Frankrig, Les Deux Alpes

Lejlighed

La Residence Apartments

Fakta

Om La Residence Apartments

Velkommen til Les Deux Alpes og de fine lejligheder La Résidence Apartments! Her bor du tæt på alt, du har brug for på skiferien.

250 meter fra pisten og med byen lige foran døren bor du helt perfekt på årets skiferie! Der er altså hverken langt til skiløbet, restauranter, shopping, barer eller supermarkeder.

Lejlighederne

Lejlighederne er rummelige, pæne og med alt, du har brug for på skiferien. Der er plads til hele familien, vennerne – i alt op til 10 personer. I alle lejligheder finder du et køkken-alrum, mindst ét soveværelse med en dobbeltseng, et badeværelse og en altan eller terrasse, hvorfra du kan nyde den sidste sol og en kold øl efter dagens skiløb.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Posthuset og ved turist kontoret. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski ser frem til at byde dig velkommen til La Résidence på årets skiferie til Les Deux Alpes!

Afstande

Afstand til piste 250 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 50 m

Værelset

TV Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Kaffemaskine Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

Ingen slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Kæledyr (på forespørgsel) 46€ /week

Skirum Ja

WiFi (mod betaling) 39€ /week

2-værelseslejlighed til 4 personer

2-værelseslejlighed til 4 personer. Lejligheden består af opholdsrum 2 sovepladser på en sovesofa, 1 soveværelse med dobbeltseng, badeværelse, køkken med ovn eller microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse -Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab

2-værelseslejlighed med kabine til 6 personer

2-værelseslejlighed med kabine til 6 personer. Lejligheden består af opholdsrum med to sovepladser, hems eller kabine med 2 sovepladser, 1 soveværelse med dobbeltseng, badeværelse, køkken med ovn eller microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse -Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab

3-værelseslejlighed til 6 personer

3-værelseslejlighed til 6 personer. Lejligheden består af opholdsrum med to sovepladser, soveværelse med køjeseng eller 2 enkeltsenge, 1 soveværelse med dobbeltseng, badeværelse, køkken med ovn eller microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse - Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab

3-værelseslejlighed til 6 personer

3-værelseslejlighed til 6 personer. Lejligheden består af opholdsrum, to soveværelser med køjeseng eller 2 enkeltsenge, 1 soveværelse med dobbeltseng, badeværelse, køkken med ovn eller microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse -Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab

3-værelseslejlighed med kabine til 8 personer

3-værelseslejlighed med kabine til 8 personer. Lejligheden består af opholdsrum med to sovepladser, to soveværelser med dobbeltseng, kabine med 2 enkeltsenge, badeværelse, køkken med ovn eller microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse -Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab

4-værelseslejlighed til 8 personer

3-værelseslejlighed til 8 personer. Lejligheden består af opholdsrum med to sovepladser, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge, 2 badeværelser, køkken med ovn eller microovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader m.m. Lejligheden har balkon eller terrasse.
Balkon/terrasse - Kogeplader -Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab


AccommodationTypes