighederne er indrettet med soveværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med enten brus eller badekar, åbent køkken og opholdsstue. I køkkenet finder du alt du har behov for, til at kunne kokkerere et dejligt måltid til hele familien eller vennerne. I opholdsstuen finder du en sovesofa til 2 personer, tv, en lille brændeovn og enten en balkon eller terrasse.

Opholdsstuen er ideel til at samle hele familien, og skabe hyggelige aftener. Enten med et brætspil eller en godnathistorie foran pejsen, med varm kakao i hånden. Når børnene er lagt i seng, kan de voksne sidde til de sidste gløder, og nyde en hjemmemikset drink.

Hvordan smager maden her? Det er faktisk helt op til dig selv og dine evner i køkkenet. Men hvem vil ikke gerne lave mad i et nyt og lækkert køkken. Skulle du alligevel have lyst til at gøre det lidt nemt for dig selv, er der mulighed for tilkøb i receptionen. Du har både mulighed for at købe halvpension, morgenmadsbuffet, eller bager-service.

I lejlighedskomplekset finder du også et rigtig hyggeligt loungeområde med pejs og en bar. Fra bar-lounge området, kan man gå ud på en dejlig terrasse. Loungeområdet er et hyggeligt sted at opholde sig, imens børnene leger rundt.

Lejlighederne har også wi-fi, hvis du lige skulle have brug for at tjekke din mail i ugens løb. Du finder også wi-fi i fællesområderne.

Lækkert wellness-område

Trænger du til at få løsnet bentøjet op efter en dag på ski, kan du forkæle dig selv i hotellets wellnessområde, med både sauna, hamam, jacuzzi og pool. Poolen ligger både indendørs og udendørs. Spa- og wellnessområdet garanterer dig ægte øjeblikke, med masser af afslapning.

Med andre ord vil Residence Club MMV Les Clarines gøre alt for, at du får den bedste tid med familien, med plads til hygge, samvær og afslapning.

Godt at vide

Kniber det med at have plads nok til at tage rent tøj med til en hel uge, til hele familien, er der mulighed for at vaske tøj i lejlighedskompleksets vaskeri mod et lille tillæg. Du behøver heller ikke medbringe sengetøj og håndklæder, det finder du nemlig i lejlighederne.

Der er slutrengøring med i dit ophold, dog skal du selv gøre køkkenet rent og tage skraldet med ud, når du forlader lejligheden.

På Residence Club MMV Les Clarines er der også et rum med skiskabe som er opvarmet, så du slipper for at have hele familiens ski og støvler stående i lejligheden. Bonus er, at du slipper for kolde skistøvler om morgenen. Win-win.

Hvis du har et kæledyr du ikke kan undvære en uge, kan du tage din pelsede ven med til Residence Club MMV Les Clarines mod betaling. Det koster 50€ per uge.

Kommer du kørende til Les Deux Alps kan du parkere ved Residence Club MMV Les Clarines, og de har ovenikøbet fem ladestationer. Hvis ladestationerne skulle være optaget, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turistkontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 25 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Sengelinned Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

Viskestykker Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Dampbad Ja

Handicap rum Ja

Handicapvenligt Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 70€ /week

Legerum Ja

Vis mere

Parkering (mod betaling): 55€ /week

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

SwimmingPool: Ja

Underholdning: Ja

Wellness: Ja

2-værelses lejlighed Comfort

Lejlighed på 32-35m2 med køkken og opholdsrum i ét. Et soveværelse med enten dobbeltseng (160cm) eller to enkeltsenge (80cm). Der findes to opredninger på en sovesofa i opholdsrummet. Herudover badeværelse og separat toilet, samt balkon eller terrasse.

3-værelses lejlighed Family

Lejlighed på 40-43m2 med køkken og opholdsrum i ét. Et soveværelse med enten dobbeltseng (160cm) eller to enkeltsenge (80cm), samt et soveværelse med køjeseng. Herudover badeværelse og to separate toiletter, samt balkon eller terrasse.


3-værelses lejlighed Comfort

Lejlighed på 43-48m2 med køkken og opholdsrum i ét. Et soveværelse med enten dobbeltseng (160cm) eller to enkeltsenge (80cm), samt et soveværelse med køjeseng. Herudover to badeværelser og to separate toiletter, samt balkon eller terrasse.

3-værelses lejlighed Comfort +

Lejlighed på 65-68m2 med køkken og opholdsrum i ét. Et soveværelse med enten dobbeltseng (160cm) eller to enkeltsenge (80cm), samt et soveværelse med køjeseng. Herudover to badeværelser og to separate toiletter, samt balkon eller terrasse.

3-værelses lejlighed Premium

Lejlighed på 45-46m2 med køkken og opholdsrum i ét. Et soveværelse med enten dobbeltseng (160cm) eller to enkeltsenge (80cm), samt et soveværelse med køjeseng. Herudover to badeværelser og to separate toiletter, samt balkon eller terrasse.

4-værelses lejlighed Standard

Lejlighed på 53-60m2 med køkken og opholdsrum i ét. Et soveværelse med enten dobbeltseng (160cm) eller to enkeltsenge (80cm), samt to soveværelser med enten enkeltsenge eller køjeseng. Herudover tre badeværelser og to separate toiletter, samt balkon eller terrasse.

4-værelses lejlighed Premium

Lejlighed på 69-87m2 med køkken og opholdsrum i ét. Et soveværelse med enten dobbeltseng (160cm) eller to enkeltsenge (80cm), samt to soveværelser med enten enkeltsenge eller køjeseng. Herudover tre badeværelser og to separate toiletter, samt balkon eller terrasse.


5-værelses lejlighed Premium

Lejlighed på 91m2 med køkken og opholdsrum i ét. Et soveværelse med enten dobbeltseng (160cm) eller to enkeltsenge (80cm), samt tre soveværelser med enten enkeltsenge eller køjeseng. Herudover tre badeværelser og to separate toiletter, samt balkon eller terrasse.

AccommodationTypes