Italien, Cervinia

Hotel

Hotel Sporting

Halvpension

Fakta

Om Hotel Sporting

Velkommen til Hotel Sporting der ligger på den hyggelige brostensbelagte hovedgade i Cervinia med kun 100 meter til den nærmeste lift. Her er du tæt på det hele.

Føl dig hjemme

Hotel Sporting er et lille hyggeligt og intimt hotel, med kun 14 værelser. Det giver en god atmosfære, og hvis du har børn med på skiferien, er der god mulighed for at finde nye venner.

Det gode ved at hotellet ligger på hovedgaden er, at der ikke er langt til aftensmaden. Du bor omringet af Cervinias gode udvalg af madsteder. Så elsker du den gode italienske mad, kan du godt glæde dig.

Værelserne

Hotellets værelser er simpel indrettet i en charmerende italiensk stil. Men værelserne har samtidig det, du behøver for at få en god skiferie.

Hotellets lille loungeområde er hyggeligt, og her kan du sidde og hygge dig med din familie, partner eller vennerne om aftenen over et brætspil, en drink eller bare en god sludder om dagens skiløb.

Du finder også en lille bar på hotellet, hvis du vil slutte din aften af med en øl, drink eller en god kop italiensk kaffe.

Middag med udsigt

Når du bor på Hotel Sporting er der halvpension med i opholdet. Du får med garanti en god start på dagen, når du kan stå op og sætte dig i hotellets hyggelige morgenmadsrestaurant og nyde en god morgenmad. Den udvidede continental morgenbuffet, skal nok tanke kroppen op til en god dag på ski, mens du planlægger dagens skiløb.
Fra hotellet har du mulighed for at sidde og nyde udsigten til bjergtinderne, der omkranser byen og ikke mindst det berømte bjerg Matterhorn. Hvem vil ikke gerne starte dagen med sådan en udsigt.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Metzelet Bar Ristaurante, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen på årets skiferie i Cervinia.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng 25€/day

Garage 20€/day on request

Parkering (mod betaling) surcharge

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

AccommodationTypes